Şimdi Ara

Eneramo Beşiktaş'ta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
0
Favori
5.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heudérbaix

Bu adamın 27 yaşında olduğuna inanmıyorum.

+1
  •  Eneramo Beşiktaş'ta

• scout ekibine verilen paralara yazık yaminle söylüyorum git franco gibi genç birini al tribünde oturacaksa madem.bonservissiz diye transfer ettiysek sezer yerine ermanı alsaydık madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

Eneramo Beşiktaş'ta

• Kampa menajer gelmiyor / gelmeyecek idi hani ?
  • Yıllık 1.2 milyon euroya falan alındığına inanmıyorum, böyle bir hata yapılmaz bence. Max 500-600bin eurodur. Gelir tribünde oturur.

Büyük ihtimal çift forvet oynayacağız (Mustafa+Almeida), Ömer de yedek olacak. Her türlü bir forvete ihtiyacımız var.

Cenk Tosun gibi balon transferlere 5 milyon euro bonservis vereceğimize Eneramo gelsin bedavaya + 500bin euroya tribünde otursun.
  • bu adamın 27 yaşında olduğuna inanan varsa bende bişey demiyorum
     Eneramo Beşiktaş'ta
  • 91 maç 34 Gol 15 asist

Beleş

Zenci

whats your problem bros?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

fikret ormanı başından beri desteklememi bi kenara bırakıyorum ama hr hareketine yürü be başkan diyemem kimse kusura bakmasın hatalı bi transfer eğer almeida gidip eneramo dışında başka bi forvet alınmayacaksa yazıklar olsun

Iste ben bu zihniyete kiziyorum , yahu Almeida yi yollayip yerine Eneramo yu alacaz. Forvetimiz Eneramo dur diye aciklama mi geldi ? Olmayan seyler uzerinden tepki koyup ortaligi karsitiriyorsunuz. Bilere yapiyorsun demiyorum ama , olmayan konu icin bu laflari soylemen yanlis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Yıllık 1.2 milyon euroya falan alındığına inanmıyorum, böyle bir hata yapılmaz bence. Max 500-600bin eurodur. Gelir tribünde oturur.

Büyük ihtimal çift forvet oynayacağız (Mustafa+Almeida), Ömer de yedek olacak. Her türlü bir forvete ihtiyacımız var.

Cenk Tosun gibi balon transferlere 5 milyon euro bonservis vereceğimize Eneramo gelsin bedavaya + 500bin euroya tribünde otursun.

hocam sivastan 800.000 euro +1.500 euro maç başı alıyodu zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Yıllık 1.2 milyon euroya falan alındığına inanmıyorum, böyle bir hata yapılmaz bence. Max 500-600bin eurodur. Gelir tribünde oturur.

hocam sivastan 800.000 euro +1.500 euro maç başı alıyodu zaten.

Sivasla Beşiktaş bir mi? Büyük klüpte oynayacaksan önüne koyulan paraya razı olacaksın, gerekirse kendi cebinden vereceksin bkz Amrabat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

fikret ormanı başından beri desteklememi bi kenara bırakıyorum ama hr hareketine yürü be başkan diyemem kimse kusura bakmasın hatalı bi transfer eğer almeida gidip eneramo dışında başka bi forvet alınmayacaksa yazıklar olsun

Iste ben bu zihniyete kiziyorum , yahu Almeida yi yollayip yerine Eneramo yu alacaz. Forvetimiz Eneramo dur diye aciklama mi geldi ? Olmayan seyler uzerinden tepki koyup ortaligi karsitiriyorsunuz. Bilere yapiyorsun demiyorum ama , olmayan konu icin bu laflari soylemen yanlis.

ben alınmayacaksa yazdım dikkatli oku istersen hocam

• Eneramo gibi targeti beğenmiyor insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    inşallah senin dediğin gibi olur 500-600 öderiz ama sanmıyorum bi de vergi falan arttı
  • yıldırım çorapören ‏@ycoraporen 31 sn

Enaramo 6+0+4 ün 0 'ı için çok yerinde bi transfer :-)

• Yukarıdaki Videonun, isim başlığı herhangi bir isim olsa. Ochua mbaye vb. Ulan gelsin, bedava işte, aygır gibi güçlü derdik. Ama işte, Adebayorla ronaldinho ile reklam yapıp eneramo getirilince sorun oluyor.
  • quote:

bu adamın 27 yaşında olduğuna inanan varsa bende bişey demiyorum
     Eneramo Beşiktaş'ta

Bu kobraların yaşını hep küçük gösteriyorlar zaten

• Webonun fenerde yaptığı etkiyi eneramo bizde yapacaktır . Fiziği çok kuvvetli aldığını atan bi futbolcu aldık . Adebayor tranferinden daha çok sevindim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r10 --- sezer öztürk
    adebayor --- aneramo

medya çok güzel uyutuyor.

hoş eneramo bence başarılı olacaktır. hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

ben alınmayacaksa yazdım dikkatli oku istersen hocam

yazdigini okudum da , olmayan bir durumun ihtimalini yazip elestiriyorsun bunu soyledim. Simdi burda tartisiyoruz , ben sana kalkip bana kufredersen adam degilsin desem hicbirsey yokken ortada. Manasi olur mu? bu acidan soyledim . Senin yazini okuyan saygideger ergen kardeslerimizin gazi 2 ye katlanir , anlamadan sadece sodaki yaziklar olsuna kilitlenerek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.