Şimdi Ara

Engelli vatandaşlarımız için plastik kapak kampanyası!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatinizi çektigime göre gelelim asıl konuya;
    Arkadaşlar biz bu forumda arabalarımız hakkında bi çok konu açıp bi çok şey konuşuyoruz ama bırakın araba kullanmayı yürüyemeyen,felçli bir çok kardeşimiz var ve onlar için forumdonanım olarak yapabilecegimiz bi yardım var. bizim için belki degersiz bişey ama engelli arkadaşlarımız için çok degerli olan bi madde var plastik kapaklar.
    Yurt genelinde başlatılan ve engelli vatandaşlarımız için bir umut ışığı olan plastik kapaklar, engelli vatandaşlarımız için çok degerli olan tekerlekli sandalyelerine kavuşmalarını saglıyor. Biz 40,50 hatta 100 milyara arabalar alırken bazı vatandaşlarımız tekerlekli sandalye alcak maddi imkanı bulamıyor onlar için donanımhaber olarak plastik kapak kampanyası başlatabiliriz.
    sizden ricam plastik kapakları çöpe atmak yerine evinizde,işyerinizde bi poşet,kutu vs. içinde biriktirip ilgili yerlere veya bir çok belediye binasında olan plastik kapak toplama kutusuna götürüp bırakmanız engelli kardeşlerimizin önündeki engellerini kaldırmalarında sizde bi yardım yapabilirsiniz.
    250 kg plastik kapak 1 tekerlekli sandalye alınmasını saglıyor. Donanım haber olarak bi kaç kardeşimizi tekerlekli sandalyesine kavuşturabilcegimizi umuyorum.
    unutmayınki hepimiz bir engelli adayıyız.

Başlıgı böyle açmamdaki amaç ise tamamen dikkat çekmektir hiç bir sataşma savunma vs. amacı yoktur. plastik kapak kampanyası desem belki 50 kişi bakcaktı ama hitler motor,wolksvagen ile başlayan bi başlık açınca en az 150 kişi bakcak tek amacım daha çok kişiye ulaşmaktı bu wolksvagen taraftarlıgı ve nefretini kullanarak.Daha sonra kampanyaya ilgi olunca başlıgı tabikide degiştircem.Lütfen daha çok kişiye bahsedin bu kampanyadan.Bizim için alt tarafı bi kapak ama kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak için çok kıymetli bi kapak
    kampanya için bakırköy belediyesi veya türkiye omurilik felçlileri derneginden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.kapaklarınızı bu yerlere teslim edebilirsiniz.veya kapakları siteden oluşturdugumuz gönüllü bi gruba teslim ederek gerekli yerlerin ulaşmasını saglayabiliriz.
    http://www.tofd.org.tr/kapak-toplama-kampanyasi-157-2.html
    Miktar önemli değildir. Çorbada benimde tuzum bulunsun diyorsanız lütfen kapak toplayınız.
    Her sağlıklı insan ( Bizler ) bir engelli adayıyız.

Yardımlarınız ve vaktinizi ayırıp okudugunuz için şimdiden teşekürler.
    saygılar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• restaurantım da günlük 50-60 kapak topluyoruz ay sonu beledıye ye teslım ediyoruz umarım herkes duyarlı olur bu konuda ama başlığı vw yapmanıza gerek yok çok saçma insan olan duyarlı olan zaten bu konuda isteksiz kalmaz
  • Cok ince görmüssün
  • başlığı değiştirmeni öneririm, duyarlı olmayan insan için yine birşeyi değiştirmez bu haber.
  • o değilde başlığa göre haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

restaurantım da günlük 50-60 kapak topluyoruz ay sonu beledıye ye teslım ediyoruz umarım herkes duyarlı olur bu konuda ama başlığı vw yapmanıza gerek yok çok saçma insan olan duyarlı olan zaten bu konuda isteksiz kalmaz

haklısınız ama böyle daha çok dikkat çekecegini düşündüm. başlık tabiki degişebilir önemli olan kardeşlerimize yardımcı olabilmek.
  • Olması gerektiği gibi bir başlık açarsanız daha iyi olur.

