Şimdi Ara

Encode için Laptop + SSD tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle video kayıt ve encode, render vs işlemleri için kuvvetli bir taşınabilir bilgisayara ihtiyacım var. Araştırmalarım doğrultusunda şu bilgisayarı buldum:
    Samsung NP550P5C-S05TR

2.500 TL bütçem var, bu bütçe göz önünde bulundurulduğunda bu bilgisayar seçimi sizce nasıl? Daha uygun seçimleriniz varsa nedenleri ile paylaşırsanız memnun olurum.

Malumunuz video encode + kayıt yapacağı için hızlı bir disk yazımı gerekiyor. Bunu da SSD'ler sağlıyor. SSD'si içinde olan bilgisayarlar genelde işlemci yavaşlığından kaybediyor, o yüzden ayrı ayrı alayım dedim. Bu yukarıdaki bilgisayara herhangi bir SSD monte edilebilir mi? Bunda bir uyum, vs. sorunu yaşanır mı? Bu konuda da bilgilendirirseniz memnun olurum.

Tavsiye edeceğiniz SSD var mıdır? Max. 350 TL'lik.
    Daha ucuz olursa daha iyi olur, örn. şu ikisi nasıl? Bunlardan hangisi iyidir?
    Kingston 1
    Kingston 2

İlginiz için teşekkür ederim.

• ben gecen hafta o bilgisayari aldim. hafta sonuda corsair gt 240gb lik ssd aldim ve dun aksam ssd yi makineye kendim taktim.
    takma islemini yapmadan once norton ghost ile yedek alip ssd takinca bu yedegi kurdum. su an sorunsuz calisiyor ama sifirdan kuramadim windows 8i henuz. windows 8 single language iso dosyasi yok ortalikta.

cihazin performansi artti. acilis kapanis, program acilislari vs. cok iyi su an.

bilgisayari golddan 2099 tl 18 taksitle aldim. ssd vatandan 540 tl.
  • OCZ Vertex 4 öneririm. Kaç gb olduğu fark etmez. Ama 256 GB biraz daha hızlı diğerlerinden. 5 yıl da garantisi var.
  • Aşağıdaki linkteki bilgisayar hem daha ucuz hem 1TB+8Gb flash memory'ye sahip. Geri kalan parayla da 240GB bir SSD alırsın olur biter.
    Aşağıdaki Link
    @euler_dh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD'li Laptop Önerisi...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.