Şimdi Ara

Endüstri mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Endüstri mühendisliği okuyup ne yapacağını Cidde'n bilmeyen var mı ? Hani mühendislik olarak en geniş çalışma imkanlarına sahip olan bölüm endüstri mühendisliğiydi ? Medipol endüstri düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim

• iremciğim bak sana şöyle anlatayım. 3. sınıf bilkent endüstriye geçen arkadaşım var, mezun olunca ne yapacağını bilmiyor.

bu arada en geniş mühendislik makina ve elektrik elektroniktir.

4 tane temek mühendislik var diğer hepsi bunlardan türeme; Elektrik elektronik, Makina, Kimya, inşaat

Bilgisayar müh. biraz karışık. tam olarak bir mühendislik değil
  • Ya şöyle bir durum var kendini rahat ifade edebilen bir yapım var girdiğim ortamlara çok çabuk ayak uydurabiliyorum kendimi geliştirdikten sonra neden ne iş yapacağımı bilemeyim ki ? Arkadaşın bölüme istekli bir şekilde gitmemiştir bence çünkü bölümü baştan istemeyen okuyamıyor sıkılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iremmebia

Ya şöyle bir durum var kendini rahat ifade edebilen bir yapım var girdiğim ortamlara çok çabuk ayak uydurabiliyorum kendimi geliştirdikten sonra neden ne iş yapacağımı bilemeyim ki ? Arkadaşın bölüme istekli bir şekilde gitmemiştir bence çünkü bölümü baştan istemeyen okuyamıyor sıkılıyor

endüstri mühendisliği garip bir bölüm 2 yıldır mühendislik okuyorum daha ne yaptıklarını ben de tam olarak çözmüş değilim. şahsi düşüncem puan israfı. o arkadaş türkiye derecesi (ilk 500) ile girdi haksızlık etme.
  • Hayır tabi ki de Bilkent öğrencisi bir endüstri mühendisine hiçbir şekilde haksızlık edemem fakat insanın kendini ifade etmesi yaptığı sıralama ile ölçülmüyor. Çalışma alanı çok genişken ne iş yapacağını bilmemesini anlamıyorum. Başka mühendislikler bu kadar sosyallik istemiyor mesela
  • quote:

Endüstri mühendisliği okuyup ne yapacağını Cidde'n bilmeyen var mı ? Hani mühendislik olarak en geniş çalışma imkanlarına sahip olan bölüm endüstri mühendisliğiydi ? Medipol endüstri düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim

hayır o bölümü bilmiyorum da onu yazcağınıza niye işletme falan için çalışmadınız anladığım kadarıyla mühendislikle pek alakası yok ?
  • Mf öğrencisiyim. Mimarlık olmazsa endüstri mühendisi olurum diyordum. İkisi de farklı alanlar fakat kendimi en iyi yansıtabileceğim bölümler. Mimarlık için Mf ağırlık verdim ama olmadı bende endüstri de karar kıldım
  • Up
  • quote:

Up
    en geniş mühendislik makinedir. şantiye de bile 10 mühendis varsa 2 tanesi makinedir. endüstri nereden çıktı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyali4343

en geniş mühendislik makinedir. şantiye de bile 10 mühendis varsa 2 tanesi makinedir. endüstri nereden çıktı şimdi

Alıntıları Göster
    endüstri müh. piyasa ile bağlantılı.

mfden çok tm bir bölüm.

fen ile çok uğraşmazsın ve özel sektör olduğu için iş imkanı geniş olabilir.

hatalı olabilirim, düzeltin lütfen.

• -POWERHOUSE- kullanıcısına yanıt
    Mfden alıp dersleri fizik ve matematik üzerine yoğunlaşmış bir bölüm
  • En geniş derken en çok alım yapılan mühendislik anlamında demiyorum. Makine bir şantiye de çalışırken endüstri mühendisliğinin çalışabileceği sayısız alan var
  • Bende çok kararsızım evet endüstri istiyorum ama özel sektörde çalısacak bunun mezunları genelde ve işten atılınca sıkıntı. Sağlık yaz baskısı kafamı karıstırdı evet ıkısı ayrı ve evet ıkısını de yapabılırım ama endüstri daha çekici ve daha tehlikeli bir alan
  • orgutomonoto O kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı durumdayız. Ya insanlar endüstri mühendisliğinin ne işe yaradığını tam olarak bilmiyor ya da ben gözümde çok büyütüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

iremciğim bak sana şöyle anlatayım. 3. sınıf bilkent endüstriye geçen arkadaşım var, mezun olunca ne yapacağını bilmiyor.

bu arada en geniş mühendislik makina ve elektrik elektroniktir.

4 tane temek mühendislik var diğer hepsi bunlardan türeme; Elektrik elektronik, Makina, Kimya, inşaat

Bilgisayar müh. biraz karışık. tam olarak bir mühendislik değil

Elektrik elektronik or elektrik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami altıntarak -- 26 Temmuz 2016; 11:18:39 >
  • Haklısınız bayan kadın
    Zira elektrik mühendisliği elektrik elektronikten daha geniştir
    Kimya-makine-inşaat-elektrik 4 temel mühendislik dalıdır
  • Medipol'de endüstri mühendisliği okuyacaksan okuma daha iyi. Odtü'de endüstri müh okuyorum, çalışma alanı en geniş diye de bölüm seçilmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabaster -- 26 Temmuz 2016; 11:23:32 >
  • Ben YTÜ endüstri yazicam araştırdım baya

En önemli şey akıcı İng konuşma ve girisgenlik yani severek okur calisirsan işsiz kalma durumu yok okulun kalitesine göre iyi firmalara gidersin alacağın para 2500-3500 arasiymis ilk girişte 3 4 sene sonra 4 5 bin oluyormuş .genellikle plazalarda ofislerde çalışırsın
    Bunlar isim yapmış üniversiteler için kocaelide egede samsun bayburt ..felan okursan alacağın 2k paradır kendini bulunduğun firmada geliştirme ihtimalin yokmuş
  • Sisvegece S kullanıcısına yanıt
    Ytü isim mi yapmış?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.