Şimdi Ara

en yakın arkadaşımla kavga ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en yakın arkadaşımla kavga ettik ama ben nedenini bilmiyorum
    son mesajları :
    umarım hayatın boyunca hep mutlu olur her istediğine sahip olman dileğiyle ........................................................ Yarın dersaneye gelecek misin ?
    ben de bu mesaja karsılık :
    yarın geleceğim gibi birseyler yazdım

cevap :
    sevindim ben de sana silgini ve siirlerini getiririm

HİÇ BİRSEY ANLAMADIM DAHA ONCE NİYE BANA KIZDIĞINI SORMUŞTUM
    NE YAPICAĞIM YARIN DERSANENİN SON GÜNÜ KENDİMİ AFFETTİRMEM LAZIM ( NE YAPTIYSAM ARTIK )

• ne yaptıını sen bilicen aga ne yaptığını bilmeden bi fikir nasıl verilirki
  • SÖYLEMİYO Kİ SİMDİ TEKRAR MESAJ ATIYORUM BAKALIM NE DİYECEK
  • yaş kac acaba?
  • 15
  • Ben de liseden mezun olurken enii arkadaşım bana küsmüştü.bi daha hiç konuşmadık. 6 sene oldu nedenini hala bilmiyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abyss332

Ben de liseden mezun olurken enii arkadaşım bana küsmüştü.bi daha hiç konuşmadık. 6 sene oldu nedenini hala bilmiyom.

böyle söyleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babamla yeniden kavga ettik beyler
    13 yıl önce açıldı
    En yakın arkadaşla sevişmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @bülentdilek

arkadasım hiç merak etme bunlar arkadaşlığın tuzu biberi mesela benim bi arkadasım var çocukla devamlı tartısırız aradan 30 gün geçer sonra yine canciğer oluruz önemli değil yani kavga etmenız bunlar olağan şeyler umarım en yakın zamanda barısırsınız...
  • bencede yakında aranız düzelir oluyor böle şeyler.. 3 günlük dünya kimseyi kırmaya değmez.
  • Rahmetlinin son mesajları da nur doluymuş demek geliyor içimden
  • siirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abyss332

Ben de liseden mezun olurken enii arkadaşım bana küsmüştü.bi daha hiç konuşmadık. 6 sene oldu nedenini hala bilmiyom.

Arayıp öğrensene
  • Bülent & Dilek te arkasın adı heralde olur yaa boşver keske herşey boyle olsa ....

İnan yaş 22 olunca sen daha değişik olursun .... İleri açısından ...
  • yaw bir öğrensene niye küsmüş. Söylemezse şaplat ensesine
  • kız mı????

• ben en yakın kız arkadaşımla en 19 aralık 2004 tarhinde telefonla konuşmuştuk,3 gün sonrada msj attı bana ''bundan sonra bir daha arama artık seninle konuşmak istemiyorum'' üstelik kendisini 2000 yılında anadolu üniv.de okurken tanışmıştık.Nedenini sordum msj atmadı ve halen merak ediyorum neden benle konuşmuyor diye şimdi ise öğrenci olarak bulunduğum şehirde yani malatyada kendisi bankada çalışıyor,geçen kredi kartı ödemek için gittim veznede kendisi vardı ve bana yabancı gibi davrandı bir kaç kez karşı karşıya geldik ama o konuşmadıı... neyse arkadaş boş ver nasıl olsa bir gün öğrenecen
  • götür bi parka temiz hava alsın güneş başına vurdu herhalde yada fazla ilgi göstermemişsindir yani arayıp sormamışsındır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.