Şimdi Ara

End.Mes.Lisesi +MYO + İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Ben MYO okulu 3.40 ortalamayla mezun olmuş biriyim.Endüstri meslek lisesi çıkışlıyım.Fakat şöyle bir durum var ki ben bu kadarla kalmak istemiyorum.Önümüzdeki 9 küsür ay boyunca dershaneye gidip gerçekten çalışıp en azından bir işletme bölümü istiyorum.DGS'ye gir demeyin çünkü dgs'de kazandın diyelim intibak dersleri çıkıyor karşına.Çok kalan gördüm bu derslerden ve soğudum dgs'den.Şimdi asıl sorum 2010 End.meslek lisesi çıkışlı olarak pek bi farkı olur mu puanıma.Yada end.meslek lisesi okuyup işletme kazanan var mıdır bildiğiniz yada kendiniz ?



  • İyi de kardeşim sen zaten EML mezunusun ve işletme okumak istiyorsun, bu durumda alan dışı tercih yapıcaksın demektir. Buda senin YGS puanına bakılması demek. Sınavsız geçiş olsa mezun yılına doğum tarihine falan bakarlar ama sen ygs puanı ile tercih yapıcağından dolayı ygs de iyi bi puan alman lazım sadace. Yanlışım varsa düzeltin
  • Şimdi baktım netten.Artık yeni sistemle beraber alan dışı tercih tutma olasılığı daha fazlaymış önceki yıllara göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 1 Ağustos 2012; 14:17:56 >
  • hocam zaten alaniçi aladışı durumu kalktı tek puan var.işletmede neredeyse her ünide var yeterli puanı alırsan kazanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.