Şimdi Ara

ENGELLİLERE ÖZEL AYRILAN YER SORUNSALI (JAHREİN İÇERİR!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet, günlük yaşantımda düzenli olarak takip ettiğim bireysel bir yayıncı yok fakat Twitchçilerin yayınlarından alınan kesitlerden ilgimi çekenleri izlediğim için yayıncılar hakkında az çok fikrim var. Ahmet Sonuç abimiz (yaş farkından ötürü duyduğum saygıdan dolayı kullandığım bir sıfat) yani namı değer "Jahrein" günlük yaşantısında çok da fazla sivri bir adam olduğunu düşünmüyorum, bence gayet mütevazi ve alçak gönüllü fakat yayınlarında subları olan çoluk çocuğun gazına gelip mala bağladığı, kendi ile aynı yayın içerisinde defalarca çeliştiğini fakat buna rağmen halan kibrini konuşturmaya devam ettiği de bir o kadar anına denk geldim. Kısaca bazı anlarda konuşmadan önce bir durup düşünmesi ve üslubunu geliştirmesi gereken fakat toplumsal analizleri kuvvetli olan zeki birisi benim gözümde. Neyse çok uzattık konu Jahrein'in şu duyarlılık videosu;

Şahsen videonun başlarında o attığı tweet gördüğümde düşüncelerim "Ulan 20 Milyonluk şehirde herkesin hamsi istifi gibi yığıldığı toplu taşıma araçlarında kim gidip de orayı boş tutacak, öküz değiliz zaten yer veririz engeli olduğunu fark ettiğim birini görünce, Gene neyin kibri bu lan insanlığı *AMIP* ilan etmiş kibrini göbeğinde taşıyan #$&##" derken videonun devamını izledikçe kendisine fazlası ile hak verdim ki bence de böyle olmalı. Ben bundan böyle engelli koltuklarını işgal etmemeye karar verdim. Böyle toplumsal konuları dillendirirken üslup başta bozuk olunca haklı olsa bile ayar oluyor insan.

Bu konu hakkında sizin görüşleriniz nelerdir? Araçlarda engelli yerlerine oturmaya devam mı edersiniz "İhtiyacı olanı görürsek kalkarız zaten" mantığında, yoksa hiç işgal etmeden "Burası engellilere tahsis edilmiş, geldiğinde rahat rahat otursun" diye boş mu bırakırsınız?

Dipnot: Burası fişleme veya duyar kasma konusu değil, burada herhangi bir fikir de dayatmaya çalışmıyorum. Sadece DH sakinlerinin bu konu hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. İlle de tartışıp birbirinize girecekseniz e yiyin öyleyse bana ne... Saygı ve sevgilerle, sağlıcakla kalın!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 29 Ocak 2018; 12:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boş beleş konu
  • Konumuz sadece bu olmamalı bebek arabası ve tekerlekli sandalye koyulacak yerde ayakta dikilenlere ne diyeceksin? Çok kafa yormamak lazım gelişi güzel biniyorlar ayrıca bu millet sakatı ayakta bekletmez duyar kasacağım diye boş yapmış

• O attığı tweetle kimsenin ona saygısı olmaz. Oradaki adamı ifşa etmiş. Belki oradaki adam çok yorgundu. Aynısını tanıdığı yapsa böyle yazabilecek mi bakalım. Sonra düşünerek yaptığı videosunda üsluplu konuştu doğruyu yaptı. İlk böyle yapsa hiçbir sıkıntı yoktu. Kesinlikle genel düşüncesi yanlış değil lakin o üslup adamı bitirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.