Enc shaman oynuyorum 61 level herbalism kasıyorum yanına alabileceğim ve iyi getirisi olan meslekler nelerdir?Birde herbalism ile uyumlu meslekler nelerdir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Alchmy yada inscriton
Malesef pek karlı seçeneklerin yok. Mertin dediği gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Inscription da hakli olabilirsinizde Alchemy surekli para kazanma garantisi olan mesleklerin basinda geliyor. Belki zengin etmez ama yaptiginiz her potion in satilacagida garanti.
Alchemy basladım tesekkürler cevaplar için
quote:
Orijinalden alıntı: M@hFeL
quote:
Inscription da hakli olabilirsinizde Alchemy surekli para kazanma garantisi olan mesleklerin basinda geliyor. Belki zengin etmez ama yaptiginiz her potion in satilacagida garanti.
Tabi ama bizim realmde potlar para etmiyor yahu. 30 golda draconic falan satılıyor bazen o kadar çok ki.
quote:
quote:
quote:
Tabi ama bizim realmde potlar para etmiyor yahu. 30 golda draconic falan satılıyor bazen o kadar çok ki.
O wow öldüğü için o kadar az. MoP bir gelsin hele, gör sen 30 goldu.
O eskidendi artık alchmy pek para etmiyor.inscriton un bazı glpyhleri 800g dan satılıyor. Alchmy cok kolay oldugu icin herkesin alt charında var zaten
Alchemy niye para eder? Eğer Jewelcrafting'in varsa çatır çatır para kazanırsın transmute ile,o kadar yani Tabi gemleri satmak için uğraşacaksın biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
Alchemy niye para eder? Eğer Jewelcrafting'in varsa çatır çatır para kazanırsın transmute ile,o kadar yani Tabi gemleri satmak için uğraşacaksın biraz.
Raidlerde hatta BG lerde surekli potion,flask kullanilir. Super karli olmayabilir ama surumden kazanilir anlaminda demistim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
Raidlerde hatta BG lerde surekli potion,flask kullanilir. Super karli olmayabilir ama surumden kazanilir anlaminda demistim.
Doğru o benim aklıma gelmediydi, benim puglarda flask/pot kullanma alışkanlığım olmadığı için... Guild ile yapınca zaten malum cauldron geliyor Çok mu beleşçiyim neyim yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Hünerli
quote:
quote:
quote:
O wow öldüğü için o kadar az. MoP bir gelsin hele, gör sen 30 goldu.
Mop degil kop da gelse degişen birşey olmaz. oyun ölü falan degil bizim serverda tıklım tıklım heryer surekli raid vs yapiliyor onlarla alakası yok. yaptıkları herbleri herkes toluyor ah koyduklarında fiyatlar iniyorher char acanda herb skin mine birini aldıgı icin toplayacılık meslekleri fiyatları kırıyor. yani mop da gelecek olan yeni herbler vs ile tabiki yükselcek ama diger mesleklerde aynı oranda yukselcek degişen birşey yok. (bizim server icin durum böyle)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme