Şimdi Ara

Endemik Yayınları Mat 2 denemesi zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, zor mu? Endemik nasıl, ilk denemesini çözen var mı? Fem kapatıldı diye kendimi deneme konusunda boşlukta gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geometri de çok değişik tarzları var ama ösym tarzı genelde metin derece 345 de var bana göre bu sezonun kralı 345 apotemi derece ve metin diğerleri çöp gözümde..
  • Endemikten bazen çok zor kalıp sorular oluyor yani bir yolu var bilsen yapıyorsun bilmeden mantık yurutuyum diyince karşına 5. Dereceden denklemler çıkıyor saçma sapan. Tavsiye etmiyorum kalıp zorluğu var. Derece 345 sona saklıyorum elimde 25 mat denemesi kaldı 20 tane falan çözdüm her gün çözmeye devam etcem büyük ihtimal son 20 deneme icin derece 345 apotemiden seçip seçip cozcem bunların haricinde de Metin var onuda deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yvz_1149

Endemikten bazen çok zor kalıp sorular oluyor yani bir yolu var bilsen yapıyorsun bilmeden mantık yurutuyum diyince karşına 5. Dereceden denklemler çıkıyor saçma sapan. Tavsiye etmiyorum kalıp zorluğu var. Derece 345 sona saklıyorum elimde 25 mat denemesi kaldı 20 tane falan çözdüm her gün çözmeye devam etcem büyük ihtimal son 20 deneme icin derece 345 apotemiden seçip seçip cozcem bunların haricinde de Metin var onuda deneyebilirsiniz.

boşuna mı gitti param

• 15li pembeden mi bahsediyorsunuz?

• ben beğendim bence sınava yönelik
  • 6.denemeye kadar cozdum. Bence gayet guzel olmus. Orta-zor diye dusunuyorum. Geosunu cok begendim. Ygs mat 36 netti, bunda 60-65 arasindayim.

Cozumlerini ogrendikten sonra gelistiren bi deneme kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her denemede altın oranı ve bir sayının karesinin 4 ile bölümünü sormasalar güzel deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

15li pembeden mi bahsediyorsunuz?

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.