duyarlı insanları da böyle gereksiz bir başlıkla gerip konuya sokmayın.

daha çok ilgi çekmenize forum yöneticileri de eminim yardımcı olucaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir amaç için insanları kandırıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

İyi bir amaç için insanları kandırıyorsunuz...

insanları kandırmak degil amacım daha çok kişiye ulaşmaktı, sadece daha çok kişiye ulaşabilcegimi düşündügüm için hitler motor yazmıştım ama degiştirdim şimdi
  • başlığı çok iyi düşünmüşsün
    eğer plastik kapak diye başlasaydın girmezdim ve bu nedenle bu yararlı konuyu görmezdim.
    senden iyi reklamcı olur
  • Biz öğrencilerle okulda epey bir topladık. Esra erolun programına çıktılar hatta. 2 tane tekerlekli sandalye alabilmişlerdi. Her sene yapıyoruz zaten bu olayı. Tavsiye ederim, çok da zor bir şey değil sonuçta. Ayrıca kimin ne olacağı hiç bir zaman belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

quote:

insanları kandırmak degil amacım daha çok kişiye ulaşmaktı, sadece daha çok kişiye ulaşabilcegimi düşündügüm için hitler motor yazmıştım ama degiştirdim şimdi

ben de mavi kapak biriktiriyodum da napıcağımı bilmiyodum, bir sürü toplama merkezi varmış, birinden birine bırakılır art k:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

ben de mavi kapak biriktiriyodum da napıcağımı bilmiyodum, bir sürü toplama merkezi varmış, birinden birine bırakılır art k:)

Alıntıları Göster
    yardımınız için teşekürler bi çok merkez var ama isterseniz size bu konuda yardım edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 1 Temmuz 2012; 22:38:06 >

• 250kg kapak ölme eşeğim ölme para yardımı yaparım daha iyi, zaten avm de böyle kutucuklar görünce cebimdeki bozuklukları atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

250kg kapak ölme eşeğim ölme para yardımı yaparım daha iyi, zaten avm de böyle kutucuklar görünce cebimdeki bozuklukları atıyorum

haklısınız ama foruma üye olan yüzlerce insan var 250 kg toplanır. Hemde paranın dışındada böyle bi imkan varken plastik kapaklar neden çöpe gitsinki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

250kg kapak ölme eşeğim ölme para yardımı yaparım daha iyi, zaten avm de böyle kutucuklar görünce cebimdeki bozuklukları atıyorum

haklısınız ama foruma üye olan yüzlerce insan var 250 kg toplanır. Hemde paranın dışındada böyle bi imkan varken plastik kapaklar neden çöpe gitsinki

İş belediyelere düşüyor, onlar çöpden ayırsın kapakları, kapak toplamak resmen angaryalık. 100 kapak 1 tl etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

başlığı çok iyi düşünmüşsün
    eğer plastik kapak diye başlasaydın girmezdim ve bu nedenle bu yararlı konuyu görmezdim.
    senden iyi reklamcı olur

tavsiyenizi düşünecegim
  • Öğrenci evimizde şubat-haziran arası çuval boy çöp poseti dolusu kapak toplayıp, fakültemızdeki toplama kutularından birine bırakmıştık. Bugün çok şükür sağlıklıysak, yarın böyle olacağımızın garantisi yok. Her gün araba tepesinde birçoğumuz, duyarlı olmakta fayda var diye düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahaha hahaha :)

konu başlığı süper olmuş.
  • Simdiye kadar

250 ogrenci velisi ile 1 tona yakin kapak topladik

Tofd adina

Ailecek topluyoruz esim gecen yil ogrencilerine toplatti bu yilda toplaya devam edicez insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.