Şimdi Ara

ENG | Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN Adresinden Sertifika Alma Anlatımı by Reis-i Eagles™ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meku

bende 2 gündür bekliyorum baya ağırdan alıyolar anlaşılan hayırlısı bakalım

Alıntıları Göster
    sertifikam onaylandı arkadaşlar 2-3 gün sürüyor demek :)

Orijinalden alıntı: meku

sertifikam onaylandı arkadaşlar 2-3 gün sürüyor demek :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sertifikayı aldım bununla n97'de unsigned ngage oyunlarını oynayabilirmiyim?

Orijinalden alıntı: Toni-1903

arkadaşlar sertifikayı aldım bununla n97'de unsigned ngage oyunlarını oynayabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    sonunda benimde geldi, indirdim dosyaları, ancak imzalama programında uzantılar .cer ve .key olarak istiyor, indirdiğim dosyaların uzantısı farklı, olmuyor, nasıl yapabiliriz arkadaşlar

Orijinalden alıntı: dalu

sonunda benimde geldi, indirdim dosyaları, ancak imzalama programında uzantılar .cer ve .key olarak istiyor, indirdiğim dosyaların uzantısı farklı, olmuyor, nasıl yapabiliriz arkadaşlar

Alıntıları Göster
    halletim, uzantılarını değiştirince oldu

halletim, uzantılarını değiştirince oldu

Alıntıları Göster
    Bende hallettim şimdi sertifikayı beklicem, çok sağolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Bende hallettim şimdi sertifikayı beklicem, çok sağolun...

Alıntıları Göster
    reis, core player' ı yükledim, ama hangi dosyayı atsam hata veriyor, bulunamadı diyor, yüklüyorum olmuyor, 5800XM telim var, anlattığın gibi imza attım, yükledim ama filmleri izleyemiyorum, programı sitenden indirdim, ne yapabilirim sence, şimdiden saol

• quote:

reis, core player' ı yükledim, ama hangi dosyayı atsam hata veriyor, bulunamadı diyor, yüklüyorum olmuyor, 5800XM telim var, anlattığın gibi imza attım, yükledim ama filmleri izleyemiyorum, programı sitenden indirdim, ne yapabilirim sence, şimdiden saol

Alıntıları Göster
    Bende uygulamaları imzalayamıyorum hata veriyor...

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Bende uygulamaları imzalayamıyorum hata veriyor...

Alıntıları Göster
    uygulamayı imzaladım ama yüklemeye çalışınca sertifika verip yüklemiyor. sorun nedir acaba?

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

uygulamayı imzaladım ama yüklemeye çalışınca sertifika verip yüklemiyor. sorun nedir acaba?

Alıntıları Göster
    Reis Site değişmiş bi bilgi verebilirmisin ben üye olamıyorum

您必须同意服务条款后才能注册 DİYE BİR HATA VERİYOR ANLAMADIM

Orijinalden alıntı: shlsmn

Reis Site değişmiş bi bilgi verebilirmisin ben üye olamıyorum

您必须同意服务条款后才能注册 DİYE BİR HATA VERİYOR ANLAMADIM

Alıntıları Göster
    selam reis nolur yardım et...ben opda ya giriyorum ama bende şöyle bi sayfa çıkıyo sendeki anlatılanlar gibi değil heryeri giriyorum ama o resim doğrulama kutusu sizde üstte ve tek kutu bende altta 2 kutu...2 nci kutuya tıklayınca resim çıkıyo yazıyorum ama birinciye tıklayınca bişe olmuyo ve onu kabul etmediği için üye olamıyorum yardım edermisin?hiç olmadı sen bi üyelik açıp verebilirmisin bana?

http://img156.imageshack.us/img156/4494/opda.jpg (buda çıkan ekranın resmi reis))

• quote:

Orijinalden alıntı: diaablo

selam reis nolur yardım et...ben opda ya giriyorum ama bende şöyle bi sayfa çıkıyo sendeki anlatılanlar gibi değil heryeri giriyorum ama o resim doğrulama kutusu sizde üstte ve tek kutu bende altta 2 kutu...2 nci kutuya tıklayınca resim çıkıyo yazıyorum ama birinciye tıklayınca bişe olmuyo ve onu kabul etmediği için üye olamıyorum yardım edermisin?hiç olmadı sen bi üyelik açıp verebilirmisin bana?

http://img156.imageshack.us/img156/4494/opda.jpg (buda çıkan ekranın resmi reis))

Alıntıları Göster
    ilk kayıt bölümü değişmiş sanırım. ilgileniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ilk kayıt bölümü değişmiş sanırım. ilgileniyorum.

