Şimdi Ara

==ENB SERIES GRAFİK MODU== Gta V iCEnhancer GELDİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
7
Favori
110.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PythEch

Merhabalar arkadaşlar

Daha önce bu konudan hiç modumuz hakkında resim & video paylaşmamıştık. Bugün başlayalım :)

Arkadaşlar modumuz olan ProjectRAGE2 10Haziranda çıkışını gerçekleştirecek. Modun Launcheri ve iyi optimizasyonu sayesinde ince ayarlar yaparak
    ortalama bir sistemde gayet akıcı bir şekilde oynanabilir hale getirilebiliyor. İşte Launcherden, moddan görüntüler ve video;

ilk modu gayet güzel ve stabildi şuan kullanıyorum .2.nin betasını yükledim acayip kastı bu sorular düzeldimi?
  • Ya arkadaşlar benim bir sorunum var gerekenleri yaptığım halde versiyonu doğru olduğu halde oyundaki cisimler ekrana bir yansıma şeklinde görüntüleniyor lütfen yardım edin aşağıda resmi var düzeltebileceğim bir sorunmu öyleyse nasıl düzelticem lütfen cevaplayın çıldırıcam

Sistemim:

İşlemci: INTEL CORE 2 DUO 2.20GHz. (İntel Q9650 QuadCore 3.0GHz. alıcam)

Ekran Kartı ve Sürümü: Nvidia 1GB 8600GT-V.8.17.12.9610

==ENB SERIES GRAFİK MODU== Gta V iCEnhancer GELDİ

• Sorunumu kimse bilmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral4681 -- 25 Haziran 2012; 5:38:56 >
  • Arkadaslar sistem ozellikleri i7 islemci.ekran karti geforce gt630m 2 gb. Ram 8 gb herhangi bi sorun yasarmiyim sizce bosuna indirip olmadiginda silmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar koyu road texture arıyorum, kaldırımları sarı ve pembe yapanlar dışında. bilenlerden ricam paylaşmaları
  • CPU: Intel® Core™ i7 İşlemci 2630QM
    GPU: NVIDIA® GeForce® GT 550M, 2GB DDR3
    Ram: 6 GB DDR 3

Ben bu özlelliklerle normal oyunu zorlanarak oynuyorum.Can You Run It? testini de geçti en üste kadar tırmandı hatta.Lütfen yardımcı olun ben bu oyunu kurmadan önce bir sürü grafik modu incelemiştim, sonra oyun ağır çalışınca bütün hayallerim suya düştü :( Lütfen yardımcı olun, bu modu kurmak istiyorum ya da en azından normal oyunu çok akıcı bir şekilde oynayabileyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba2hn

CPU: Intel® Core™ i7 İşlemci 2630QM

Ben bu özlelliklerle normal oyunu zorlanarak oynuyorum.Can You Run It? testini de geçti en üste kadar tırmandı hatta.Lütfen yardımcı olun ben bu oyunu kurmadan önce bir sürü grafik modu incelemiştim, sonra oyun ağır çalışınca bütün hayallerim suya düştü :( Lütfen yardımcı olun, bu modu kurmak istiyorum ya da en azından normal oyunu çok akıcı bir şekilde oynayabileyim...

Patch yükledin mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: ba2hn

CPU: Intel® Core™ i7 İşlemci 2630QM

Patch yükledin mi hiç?

1.0.7 yüklü

• Ayarları düşürmeyi dene. Özellikle gölgeler açıksa gölgeleri kapatmanı öneririm, gölgeler ekran kartına ve işlemciye büyük yük bindiriyor GTA IV'te. Güncel patch yüklüyse yapabilecek çok bir şey yok demek zaten. Ekran kartı ayarlarını da minimuma ya da ortaya getirmeyi deneyebilirsin. O da etki edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Ayarları düşürmeyi dene. Özellikle gölgeler açıksa gölgeleri kapatmanı öneririm, gölgeler ekran kartına ve işlemciye büyük yük bindiriyor GTA IV'te. Güncel patch yüklüyse yapabilecek çok bir şey yok demek zaten. Ekran kartı ayarlarını da minimuma ya da ortaya getirmeyi deneyebilirsin. O da etki edecektir.

