Şimdi Ara

ENDEMİK LTİ FASİKÜLLERİ - (Çözümlü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıldır kullanan varmı arkadaşlar ? Apotemi al diyenler haklısınız ama hepsının çözümleri yok maalesef.

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türevi var bende. Çözümleri yok. Onun dışında güzel fena değil.
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    yeni basımmı hocam ? çözümleri içinde diye bılıyordum
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Yeni basım.

İçinde değil, karekod var. Onu okutuyorsunuz. Size Endemik'in uygulamasını indirtiyor. İndirip bir daha karekod okutuyorsunuz. Sonra çözüm çıkmıyor.

Çözümlü olan kısımları sadece konu anlatıp sonrasında sorduğu birkaç soru ve arada çözümlü testleri oluyor 10'ar soru filan. Onlar çözümlü sadece. Kitabın büyük kısmındaki soruların çözümü yok ama yani.
    vazgeçtim hocan sağ olun. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    LTİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

vazgeçtim hocan sağ olun. :)
    ?hocam bende de türevi var il adım için gayet hoş. çözümleri de hemen altında. üstteki arkadaş iyi incelediğinden emin mi
  • :) Kafam karıştı hepsinin çözümleri içinde demi hocam ? bana ilk adım değil de orta ve üstü zorluk lazım nasıl iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    kavrama testleri ikisinin de aynı. apoteminin maroton kısmı endemigin uygulama kısmından zor diyebilirim
  • Üstteki arkadaş bitirdi kitabı. Tamamı çözümlü değil yarısından azı çözümlü kitabın. Zaten konu anlatım kısımlarında doğru düzgün soru yok gibi. Sonraki karma testleri iş görür onlarda da çözümü olmadığından yapamadığın soruları hocalara vs sormak durumunda kalıyor insan.
  • Çap türevintegral nasıldır??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam arada kaldık neye inancaz sımdı bırınız çıkıp örnek sayfa atsa kımın doğru dedıgını anlayacagız
  • Limit tamamı çözümlü aldım yeni basım. Sorular iyi ama apotemiden daha kolay.
  • frankherbert kullanıcısına yanıt
    hocam kaç sf ve 345 sarmal ve çözümden de çözcem sonra gerek kalırmı
  • Bende integral için fasikül arıyordum yüzdeyüz üstüne çözeceğim, zorluk seviyesi nasıl? Apotemi yi bekliyordum ama sanırım endemik alacağım.
  • Ayrıca internette bulamadım işlerde bulabilir miyim?
  • Bende bu var. Yeni. Sadece çözümlü test dediği testler çözümlü. Herhangi bir yerinde karekod yok. Uygulama testleri ve karma testler çözümsüz.

ENDEMİK LTİ FASİKÜLLERİ - (Çözümlü)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Tamamı çözümlü yazıp satmak nasıl bir … neyse hocam nasıl beğendinizmi benimde türev fasıkulune ıhtıyacım var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.