Şimdi Ara

En yakın arkadaşımlarımla Kavga Ettim Ne Yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün en yakın yakın arkadaşlarımla kavga ettim. Aslında bir kaç kere aynı sorundan yine kavgalar etmiştik . Ama her seferinde ben hatalıyım vs. vs. diyerek barıştım ama bu sefer iyice dışladılar.Ben de artık bu durumdan iyice sıkıldım . Barışacaklarını da sanmıyorum.
    Ne yapmalıyım?

Dipnot: Dışarda kendine göre adam mı kalmadı demeyin . Çünkü oturduğum şehirde yobazlar çoğunlukta o yüzden ne yazık ki herkesle konuşulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 12 Eylül 2015; 22:59:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Bugün en yakın yakın arkadaşlarımla kavga ettim. Aslında bir kaç kere aynı sorundan yine kavgalar etmiştik . Ama her seferinde ben hatalıyım vs. vs. diyerek barıştım ama bu sefer iyice dışladılar.Ben de artık bu durumdan iyice sıkıldım . Barışacaklarını da sanmıyorum.
    Ne yapmalıyım?

Dipnot: Dışarda kendine göre adam mı kalmadı demeyin . Çünkü oturduğum şehirde yobazlar çoğunlukta o yüzden ne yazık ki herkesle konuşulmuyor.

Merak etme kardeşim, dışarıda adam mı kalmadı demeyeceğiz.
    Çünkü hakikaten bu memlekette adam kalmadı
  • upupupupu
  • Arkadaşını döv
  • arkadasinla yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda dursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • welcome to asosyallik sorun varsa sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver hiç özür falan dileme.Zaten sana değer verseler hoşlanmayacağın şeyler yapmazlardı.Beni de geçen ay 2 kere ektiler resti çektim.Bugün sokakta gördüm selam bile vermedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcasî ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Ama canım sıkılıyor. Pek kimse yok konuşacağım günler de geçmiyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupupupup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.