şuan hepsi high sıkıntı yaşamıyorum pek ama bu modu kurunca çok tıkanıyor.Sistemim mi yetersiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya bu 1.7 için düzgün icehancer modu gelmiyecekmi 1.7 ısrarım oyunun türkçe yaması olmasından kaynaklı yoksam bende 1.4 yapardım

hocam ben zamanında aramıştım bulamamıştım. oyunun yüzde 100 tamamlanmış tr altyazısı var mı? link alabilir miyim varsa

edit: bu mu hocam ?
    http://www.tamindir.com/gta-iv-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 24 Haziran 2012; 22:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kral4681

Ya arkadaşlar benim bir sorunum var gerekenleri yaptığım halde versiyonu doğru olduğu halde oyundaki cisimler ekrana bir yansıma şeklinde görüntüleniyor lütfen yardım edin aşağıda resmi var düzeltebileceğim bir sorunmu öyleyse nasıl düzelticem lütfen cevaplayın çıldırıcam

Sistemim:

Sorunuma 2 haftadır cevap bekliyorum kimse bilmiyor mu ? Bu arada ekran kartımı ve işlemcimi değiştridim

Yeni Sistemim:

İşlemci: INTEL QuadCore 2.4GHz.

Ekran Kartı: Nvidia GTX 550 Ti 1 GB 192 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral4681 -- 25 Haziran 2012; 5:38:01 >

• quote:

quote:

Ya arkadaşlar benim bir sorunum var gerekenleri yaptığım halde versiyonu doğru olduğu halde oyundaki cisimler ekrana bir yansıma şeklinde görüntüleniyor lütfen yardım edin aşağıda resmi var düzeltebileceğim bir sorunmu öyleyse nasıl düzelticem lütfen cevaplayın çıldırıcam

Sistemim:

Sorunuma 2 haftadır cevap bekliyorum kimse bilmiyor mu ? Bu arada ekran kartımı ve işlemcimi değiştridim

Yeni Sistemim:

Formatla pcni yeni ekran kartnlada srn devam edyorsa oyunda sorunlu olabilir

• Hocam dosyayı kopyalarken bir dosya bulunamadı diyor o dosyanın ismi tam aklımda değil ama ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? Icenhancer 1.3 nasıl kuruluyor onu anlatında onu kullanayim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya bu 1.7 için düzgün icehancer modu gelmiyecekmi 1.7 ısrarım oyunun türkçe yaması olmasından kaynaklı yoksam bende 1.4 yapardım

hocam ben zamanında aramıştım bulamamıştım. oyunun yüzde 100 tamamlanmış tr altyazısı var mı? link alabilir miyim varsa

edit: bu mu hocam ?
    http://www.tamindir.com/gta-iv-turkce-yama/

onu bilmiyorum ama burada mevcut hatta bi çok oyunun tr yaması var G harfine bak yeter
    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/169-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-Listesi-%28Alfabetik-S%C4%B1ral%C4%B1%29

• Arkadaşlar İCEnhancer 2.0N'yi EFLC'e kuramıyorum. GTA IV'e kurduğumda araba yaması yapamıyorum. Ama GTA IV'ten ziyade EFLC'yi oynuyorum. Birisi yardım edebilir mi? (Teamviewer olursa süper olur)
  • Güzel mod.
  • icehanger grafikleri o kadarda gerçekçi değil aslında çok parlak eğer gerçekçi gece istiyorsanızhttp://www.gta4-mods.com/misc/saite-integrate-enb-v3-beta-v12-f14959 bu enb yi deneyebilirsiniz yorumların en altında kendi pc mden çektiğim resimler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Arkadaşlar İCEnhancer 2.0N'yi EFLC'e kuramıyorum. GTA IV'e kurduğumda araba yaması yapamıyorum. Ama GTA IV'ten ziyade EFLC'yi oynuyorum. Birisi yardım edebilir mi? (Teamviewer olursa süper olur)

gta 4 de ice olsun enb olsun fark etmez 1.0.4.0 pack inde stabil çalışmaktadır sadece 1.0.7.0 ve eflc de stabil değildir çok bug alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

quote:

Sistemim:

Yeni Sistemim:

Formatla pcni yeni ekran kartnlada srn devam edyorsa oyunda sorunlu olabilir

1 aydır banlıydım.O yüzden cevap yazamadım.Bu sorunun sebebi icenhancer içindeki dof efekti vermeyi sağlayan iceshader dosyası.Bu dosyayı gta 4 klasorunden sılersenız sorununuz düzelir.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.