Şimdi Ara

En Yuksek Neti Cikmislarda Yapmak(Tyt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun sebebi ne sizce 12. sinifim.En yuksek tyt netlerim cikmislarda geldi tuhaf bir sekilde
    2018 tyt toplam:100,5
    Fen:9,25
    Sos:17,5
    Mat:37,5
    Türkçe:36,25
    2019 tyt toplam 101,25 net
    Mat:37(3 bos 1 soru iptal,iptal olani dogru saydim)
    Fen:14,25
    Sos:18,75
    Turkce:31,25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya kardesim bakma bu yazanlara. Youtubeda 2 rehberlikci soru bankalari osymnin cikmis sorularina gore hazirlaniyor dedi diye boyle soyluyorlar. Piyasadaki tum deneneleri cozdum. En son burda 121 net yapan arkadaslar msu mat cok zor diye agladiklari icin merak edip baktim. Hayatimda ilk defa 1 denemede 30.soruya kadar soru atlamadan geldim. 1 yanlis matda 1 yanlis geoda cikti ve yemin ederim ben hayatimda bu kadar kolay bir deneme cozmedim. Yani emin ol sinav kolay heyecan yapanlara gozlerinde buyutenlere zor. Bak buraya yaziyorum pazartesi gunu burasi -yaa sinav cok kolaymis ben bunlari nasil yapamadim-diye aglayanlarla dolacak. Tek sebebi gozlerinde buyutup heyecanlanmalari.
  • Çünkü ÖSYM soruları saf ve duru bir kafayla çözüldüğünde piyasadaki tüm denemelerden kolay.

Özellikle TYT-AYT seneleri.

Geçen sene 2019 SOS1 bir dershane denemesinde önüme gelse ya bı siktirin gidin derdim ama gerçekten kolay kardeşim müsterih ol.

Sınav anında sakın olursan fazlasını bile yaparsın.

• Denemelerin amaci senin eksigini bulmak. Zor sormalari gayet dogal.

Ayrica denemeleri hazirlayan tiplerin bircogu osym'den habersiz yasiyor sanirim.

• hocam kendi görüşüm:

çünkü soru bankaları ösym nin sormuş olduğu sorunun çok benzerini kendi kitaplarına koyuyorlar. bu yüzden tyt yada ayt çözdüğün zaman yarısını önceden soru bankalarında çözmüş oluyorsun
  • sorunun benzerlerini daha önce çözdüğün denemelerde sblerde görmen olabbilir mi knki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardesim bakma bu yazanlara. Youtubeda 2 rehberlikci soru bankalari osymnin cikmis sorularina gore hazirlaniyor dedi diye boyle soyluyorlar. Piyasadaki tum deneneleri cozdum. En son burda 121 net yapan arkadaslar msu mat cok zor diye agladiklari icin merak edip baktim. Hayatimda ilk defa 1 denemede 30.soruya kadar soru atlamadan geldim. 1 yanlis matda 1 yanlis geoda cikti ve yemin ederim ben hayatimda bu kadar kolay bir deneme cozmedim. Yani emin ol sinav kolay heyecan yapanlara gozlerinde buyutenlere zor. Bak buraya yaziyorum pazartesi gunu burasi -yaa sinav cok kolaymis ben bunlari nasil yapamadim-diye aglayanlarla dolacak. Tek sebebi gozlerinde buyutup heyecanlanmalari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar çözdüğüm denemelerin tyt ile alakası yoktu.Bildiğin en kolayları bile ösym den zor sormuş.Normalde denemelerde 70-75 arası yaparım 2019 tyt 82 geldi 2018 daha bile fazlaydı.Ösym kolay soruyor zaten adı üstünde temel yeterlilik sınavı.Bu sınava sadece biz değil ne mallar giriyor.Seviyeyi ona göre ayarlıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sozel ilk yuz icin kac net gerekir
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün kaynaklarda çıkmış soruların değiştirilmiş hali var. Yarın saplansın görürsün en yüksek mi en düşük mü net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    O kadar denemeye girdim. Zorluğunu şununla anlatayım.

2019 TYT'de çıkan soru:
    En Yuksek Neti Cikmislarda Yapmak(Tyt)

Hiçbir denemede bunun gibi kolay bir soru yoktu.
    Ha bu demek değil ki 40/40 hepsi kolay.
    Ama çoğunluğu zor sayılabilecek bir düzeyde değil.

Bu sınava dediğiniz gibi herkes giriyor. Meslek lisesindeki tyt fen görmeyen de giriyor kolejden çıkan da.

• Hocam bilgi sarmal için doğru ösym nin bütün çıkmış sorularının benzeri var.Yakın yıllardakini direkt ösym olarak yazmışlar.Eski yılların sorularını mesela ösym çizgilerler araba çizmiş , bs bunun yerine normal araba koymuş direkt sormuş ya da rakamları değiştirmiş aynı soruyu sormuş.Genelde böyle sorularla karşılaştım.
  • Hiç Karekök denemesi çözdün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.