Şimdi Ara

En zengin akrabanız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koza-ipek grubun sahibinin oğlu arkadaşım. 18 yaşında aston martin db9'u var:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 18 Kasım 2010; 0:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Koza-ipek grubun sahibi arkadaşım. 18 yaşında aston martin db9'u var:)

bunu guiza bile atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

bunu guiza bile atar

Buluştuğumda resim çekip gönderirim istiyosan?
  • quote:

quote:

quote:

bunu guiza bile atar

tamam senin olduğunu nerden bilicez bende gider bi ünlü ile çekilebilirim buda benim kankam derim olmazmı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bunu guiza bile atar

tamam senin olduğunu nerden bilicez bende gider bi ünlü ile çekilebilirim buda benim kankam derim olmazmı

Arabanin ustune dh mi yazayim kardesim? Ne kadar buyutuyorsunuz bunlari gozunuzde. Takildiginiz arkadas cevresinle alakali bir durum bu. Ali agaoglunun 17 yasindaki oglunun altindada lambo var sari renk. Sinif arkadasimin altinda mercedes e250 var. Evlerinin onunde ferrari california duruyor ankara/umitkoyde yasayanlar kesinlikle bilir. Mesaj sayima bakarsan bos bos konusan biri olmadigimida anlarsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu guiza bile atar

Arabanin ustune dh mi yazayim kardesim? Ne kadar buyutuyorsunuz bunlari gozunuzde. Takildiginiz arkadas cevresinle alakali bir durum bu. Ali agaoglunun 17 yasindaki oglunun altindada lambo var sari renk. Sinif arkadasimin altinda mercedes e250 var. Evlerinin onunde ferrari california duruyor ankara/umitkoyde yasayanlar kesinlikle bilir. Mesaj sayima bakarsan bos bos konusan biri olmadigimida anlarsin.

olay senin arkadaşın olması yoksa o dediğin araçlar bizim otoparkta çoğu fink atıyo

• eniştem = nişantaşında özel kliniği var.. adam her tatilde ailesiyle yurtdışında...
    hastaları arasında. tarkan'dan türkiye cocacola ceo'suna kadar ünlüler sosyete aleminden herkes var..
    adam para basıyor beyler
  • Ee tamam senin otoparkinda fink atiyoda sende sahipleri ile tanis seninde arkadaslarin olurlar ne var bunda :) cevre meselesi.
  • lan bu mühendisler nasıl para kazanıyor anlamıyorum ?
    Annemde babamda inşaat mühendisi fakat 3 yıldan beri herhangi bir iş olmadığı için sektör değiştirip kız yurdu açmak zorunda kaldık..

Ailede en zengin dayım rusyada yaşıyor orda evi ve yazlığı var burda bodrumda da yazlığı var altında x-trail ve elinde iphone 4 ü var
    Bize borç filan verir sağolsun ama nedense bana karşı bir soğukluğu var son geldiğinde "senden adam olmaz" dedi ve gitti umarım bu laf ibretlik bir hikayeye neden olur ilerde
  • Fazla mesaj yazmam ama yazayım dedim bu sefer evet arkadaşlar herkes zengin akrabalarından bahsetmiş bende size zengin arkadaşlarımdan bahsedeceğim ister inanın ister inanmayın bu çocuklar geçen sene bizim okul olan saint benoit'deydiler.Hakan Sabancı var mesela Ömer sabancı oülu Sakıp sabancının torunu adamlar resmen para basıyor adam bir parti yaptı 18 yaşına hiltonun kral dairesinde girdi ben o kadar yakından tanımıyorum ama okuldan biliyorum.Abisi Hacı sabancı ece erkenin sevgilisi şuan bostondalar ikiside.Cem Garih var uzeyir garihin torunu gerçekten çok zengin yahudi ailesinin bir üyesi.Daha sonra Demet sabancını kızı var Pırıl Çetindoğan türkiyenin sayılı zenginleri arasındalar.Yatları yalıları ne isterseniz artık, her istediği kızı elde ediyorlar hemde çok rahat daha sonra esra eczacıbaşı var 3 yıl önce robert'dan mezun kim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım ama gayet mütevaziler.Bu adamlar istediği kişiyi eve çağırıyorlar ünlü mankenler sunucular ne isterlerse o kadar diyim.Ha birde aklıma gelen Alihan Yalçındağ var oda geçen yıl mezun oldu kendisi aydın doğanın torunudur :) şimdilik bu kadar isterseniz bana inanmayın

• Birkaç trilyonluk mirasıyla halam. Ve yıllar boyu tedavüldeki en küçük kağıt parayı verdi her seferinde bayram harçlığı olarak. Şimdi büyüdük, rahatlamıştır.
  • 1 Milyon doLarım var

Allah Herkese Versin
  • 650 lira maaş alıyorum, isteyen herkes dalgasını geçebilir. Ne ev, ne araba hiç bir şeyim yok. Gönül zengini miyim? hayır onu da beceremiyorum.
  • önemli olan gönül zenginliği beyler ):
  • Bi arkadaş orta halli (3000 + 5000) yani bayan 3000 tl bay da 5000 tl alsa diye hesap etmiş..

Bırakın bayanı şimdi bay bile 3000 tl alsa iyi seviyede oluyor. Mesela babam emniyet müdürüydü 2. sınıf, müfettişliğe yükseldi 3500 alıyo artı kira geliyo 500 toplam 4000 tele alıyoruz ayıp değildir övünmesi. Ve yaşantımız diğer insanlara göre daha iyi. Millet duyduğu herşeye inanıyor, 172 boyu 180 e yuvarlamak gibi. 3000 tl alan bir bayan deyince aklıma kötü şeyler geliyor nedense. Alabilir alamazmı ama en iyi ihtimalden bahsederken orta halli sıfatı yanlış uymuş.

Yine kuzenim mühendis, alsa alsa 1500-2000 alıyodur, milletin mühendisleri 5bin 10bin alıyo bizim sülale peeh. Diğer kuzenim doktor başlangıç parası 1500 dü şimdi profesör mü ne olmuş, bayan ama parayı götürüyomuş galiba.

Ben de basketbolcu olacağım büyüyünce Doğukan aydoğdu nba de görürseniz demedi demeyin. (LiseLi HaYaLPerEst deteCtEd)

• kuzenim var tekstil sektörünü domine ediyor. (sigortasız 400 lira mayış) tüm sülaleye o bakar.
  • tam zenginin malı züğürtün çenesi olayı olmuş bu konu.
  • bi laf vardır gençler zenginin parası fakirin çenesini yorar sizinkide ondan işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

kuzenim.mühendis.ayda 10k maaş alıyor.ciddiyim.
    Mal varlıği o biçim

ama insan p.ç olmasın aga,500 tl istedm vermedi

Makine mühendisi hiçbir yerde 10 bin tl maaş alamaz , ufak atınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.