Şimdi Ara

Endüstri Mühendisliği Tercih Edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümü neden tercih ettiniz? Hangi üniversiteleri yazdınız? Tercih sürecinde ne gibi araştırmalar yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yazdım ama gelecegi kesin degil. İşletme muhendisligi ya da endustri tutacak gibi duruyor.
    Bolumu aslinda biraz kararsiz oldugum icin sectim. Cok cesitli calisma olanaklari var bildiginiz gibi. Hatta isletme muh ile arasinda gidip geldim.
    Ben tercih surecinde pek arastirmadim cunku neredeyse 1 seneden beri arastiriyorum bolumu derslerinden kampusune kadar.
    İtü turkce endustri
    Itu isletme muh
    Galatasaray endustri yazdim bu siralamayla ustlerde daha yuksek puanlilar da var ama onlarin gelme ihtimali yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilinmezbiri B kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yorumunuz için. Neden İTÜ ve Galatasaray?

• frankherbert kullanıcısına yanıt
    Aslinda hedefim itü'nün ingilizce bolumuydu ama puanim dusuk geldi. Ben de türkcesini yazmak mecburiyetinde kaldim. Aslinda galatasarayı pek arastirmadim. Zaten isletme muh ustune yazdigim icin gelmeyecegi kesin gibi. Biraz garanti olsun diye yazdim diyebilirim.
    Neden itü dersek tabii ki de boğaziçi universitesinde veya koçta okumak iyidir (kişisine göre degisir tabi) ama ben o kadar iyi yapabilecegimi dusunmuyordum ki daha bile düşük yaptim. Ama gercekten iyi olsaydim ve ben yaparım ilk bindeyim kesin deseydim düşünmeden boğaziçi yazardım sanırım.
    Ama itü'nün de gayet iyi bir eğitimi vardır diye düşünüyorum. Ama bu düşünceden oteye gecemiyor maalesef. Gidip gormek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara Yıldırım Beyazıtta yazdım İngilizce

• Bilkent endüstri yazdım bilkentin hazırlığı için

• muhammed2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamanız nasıl? Bilkent'in hazırlığı diğer üniversitelerden daha mı iyi?

Tercihlerinizde başka mühendislik dalından bir şey yazdınız mı? Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sıralamam 2.6k odtü bilgisayar istiyordum gelmedi. Odtü ee de yazdım o da gelmez. İtü bilgisayar ile bilkent endüstri arasında kaldım. Hazırlığı için bilkent yazdım 1 sene sonunda merkezi puan yatay geçişi ile itü bilgisayara geçmeye çalışacağım. Bilkent hazırlığa iyi diyorlar en azından itüden iyidir

Anladım hocam siz hazırlığı için yazdınız sanırım bölümü. İçinizde bilgisayar mühendisi yatıyor

• 1 yıldır araştırıyorum, başta eleme yöntemiyle gittim ondan sonra biraz daha derin araştırınca bana uygun olduğunu gördüm. Eğer sen de düşünüyorsan paradan yok işte iş bulmadan önce her gün kalkıp bu işi yapabilir miyim sorusunu sorman gerekiyor. Özyeğin yazdım ama tutmayabilir onun için özyeğin makine yazdım 1.sınıf sonunda yatay geçiş yapacağım.
  • Albizvv A kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yorumunuz için. Araştırma sürecinde neden size uygun olduğunu düşündünüz?

Aynen hocam bilgisayar içimde 9.sınıftan beri var. Biz sınava girdik herkesin yazası tuttu sıralamalar uçtu yine de endüstriye de sıcak bakıyorum. Gidip ortamı göreyim belki fikrim değişir bilkentte kalırım ama geçebilirsem 90% bilgisayara geçmeyi düşünüyorum.

Hocam 1 sene Ankara'da kalıp sonra İstanbul'a geçmek zor olmaz mı onu nasıl düşündünüz?
    Yok hocam ankaradan istanbula sıkıntı olmaz da istanbuldan ankara zor olabilirdi belki ankarayı bırakmaktan ziyade bilkenti bırakmak zor olabilir

hocam bir şey daha soracağım müsaadenizle. endüstri mühendisliği nasıl aklınıza girdi? ne tarafı hoşunuza gitti de alternatif olarak düşündünüz?
    Hocam ben hep bilgisayar istedim başka hiçbir mesleği düşünmedim araştırmadım. Sıralama geldikten sonra alternatiflere baktım itü bilgisayar vardı bir de bilkent endüstri vardı. İtü'nün ingilizce hazırlığının iyi olmadığı söylediler aslında ben itüde ortalama kasıp odtüye geçmeyi düşünüyordum. Yatay geçiş işlerini araştırırken merkezi puanla yatay geçişi öğrendim. Böyle bir şey varsa bilkent endüstri yazayım hem bursundan faydalanırım hem de hazırlığından sonra da itüye geçerim diye düşündüm. Yazdıktan sonra birkaç yazı okudum. Endüstri+ bilgisayar ile yüksek lisans yapıp da yönelen olabiliyormuş. Dersleri de hoşuma gitti. Bu kadar. Ayrıntılı araştırmadım aslında.

• Hocam Hacettepe Endüstri yazdım ben de aslinda hic yoktu aklimda ama tanitim günlerinde cok güzel acikladilar bölümü, ustune kendini gelistirme imkani ve yuzlerce alani olmasi, kampus olanaklari ki(beytepe kampusu harika bir yer Ankarada ODTU Bilkent Hacettepe siralanir) beni baya etkiledi ve yazdim.

• Boğaziçi endüstri yazdım gelir diye düşünüyorum

Hocam mantıklı bir tercih olmuş bence. Biraz araştırdım Bilkent hazırlığı gerçekten çok cazip gözüküyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.