Şimdi Ara

Enez mi ? Şarköy mü ? Erikli mi ? Mecidiye mi ? Yoksa başka ? ( acil ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
32.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hocam enez'e daha yakınmış, enez mi erik li tarafmı daha sakın ? kalabalık az olsun plajda istanbul şile gibi olmasında.

Birde mecidiye var orası nasıl erikliden çnce geliyor?

Meciyede kalmıştık. Gayet sessiz sakin. Akşam yakarsın mangalını çekersin biranı. Yani yapcak bişey yok Orda. Denizi ise güzeldi temizdi. Olumsuz bişey hatırlamıyorum. Fakat şöyle birşeyler var mavi deniz anaları baskın vermişler oralara. Saroz körfezi olarak söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Erikli'ye git hocam , denizi çok güzel. Şarköy'ü hiç düşünme bile,diğerlerini de.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) terslıkten bugunde hava kapalı ama gidicez artık en azından gormus oluruz seneye daha erken gıderız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Enez kalabalık değil denizide güzel Erikliden iyi bence diğerlerin değerlendiremedim ama en kral deniz ve kum Didimde o kesin

Yazlığı satıp didimden ev alıcam.

• quote:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) terslıkten bugunde hava kapalı ama gidicez artık en azından gormus oluruz seneye daha erken gıderız.

Hava kapalı, rüzgar fena, deniz kuduruyor kumbağda. 2 kişide denizde kayıp.

Inşallah gittiğin yer iyidir. Hernekadar yakın olsada tekirdağa.

• quote:

Orijinalden alıntı: fmci2014

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Kumbağdayım, ilkkez bu sene önermiyorum. Felaket dalga var iki gündür. Plajda berbat oldu iyice.

Erikli iyi diyorlar. Sonra enez.
    Yaylaya felan gitme, şarköyde idare eder şuan arkadaşlar orda.

Akşam geri Döneceksen okadar yola gitme. Yeniçiftlik yada gümüşyaka yap dön.

1 gece kalıcaz, mecidiyeden geçicez anladığım kadarıyla eğer orayı beğenirsek hiç ileriye gitmeyiz orada konaklarız. Deniz ve sakin yer olması yeter.

dostum 3 gun önce Edirne/Yaylaköyündeydim hayatında bukadar sessiz sakin bi yer göremezsin sokaklar bomboş plaj desen bi yer kalabalık diğerleri boş. deniz tertemiz suyun içi görünüyor emin ol,dalgada yok denecek kadar az. yalnız artık sıcak mıcak kalmadı geç kalmışsın tatil için eylüle girdik bu arada yaylaköyü eriklinin 30-35 dk ilerisinde

Yaylakoy de nerede kaldiniz? Konaklama ücretleri nasil veya ev- arsa fiyatları bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

quote:

Kumbağdayım, ilkkez bu sene önermiyorum. Felaket dalga var iki gündür. Plajda berbat oldu iyice.

1 gece kalıcaz, mecidiyeden geçicez anladığım kadarıyla eğer orayı beğenirsek hiç ileriye gitmeyiz orada konaklarız. Deniz ve sakin yer olması yeter.

dostum 3 gun önce Edirne/Yaylaköyündeydim hayatında bukadar sessiz sakin bi yer göremezsin sokaklar bomboş plaj desen bi yer kalabalık diğerleri boş. deniz tertemiz suyun içi görünüyor emin ol,dalgada yok denecek kadar az. yalnız artık sıcak mıcak kalmadı geç kalmışsın tatil için eylüle girdik bu arada yaylaköyü eriklinin 30-35 dk ilerisinde

Yaylakoy de nerede kaldiniz? Konaklama ücretleri nasil veya ev- arsa fiyatları bilginiz var mı?

hocam zaten cok kücük bi yer yaylaköy ada sitesinden 5 gunluk ev kiraladık 150 tlden günlüğü ama cıkarken ev sahıbı artık kımse gelmıyor eylülden itibaren 80-90 a gider evlerin günlüğü dedi. eğer dusunuyorsanız öneririm bu sene ilk defa gıttım özellikle denizinden çok memnunum suyu çok güzel daha öncede dediğim gibi denizdeki taşlar,kumlar gorunuyor o derece temiz, ve tabıkıde en onemlısı çok sessiz,sakin biryer kuş cıvıltısı dinlemek gece böceklerin sesini duymak çok rahatlatıyor insanı seneye kesinlikle yaylaköye gidicem yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmci2014 -- 30 Ağustos 2014; 18:12:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

quote:

hocam zaten cok kücük bi yer yaylaköy ada sitesinden 5 gunluk ev kiraladık 150 tlden günlüğü ama cıkarken ev sahıbı artık kımse gelmıyor eylülden itibaren 80-90 a gider evlerin günlüğü dedi. eğer dusunuyorsanız öneririm bu sene ilk defa gıttım özellikle denizinden çok memnunum suyu çok güzel daha öncede dediğim gibi denizdeki taşlar,kumlar gorunuyor o derece temiz, ve tabıkıde en onemlısı çok sessiz,sakin biryer kuş cıvıltısı dinlemek gece böceklerin sesini duymak çok rahatlatıyor insanı seneye kesinlikle yaylaköye gidicem yine

Anladım. Ben de kiralamayı düşünüyorum Eylül'de falan. Hem de oraları gezip görmüş oluruz ailecek. İnsan çok mu peki cıvıl cıvıl mı ortam

• Daha bugün geldim Mecidiye'den sessiz, plaj kalabalık değil ve deniz mükemmel. Erikli merkeze arabayla 10 dk mesafede zaten. Erikli plajına da gittik ama çok bulanıktı. O tarafta göl var rüzgar olunca gölden çamur geliyor hep o yüzden deniz temizliği ve sakinlik ararsan mecidiye sahili öneririm
  • Arkadaşlar, erikliye gittik, bugunde geldik 1 gece kaldık çok güzeldi, hava rüzgarlıydı soğuktu malesef bulut vardı bugun :( denizde çok soğuktu rüzgar sıcak suyu yüzeyden götürmüştü poyraz sebebiyle ama deniz çok guzeldı, seneye daha erken gıdıcez ıns. mecidiyeyide gorduk orada guzeldı. enez'i goremedık seneye orayada gıdıcez ıns.
  • Eriklide 1 hafta kaldim muazzam bir denizi var eger sabah erken gidebilirseniz daha da muazzam dogal akvaryum gibi

• Altınoluk pampi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.