Şimdi Ara

Endüstri Meslek Lisesinden Meslek Yüksek Okullarına Direkt Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler arkadaşlar. Kafamda günlerce dolanan bir soruyu sorup, aydınlanmak istiyorum. Ben Endüstri Meslek Lisesi'nde Bilişim Teknolojileri bölümünün son sınıfındayım. Bilişim üzerinden devam etmek istediğim için Meslek Yüksek Okullarına direkt geçişi kafama koydum. Mühendislik ve Öğretmenlik gibi hayaller kafamda yok, çünkü senelerdir Matematik, Fizik gibi sayısal dersleri görmüyoruz. Yani şansım ya sözel üzerinden tamamen başka bir sektöre yönelmek, ya da Meslek Yüksek Okuluyla mesleğim üzerinden devam etmek. Ben ikinci tercihi seçtim. O yüzden sorum bu konuda olacak. Ankara'da ikamet etmekteyim ve İstanbul şehrini çok seviyorum. Boğaziçi, Yıldız Teknik ve İstanbul gibi üniversiteler çok uçuk hayaller ancak bu bahsettiğim okulların Meslek Yüksek Okulu bölümleri olduğundan olayı az da olsa şansım var. Siz bu şansı nasıl değerlendirirsiniz? Çok mu zor İstanbul'da bir üniversiteye yerleşmem? İstanbul olmasa bile Ankara içinde Meslek Yüksek Okulu eğitimi görmem, Endüstri Meslek Lisesi olduğum için yerleşme konusunda bir dezavantaj yaratır mı? Lütfen bilgilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Heyecanla yazacaklarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Yeniden hayırlı geceler.

• Konu hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.