Şimdi Ara

Eneramo Beşiktaş'ta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
5.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Orijinalden alıntı: whitexp

quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

Eneramo Beşiktaş'ta

KİME DİYOR İBRAHİM TORAMAN EMERAMO HAKKINDA BU SÖZÜ?

Ersan galiba

bence kasap veliye diyor

Ersana diyo.

Escudeye diyor.O maçta ersan oynamadı

http://youtu.be/Rapk-sHwkfI

Dostum 4.45 den sonrasını izle.

• Hadi hayırlı olsun Kara Boğa

Eneramo Beşiktaş'ta
  • MİCHAEL ENERAMO: "Bir yeri sevdiniz mi oradan ayrılmak zor. Türkiye'deki futbolu seviyorum, başka teklifler olmasına rağmen burada kaldım."
    MİCHAEL ENERAMO: "Beşiktaş'ın sunduğu projeler güzeldi, ben de Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük takımlarından katılmaya karar verdim."
    MİCHAEL ENERAMO: "Nijerya'da söylendiği gibi kalp ameliyatı olmadım. Sadece küçük bir menisküs ameliyatı geçirdim."
    MİCHAEL ENERAMO: "Geçirdiğim operasyon Beşiktaş'a transferimi engellemedi. Her şey iyi gittiği için mutluyum."
    MİCHAEL ENERAMO: "Üç hafta sonra kampa, yeni arkadaşlarımın yanına katılacağım."
    MİCHAEL ENERAMO: "Nijerya'da yetenekli forvetler var ancak benim yapmam gereken iyi çalışıp gollerimi atarak yeni bir şans beklemek."

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23405630

SLAVEN BİLİC: "Ben Beşiktaş'a imza attıktan sonra, takıma bir hücum oyuncusunun daha katılması yönünde görüş birliğine vardık."
    SLAVEN BİLİC: "Kulüp yetkilileri bana Eneramo isminden bahsetti. Wyscout üzerinden Eneramo'nun maçlarını izledim istatistiklerini topladım"
    SLAVEN BİLİC: "Eneramo'nun sakatlığı doktorların söylediğine göre 2 hafta, maksimum 3 hafta sürecek ufak bir sakatlık. 1 ay değil."

• Ciddi ciddi geldi sanırım.
  • • Türkiye Futbol Federasyonu, Eneramo'nun futbol oynamasında bir sakınca görmedi, Beşiktaş'a transferine onay verdi. (DHA)

• TFF, Eneramo'ya her 3 ayda bir sağlık kontrolünden geçmesi şartıyla lisans verecek. Karar Beşiktaş'a ve Eneramo'ya iletildi. (DHA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaszczyt

• Türkiye Futbol Federasyonu, Eneramo'nun futbol oynamasında bir sakınca görmedi, Beşiktaş'a transferine onay verdi. (DHA)

• TFF, Eneramo'ya her 3 ayda bir sağlık kontrolünden geçmesi şartıyla lisans verecek. Karar Beşiktaş'a ve Eneramo'ya iletildi. (DHA)

Tüh be.Ciddi ciddi geliyor Eneramo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaszczyt

• Türkiye Futbol Federasyonu, Eneramo'nun futbol oynamasında bir sakınca görmedi, Beşiktaş'a transferine onay verdi. (DHA)

heh futbolunu oynamaya başlar golleri atar.. pat!!! sağlığıyla ilgili problemi öne sürerler. sonra lisans askıya alınır. bu iş çok saçma.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.