Şimdi Ara

Enes Batur ve Stratera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni tanık olduğum bir olay. Mobil olduğum için ekran görüntülerini ekleyemiyorum. Dora'nın Enes Batur isimli varlığa attığı göndermeli tweet sonucu Enes ile aralarında diyalog yaşanmıştır.

www.twitter.com/enesbatur00

www.twitter.com/DoraOzsoy

Kendi şahsi fikrim olarak ben Enes Batur'u gram sevmeyen ve abone olmasam da rastladığımda Stratera izleyen birisi olarak kesinlikle Dora'ya hak veriyorum. Enes denen kişinin kabadayı ağzıyla attığı tweetler de kendi kalitesini gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu lol ve youtuber yayıncılarına niye yüz vericek kadar aptal bir milletiz anlamıyorum.Seversin izlersin sıkıntı yokta her videonun altına abi kalp.Şu>>şundan iyi vs. saçma hareketler yaparsanız tüm yayıncıların bi tarafı kalkıyor.ayrıyetten söyleyeyim enesbatur izleyenin iqsu 30-40 falandır
  • Ya normalde umrumda olmaz ama şu enes denenden o kadar tiksiniyorum ki kanalımı kapanacak, batacak mı bişey olun istiyorum o derece. Gittim aradım taradım engelledim kanalını nasıl reklam basıyorsa hala ana sayfama düşüyor. Engelledim her videosunu kaldırıyorum ana sayfadan hala düşüyor ana sayfaya.

Tamam veletler kendi yaşına ve zeka seviyesine yakın küfür eden diğer veletleri sevebilir ama sırf para basıyor diye niye bana gösterip duruyor bunun videolarını.
  • Olayı özetlemek gerekirse: Enes kendine küfür edilmemesini istiyor ama tüm videolarında küfür ediyor.Tiksiniyorum zaten lol yayını falan açıyor bide
  • Dora her türlü haklı. Bu plebin tek amacı para kazanmak. Seni izleyenlerin %99'unun 6-12 yaş arasında çocuklar olduğunu bil ama her yayınında küfür et. Millet sana küfür edince de ağla. Zamanında Oxiye laf ederdik ama bu ondan kat kat beter. Lole bulaşmasaydı bir de çok daha iyi olacaktı.

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    30-40 çok dedin hacı düş biraz
  • İkiside birbirinden velet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoksa lole mi başladı enes batur
  • Enes kadar sevimsiz adam yok yuotubeda. Bazen onerilenlerde cikiyorda gorunce tiksiniyorum.

Aralarında ku husumetide bilmiyorum fakat straterada ne kadar iyi bir youtuber olsa dahi fazla egolu gibi geliyor bana.

• enes abiyi kıskananları blokladım
  • şu youtube ve twitch ortamına baktıkça nedense bu ülkeden ve gençliğinden umudumu yitiriyorum

biraz ekşici gibi yazdım ama harbiden de öyle çok kötü bir durum biraz yabancılara bakıyorum bir de türklere bakıyorum arada bayağı fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

şu youtube ve twitch ortamına baktıkça nedense bu ülkeden ve gençliğinden umudumu yitiriyorum

biraz ekşici gibi yazdım ama harbiden de öyle çok kötü bir durum biraz yabancılara bakıyorum bir de türklere bakıyorum arada bayağı fark var.

değil mi, xD, F**K TURKS, TURKS ARE TERRORIST falan daha hoş geliyor sanırım sana
  • Olm şunları engelleme şeysi yokmu ya, sinirden gebericem kardeşim izliyor hep.

• Zeeoon hariç yayıncı izleyen hakediyodur bunları ohhh

• Enes Batur kadar gereksiz bi canlı varmıdır merak ediyorum.
  • quote:

şu youtube ve twitch ortamına baktıkça nedense bu ülkeden ve gençliğinden umudumu yitiriyorum

Yabancılarda da durum çok farklı değil, tyler1 mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Yabancılarda da durum çok farklı değil, tyler1 mesela.

yabancı youtuberların çoğu da çok gereksiz videolar paylaşıyor ki zaten bizimkiler de o gereksiz yabancıların özentisi ve çakması . ama nedense bizde 1-2 kanal dışındaki tanınmış kanalların hepsi çöp yada ben o kanalları bulamıyorum anladığım kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

quote:

değil mi, xD, F**K TURKS, TURKS ARE TERRORIST falan daha hoş geliyor sanırım sana

kalitesiz bir trollsün

• quote:

quote:

quote:

kalitesiz bir trollsün

O yazdıklarımı troll olarak algıladıysan sorun sende, bunlar gerçekler dostum sevilmiyoruz kabullenmemiz lazım

• quote:

quote:

Community mize ve yayıncılarımıza bakınca o laflar bana iltifatmış gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.