Şimdi Ara

Enes Ünal imzayı attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Bursaspor'da forma giyen Enes Ünal'ı renklerine bağladı.
    Manchester City ve Bursaspor'un transferi için daha önce prensip anlaşmasına vardığı ve geçtiğimiz cumartesi günü Manchester'da sağlık kontrolünden geçen 18 yaşındaki golcü futbolcu, sportif direktör Txiki Begiristain'ın da katıldığı törenle 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

İngiliz basını, transferin 2 milyon sterline gerçekleştiğini yazdı.

Şilili teknik adam Manuel Pellegrini'nin çalıştırdığı Manchester City, yeni sezon öncesi ilk transferini Enes Ünal'ı alarak gerçekleştirdi. Milli futbolcunun, Avustralya kampında takıma katılacağı kaydedildi.

• Akıyor akıyor.
  • Attığı 3 golde tamamen yetenek işi. Öyle defans hatasından kaynaklı değil. Bravo Enes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goller muazzam umarim boyle devam eder

• Mental olarak zaten her zaman iyiydi. Üstüne fiziğini daha iyi geliştirmiş. Golleri izlerken Zlatan'ı gördüm sanki. Hatta ilk gol neredeyse Zlatan'ın Ajax zamanları. Abartmadım gerçekten öyle. Bu tür gençlere ihtiyacımız var futbol namına. Bize sahada yürüyüp, halkı tehdit eden oyuncular değil Enes gibi, Emre Mor gibi futbolunu ve ülke futbolunu geliştirecek adamlar lazım. Umarım hakettiği yere gelir.
  • Hat-trick yapıp birini de güzel golle süsleyen çok oyuncu gördük ama üç tane mükemmel golle bunu yapanını ilk kez görüyorum.
  • harika goller attı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hasan Şaş noktayı koydu!
    16 yıl önce açıldı
    Bünyamin burak çorman
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enes Ünal, Oğulcan Çağlayan, Ozan Tufan, Ertuğrul Ersoy, Serdar Aziz, Volkan Şen, Batalla ve uzerine 3-4 transfer ile ligi domine ederdik...

• Müthis insallah gerisi gelir böyle devam

• milli takımda burak ve cenk ten daha çok iş yapar en azından genç emre mor ve enes ünal milli takımın geleceği olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Mental olarak zaten her zaman iyiydi. Üstüne fiziğini daha iyi geliştirmiş. Golleri izlerken Zlatan'ı gördüm sanki. Hatta ilk gol neredeyse Zlatan'ın Ajax zamanları. Abartmadım gerçekten öyle. Bu tür gençlere ihtiyacımız var futbol namına. Bize sahada yürüyüp, halkı tehdit eden oyuncular değil Enes gibi, Emre Mor gibi futbolunu ve ülke futbolunu geliştirecek adamlar lazım. Umarım hakettiği yere gelir.

Attığı vole golü de bana ibra yı anımsattı ilk gol ile birlikte

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    bu abartmamış halinse abatrtığında düşünemiyorum
  • Şenol Güneş'in elinden çıktığı nasıl da belli. Muazzam bir bitiriciliği var. Üst üste 6 futbolcuyu çalıma dizecek kadar güçlü fiziği var. Mental anlamda kesinlikle LYS'den full çekmiş bir öğrenci gibi. Disiplin konusunda emekli bir albayla yarışır. Tip konusunda kesinlikle Beckham'ı geride bırakır. Muhteşem bir oyuncu. Kesinlikle uzun yıllar dünya futbolunu domine edecek cinsten. Bu haliyle çok kupa alır, çok canlar yakar. Attığı her gol ıslatacak cinsten.

Kesinlikle abartmadım.

• Dün çok net top kaçırdı üzüldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Ibra'nın 3-4 kişi çalımlayarak attığı gole benzettim bende hele o plase harikaya.

Umarım iyi yerlere gelip iyi işler başarır.

Zaten olay yabancı ligde oynayacan 3 gol atacan 3 golde birbirinden iyi olacak bide 19 yaşındasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.