Şimdi Ara

ENERJİ SIKINTISI VAR BENDE CARE VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SOLAR ENERJİM KADEME 20 METAL MADENİ 19 KRİSTAL MADENİ 17 DEU MADENİ KADEME 14 ENERJİ İSE BERBAT NEDEN YÜKSEL MİO HE BİDE SOLAR UYDUM HİÇ YOK CARE BULUN YA ALLAH ALLAH

• Solar Enerji veya Füzyoenerji santrali bas.
  • Döteryum Seviyesini AŞAĞI ÇEK..!
  • ben şöyle yapıyorum madenleri sadece metal ve kristal için kullanıyorum enerjiyide solar uydudan karşılıyorum kısa süreli bi çare ama bi iki kere solarlar patladı şimdiye kadar iyi gidiyo bütün sömlerde de böyle.kademeleri belli bi seviyeye getirdikten sonra solar enerji basacam.
  • Redbull iç kanatlandırsın
  • şu anda biraz solar enerji basman lazım. solar basana kadar deut.u aşağı çek. sadece füzyo enerjiyi karşılayacak kadar deut verse yeter bir süreliğine. solar basınca da bir solar için daha kas öyle diğer madenlere devam et.

uydular savunma yoksa pek bir işe yaramaz. fazla uydu yapma.

bu arada 7. evrende mi oynuyosun?
  • deuta ihtiyacın var mı? önce buna kara ver.
    10 deut seviyesi ver 6 fuzyo bunu karşılar.
    20 solarla da 21 metal 19 kristal yaparsın (25 metal de dur kristalle metali eşitle 25 krisal 25 metal 25 solar olacak şimdi yaptığın her solar deut üretiminde kullanılabilir. 30 kademe solar için maden seviyelerini eşitleyebilirsin==25 metal 25 kristal 25 deut 30 solar olur (füzyo dan 480enerji alırsın)
    30 metal 30 kristal 30 deutte 35 solar gerekir 125 alan dolar 12+12+4+10 >>163 alan dolar terra ile gelişim gerekebilir. (neden seviyeler 25 te eşit>> zaten eşit olsalar bile senin yine de kristal ve deut açığın olacak bilimsel araştırmalar ve özel binalar gereği ama tabi bunlar senin oynayış stiline göre değişebilir.)
    eğer deut gerekiyorsa
    14-15-16 dan birinde 180-200 civarı bir söm bul
    20 solar 20 deut yap maden üretme ya da çok gerekirse 10 metal 10 kristali 6 füzyo karşılar fakat füzyo soğuk yerde çok deut harcar haberin olsun soğuk yerde füzyo yapma. sıcak yerde 6 civarında maksimum karda. burda tersane bilimsel araştırma merkezi de yapabilirsin.
    21 metal madeni senin 20 solarını kısa sürede yeniden yapacak madeni üretir .metal kristal enerjisini deut enerjisinden ayrı düşün . 6 füzyo==10 deut gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten Akü alan var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

Redbull iç kanatlandırsın

ya da kafein fazlasından harbi kanatlanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

Redbull iç kanatlandırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.