Şimdi Ara

Endonezya'ya 48 adet KAAN ve 2 adet MİLGEM savaş gemisi satışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaan büyük ihtimal daha üstün bir uçak olacak zira 2000'li yılların başında tasarlanan F-35 ve ondan eski olan F-22'den 20 yıl sonra tasarlanıyor. Abd yeni lanse ettiği uçaklar ve 6. Nesil ile biz çıkmadan bizi geçecektir oda ayrı.

Seri üretim filan Kaan'da hemen olmaz ama bir iki seneye blok 0 üretilir 10 tane filan. Onlarla bir yandan pilotlar eğitilir hava kuvvetleri uçağa alışır.

Ardından silahlı olan gelir ve bu böyle gider. İstediğimiz gibi olması 2035'i bulur.

O zaman bile senede 40 tane üretsek başarı. Sonra bu ilk üretilenler yenilenir vs.

Kısaca uçak kıtlığı çekiyoruz. F-4'ler halen görevde F-16'lar ömrü doldu uzattık vs. Acil EuroFighter bitmiş uçak işimize çok yarar daha gelişmekte olan Kaan'da çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olmayan uçağı satarsa AKP satar yersen.

• cnyttt kullanıcısına yanıt

tarihin en yüksek oyumu, duyan yüzde 90 felan aldı sanır. nasıl aldığını söyleyim sana . öncelikle ilk oy verdiklerinde ne olduğunu kimse bilmiyordu. kazanınca inş istanbula hizmet eder dedim.

nasıl kazandı,akp adaı başkan olmasın diye . chp. hdp. feto, 6lı masa ortakları, vs vs birleşti ancak böyle bu kadar oy toplayabildi.

sonrada nerden ne kadar çaldılar daha ortaya çıkmadı çıkacak.

bir insan seçim vaadinde süt dağıtacam diyip onu yapamıyorsa boşbeleş biridir

• CoreXXX kullanıcısına yanıt

trol kardeş tarihin en yüksek oyunu almıştır zorunuza gitsede gerçek budur

halkın adamıdır halk arkasındadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşte aradaki fark bu muhalif seçmen sorgulayıp yanlış birşey varsa hemen cezasını kesiyor gönderiyor.(Kılıçdaroğlu nun kimin adamı olduğunu bilerek söylüyorum) bu sebeple de birlik olamıyorlar ve seçimi kaybediyorlar ama islamcı seçmen o kötü bu kötü ama yine tayyibe verecem. Şimdi kim kaale alınmalı. Bu konu bariz bir şekilde istatistik ve açıklamalarla kanıtlanmış hiç bunu konuda cevap verme birçok AKP li ve analizler de eğitim seviyesi arttıkça AKP oy oranının düştüğünü biliyor bu sebeple eğitimin başına her zaman en yobazı getirip halkı cahilleştiriyorlar. Ama ben aktrollere ne anlatıyorum ki onlarda biliyorlar ama emir büyük yerden.

• chnvat C kullanıcısına yanıt
    islamcı seçmenmi. ilginç bir gruplandırma. hiç dindar bir insan değilim ben. gören gayrimüslim bile diyebilir bana. ama rte den başkasının bu ülkeyi yönetemeyeceğini görebiliyorum. kafamın içinde beyin var ve kullanabiliyorum çünkü. akp ye oy veren insanların hepsinin islamcı felan olduğunumu sanıyorsun sen. ah canım benim biraz eğit kendini

• Parasını verdiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    buna mutlu oldun demi eminim. yarın 2 müşteri olunca yalnızca 2 müşteri var 3 olunca 3 sadece der kendinizi avutursunuz. bu böyle devam eder dünyadaki tüm ülkeler müşteri olsa yine bir kulp bulmaya çalışırsınız. bu kafa yüzünden iktidara gelemiyor sevdikleriniz. çünkü sizin gibi seçmenleri var(hepsi değil)

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    halk adamı olduğu kesin. o konuda hemfikirim. halkın parasını yiyerek halkın adamı olursun zaten. zoruma niye gitsin ben demokrasiye inanna bir insanım. keşke bu kadar aldığı oyun hakkını verseydi başarılı olmasını beni yanılmasını çok isterdim. kendime kızardım niye önyargılı davrandın diye. ama bunları yapamıyorum. tipik zihniyet aynı kafa hizmetsiz

Kendine siyasal islamcı diyen bir partinin seçmenine islamcı seçmen denmesini(nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Türkiye de olmadığı kesin başka bir dünya da) ilginç bir gruplandırma demek zaten herşeyi belli ediyor. Bu arada şu an yönetemediğini görmediğin için senin kendini eğitmen gerekli. Kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et. Seninle bilimsel toplumsal ne veri paylaşsak boş o yüzden vakit harcamaya değmeyeceğin belli.

• Vatan hainlerini kudurtacak güzel bir gelişme.  

• chnvat C kullanıcısına yanıt
    senin bu tezine göre chp seçmeninin hepsinin atatürkcü olması gerek halbuki tam tersi. chp atatürkü kullanıyor ama hiç izinden gitmiyor.
    sen zaten tartışamazsın benle o kapasite yok olsaydı farklı bişeyler konuşurdun. üzme kendini umarım birgün bu seviyeye gelirsin.
    analiz yeteneğini geliştirdiğinde ne demek istediğimi bir gün anlarsın. umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 29 Temmuz 2025; 12:25:33 >
  • Yani Endonezya, daha önce hiç savaş uçağı üretmemiş olan bir ülkenin hiç üretilmemiş uçağını sadece verilen sözlere inanarak hem de 48 adet alacak mı?

Buna inanıyor musun gerçekten?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.