Şimdi Ara

Engelli bireyin kredi kartı icralık olursa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.babamın kredi kartı borçu yüzünden evine icra kâğıdı gelmiş.eylül ayında kartını birine vermiş o da limiti 110 bin hepsini kullanmış.ekim ayında 30 bin ödeme yapmış sonra bu borcun stresinden Ekim ayının sonunda ve kasım ayında kalp krizi geçirdi.stent takıldı.ocak ayında da bypass ameliyatı oldu.çalışamadı ödeyemedi.şuan yüzde 55 engelli raporu var.neyse cumartesi eve icra kağıdı gelmiş bende pazartesi hukuk bürosunu aradım kâğıtta 137 bin borç yazıyordu .telefonda benden 161bin para istediler dosya masrafı avukat masrafın şeyler eklemişler.ben bunu ödeyeceğim nakit hemen ödeyeceğim dedim indirim rica ettim yok diyorlar.şimdi babamın engelli raporu burda işe yarar mı? Bir de ödemezsem üzerine evi var ona el koyarlar mı? Ayrıca babam emekli önce maaşına mı haciz gelir evine mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Araştırdım onu da fakat internette okuduğum kadarıyla icra dairesine ödeme yaptığımda icra dosya kapanmıyormuş doğru mu acaba

Uyap Vatandaş giriş yapın ilgili dosya hangi mahkemede ise orada bilgisi yazar. Ödemeyi oraya yapabilirsiniz.

Parayı avukatlık bürosuna öderseniz "haricen tahsil" olur bence kendileriyle pazarlık edin borcu kapatacağınızı belirtin belki indirim imkanı doğar.

Rica ederim

Bu arada dosya kapama harcını onların mı sizin mi ödeyeceğinizi sorun derim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.