Şimdi Ara

endonezya jakarta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eylulde jakarta dusunuyorum kapida vize uygulamasi var sanirim 35 dolar yaziyor bir yerde 25 dolar yeninhaziran 2015 haberlerindede endinezya 49nulke icin vize istemiyor yazili Turkiye olup olmadigini bulamadim daha once giden tecrubesini yazabilir mi acaba ;) birde biletler suan gidersem 4 bin eylulde 2 bin en son ne zaman alirsam bilet ucuz olur acaba yaz diye mi cok fazla gozukuyor fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mart 2015 de baliye girişte 35 usd ödedim. Geçen sene 25 usd mis zam gelmişti.

Eğer haziran 2015 de değişiklik olan ülkeler arasında Türkiye varsa çok iyi haber.

Şu an temmuzda gidicek forumdan arkadaş
    vardı. Gorusebilirsem paylaşırım .

Birde niye Jakartaya gidiceksiniz?

• Arkadasim alicak beni hocam tatil ziyaret amacli 35 dolar evet arkadasimda olensoyledinjakartadaki dolar dusukken ayarladim 35 i ;) fakat rusya vs vizesizngiricekken bizim gibi musluman ulkelerin bayrak tasiyaninolarak 30 gun vize icin para odememiz garip ... arti biletler cok pahali thy :(

• horizont23 H kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Endonezyanin bize para kesmesi hoş değil. Hele de o kadar yoldan geliyoruz.

Uçağın pahalı olması mesafeye bağlı.
    Çok uzak bir yere gidiyorsunuz. 2 saat daha uçan Yeni Zelanda veya Avustralya dasin.

Hatta bana koyan tarafı dünyanın öbür ucuna gidip Avustralya ya gidememek olmuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuredu Maldivler.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.