Alıntıları Göster
    düzenledim. şuan normal çalışıyor.

• sende olmasan napıcaz bilmiyorum reis :) allah seni başımızdan eksik etmesin saolasın..
    quote:

Orijinalden alıntı: diaablo

sende olmasan napıcaz bilmiyorum reis :) allah seni başımızdan eksik etmesin saolasın..
    quote:

Alıntıları Göster
    reca...

• quote:

reca...

Alıntıları Göster
    Reis-i Eagles bir sorum olacaktı.bu opda.cn den alınan sertifikalar 3 yıl sonra sona eriyor demişsin.3 yıl sonra tekrar mı sertifika almak lazım.yoksa opda.cn bir seri numarasına sadece bir kere mi bu hakkı tanıyor.ilgin için teşekkürler

Orijinalden alıntı: t-mac-fan

Reis-i Eagles bir sorum olacaktı.bu opda.cn den alınan sertifikalar 3 yıl sonra sona eriyor demişsin.3 yıl sonra tekrar mı sertifika almak lazım.yoksa opda.cn bir seri numarasına sadece bir kere mi bu hakkı tanıyor.ilgin için teşekkürler

Alıntıları Göster
    ne işe yarıyor bu prgrm

Orijinalden alıntı: ali282

ne işe yarıyor bu prgrm

Alıntıları Göster
    Hocam eline sağlık güzel bir anlatım olmuş.Çok faydalı olacak sertfika sıkıntısı olanlara.
    *pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
    *saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
    *carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
    TEL : (536) 400 4444

**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
    MAIL : sertac001986@hotmail.com
  • Eline sağlık. Bizler için ne kadar uğraşıyorsunuz. Bu uğraşlarınızın maddi karşılığınıda alıyorsunuz umarım. Saygılar...

Orijinalden alıntı: Airplane

Eline sağlık. Bizler için ne kadar uğraşıyorsunuz. Bu uğraşlarınızın maddi karşılığınıda alıyorsunuz umarım. Saygılar...
    Selamlar. Bende sertifika almak istiyorum. Telefon 5800 Xm. Bu konuda fazla bilgim yok. *#06# yapınca tel. seri no çıkıyor. İmei değil. İmei no ile seri no aynımı yoksa. Tel. arkasında imei no yazıyor. Orada da seri no giib değil farklı yazıyor. Örn: .../.../.../. şeklinde yazıyor. Hangisi doğru. İmei no tel. arkasındakiyse obda sitesine nasıl yazacağım. Yani yine o taksimleri koyacakmıyım(.../../../.), yoksa taksimsiz mi yazacağım(.........) şeklinde...

Teşekkür ederim, kolay gelsin...

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı…
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Selamlar. Bende sertifika almak istiyorum. Telefon 5800 Xm. Bu konuda fazla bilgim yok. *#06# yapınca tel. seri no çıkıyor. İmei değil. İmei no ile seri no aynımı yoksa. Tel. arkasında imei no yazıyor. Orada da seri no giib değil farklı yazıyor. Örn: .../.../.../. şeklinde yazıyor. Hangisi doğru. İmei no tel. arkasındakiyse obda sitesine nasıl yazacağım. Yani yine o taksimleri koyacakmıyım(.../../../.), yoksa taksimsiz mi yazacağım(.........) şeklinde...

Teşekkür ederim, kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    benim sertifika geldi fakat indirmek için 3 euro veya 3 dolar istiyor yardım lütfennnn

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.