Şimdi Ara

Endemik 12'li TYT Matematik Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözenler nasıl geliyo netler, benim 30 33 civarı, 45 dk veriyorum bazı arkadaşlar sona bırakılması lazım,zor falan yazmıştı ama sorularda nerdeyse hiç uğraştırıcı soru yok.

Siz nasıl buldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de çözmek istiyorum fakat henüz cesaret edemedim 25 30 arasi geliyor netlerim genelde. Ne düşünürsünüz bekleteyim mi daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam pek zor gelmedi bana, ösym seviyesinde diyebilirim

Yani netlerin yine 25 30 arası gelir gibi,ilk denemede kötü yapabilirsin ama alışınca yükseliyor netler bugün 6.sını çözdüm 34.75 geldi. Ben çöz derim sona bırak falan diyenler oluyor ama bu sona bırakma olayının saçmalık olduğunu düşünüyorum, nede olsa unutulcak bir şey değil eğer kendini hazır hissediyorsan konuların bitmişse çöz derim

• problemleri cok zorladi beni. problemler icjn ne onerirsin? 3-4 gun kendimi zorlayip iyice problemleri oturtabilecegim bir yok

• hankm00dy kullanıcısına yanıt

Dostum ben ilk 6 denemeyi çözdüm bana çok kasıntı gelmedi problemler kısmı ama ileriki denemelere bakmadım, ki bence zorluk sırasına göre değil denemeler, ilk 12 soru daha çok zorladi beni 2 boşum falan oluyordu ilk turda

Problemler için ben geçen sene yayıla yayıla apotemi problemler bitirdim, ki önermem eğer hızlı bir sürede bitiremeyecekseniz, onun dışında da soru bankasındaki kısımlar dışında bir kaynak çözmedim size önerim sorularda oran -orantı ve denklem kurma dışında bir yöntem kullanmadan çözün soruları yaş problemlerinde şöyle formüller varmış yok şunun formülü şuymuş, hız problemlerinde x=v.t dışında bir şey kullanmam hocam hepsini mantığımla hallediyorum, dediğim gibi sorularda mantığınızı kullanın formüllerde sıkışmak yerine, tyt matematikte tek bir formül bilmiyorum oran orantı dışında, benim önerilerim böyle 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DicleMech26 -- 21 Kasım 2020; 0:59:14 >
  • kolay-orta bir deneme 25-30 arası yapıyorum 30 dahil değil. 25-26 falan işte.

mezun musun kardesim? mezunsan kac kdan biraktin?

profilin nasil, tytde kac yapiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 21 Kasım 2020; 1:5:25 >
  • yalan makinesi değil. bak troll değil bu sefer, şimdi

kardeşim öncelikle dershanem iyi bir dershane. denemeleri çok zor, girdiğim denemeler 3d,ozdebir,sonuc,cap gibi denemelerdi. yani çok daha kolay bazı denemeler, şu an tyt için en az 75+ profilde olduğumu düşünüyorum. dershanedekiler de diyor buradan normalden 10 net düşük yapıyorsunuz diye.

alan denemesi netleri her zaman %10 daha fazla gelir bu arada. tek odak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 21 Kasım 2020; 1:11:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    345 İlk Tyt Denemesi
    7 yıl önce açıldı
    345 ayt mat 6.deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bana da çok zor gelmedi ama genel olarak herkes zor diyor, bana daha çok şu klasik düz metinli, uğraştırıcı sorular zor geliyor, şekilli sorularin nerdeyse hepsi 45 sn de falan bitmiş oluyor. Evet mezunum 35 k dan, ayt nin hüsranına uğramasam daha iyi gelcekti ama yapicak bir şey yok tyt 90-95 arasi geliyor şuan. Ha bir de şunu belirteyim 60 dk falan versem en az 3 net falan fazla yaparim ama 45, max 50 dk veriyorum her bir denemeye

• hedef 200k

gunlugu birakmadim daha iyi calisiyorum, cok useniyorum editlemek icin.

hedefimi sorarsan bolum olarak cumhuriyet uni meturuluji ve malzeme muh.

• Hocam gerçekten daha kolay dershanede yapılan denemelerden, her biri ayrı tarz oluyor biri full uğraştırıci klasik, kiminin ilk sorular çok kasıntı sonrasi kolay vs bir sürü çeşit çeşit deneme yapıyorlar, ama alan denemlerinde artik tarz belli oluyor öyle olunca daha iyi geliyor netler. Evde yaptığım genel denemede 100 ü bile görmüşken dershanede 87-88 olabiliyor bu

• hocam özelden cevap anahtarini atabilir misin? cozmuyorum coktandir kayip herhalde.

• Hocam cevaplar her denemenin arkasında bir bakın derim oraya 👍

• hee bendeki eski ;(

• Hocam kolay orta seviye bir denemeyse neden 25-30 yapıyorsunuz ? Hayatınızda kolay deneme mi görmediniz ? Endemik denemeleri gerek ilk 12 soru olsun gerek problemleri olsun bir çoğu dikkat gerektiren ve düşünmeyi gerektiren sorular. Kolay deneme 345 tyt matematik denemesinin ilk denemeleridir.

Bu arada bitirdim endemik denemesini genel olarak 30-36 net arası yapıyordum.

• JonSnow01 J kullanıcısına yanıt

ilk denemem bu, genel tyt denemelerine giriyorum onlar çok daha zor genellikle.

25-30 yapmamın sebebi pkob kümeler gibi konularda eksigim var.

• JonSnow01 J kullanıcısına yanıt

Ben yerinizde olsam bu arkadaşın dediği hiçbir şeye inanmam.

• Hocam tyt mat adına neler çözdünüz soru bankası ve problemler fasikülü olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviolanYedigün

Ben yerinizde olsam bu arkadaşın dediği hiçbir şeye inanmam.

nie

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.