Şimdi Ara

Endless Legend - Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam üzerinden 18 Eylül'de final sürümünün satışa sunulmasının ardından iyi bir satış çizgisi yakalayan turn base temelli Endless Legend için hem rehber hem ana konu temelli bir başlık açmak istedim. Oyun temelinde Total War, Civ5 ile aynı mantıkta olsa da bu oyunda birçok detay mevcut. Konuyu ilerleyen zamanlarda ufak ufak güncelleyeceğim.

Tebrubelerini aktarmak isteyenler olursa detaylı olarak yazı yazabilirler. Yazılarınız ilk mesaja eklenecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 4 aydır sıkça forumlarına girip okuyordum. Çok güzel yerlere geldi. Özellikle ırkları çeşitliliğinin ötesinde bu çeşitliliğe sebep veren bir hikayelerinin oluşu çok güzel. Bu oyunda sanat namına herşey var müzik,lore,görüntü...

Benim en eksik gördüğüm nokta şu an için fazla komplike değil gibi geldi. Ama şöyle diyim bu oyun böyle kalmaz ilerde addonlarla şahlanacaktır. Takipte bulunun uzay 4x'i dışında daha farklı bir 4x arıyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 25 Eylül 2014; 14:16:00 >
  • Bende hazır bekliyor oynamak için ama sırada bir sürü oyun var :) O zamana kadar yamalar ile biraz daha oturaklı olur hem. Endless Space in ilk çıktığında büyük problemleri vardı. (ırklardan 10 kat daha büyük filolara sahip korsanlar başta olmak üzere...)

Oynayanlar yapay zekanın çok pasif olmasından şikayetçi genel olarak, Space de de çok agresif diye şikayet ediyorlardıi ortası bulunamadı demek ki
  • Oyunun soundtracki mükemmel...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundtrack harbiden baya iyi, menulerdeki sanat dizaynı da baya hoşuma gitti. Özellikle ırk seçme ekranında ağzımdan su damladı resmen.
  • hazır indirimdeyken alınır bu oyun ne dersiniz ilgimi cezbetti baya
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Civilazaiton tarzı oyunları seviyorsanız şu piyasadaki en iyisi diyebilirim. Firma ayda bir bedava içerik de sunuyor.
    Her ırk birbirinden farklı oynanışa sahip, en beğendiğim kısmı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Aralık 2014; 21:58:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    %33 indirim görmüş %50 yada %66 görürrse alabilirim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

%33 indirim görmüş %50 yada %66 görürrse alabilirim sanırım

Hocam biraz hort olacak ama oyunun tüm paketi şu anda %69 indirim görmüş ve 50 tl ye satılıyor. Hala almadıysanız diye bir hatırlatma da bulunayım istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.