Şimdi Ara

Endüstri mühendisi kimdir ne iş yapar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah hocam. Teşekkürler. Bence de artık bu kadar kasmaya gerek yok. Bu saatten sonra önümüzdeki dönemlerde ortalama kasmaya çalışacağım. Bakalım onun ne gibi artısı var? 5 tane kaldığım ders var. Onlarıda 0dan alacağım onlardanda ortalamayı yükselteceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Bu sizin gorev taniminiz size kimse boyle birsey icin garanti vermez ama her meslek icin gecerlidir. Fakat firmamiza endustri muhendisi ariyoruz diyenler sizi bu bahsettigim amaclar dogrultusunda ise alirlar sizde bir yere basvuruken bu amaclar dogrultusunda is ararsaniz daha dogru bir is yapmis olursunuz soz gelimi elektrik isinden anlayabilirsiniz ama bu siizn elektrik muhendisligi yapabilecefiniz anlamina gelmez. Eger bu baglamda bolumunuzden memnun degilseniz konuyu arastirin zmaninda fark dersleri vererek bir baska bolumden dha mezun oluna biliniyordu mesela ben elektrik ve elektronik muhendisiyim 32 kredi daha alarak bilgisyar muhendisligi unvaninida alabiliyordum buda yaklasik olarak 10 derse karsilik geliyordu tabi kafadan hersey yolunda gitse 1sene sadece dersler 6 ayda bitirme projesi derken 1.5 seneyi buluyordu netice itibariyla hayalimdeki meslek elektrik elektronik muhendisligi oldugu icin boyle bir programa bas vurmadim

• Up

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.