Şimdi Ara

en yakın arkadaşıma attığım kazık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En yakin arkadAsimla uni baslayinca ayrildik. (gecen sene lise sonduk yani daha yeni)
    Her neyse işte, gecen persembe (4 gun once) istanbula geldim. Bu sabah da donuyordum iste.
    Bu 4 gunun 3 gunu beraberdik. İlk gun kadikoye gittik icmeye. Bu yanimda para yok evde cantamda donunce veririm dedim oda tamam dedi buna en az 50 liralik harcama yaptirdim. Borcum ne kadar diye sordum dun. 50 dedi (ki aslinda daha fazla) tamam dedim. Sabah da yolcu ediceklerdi. Her neyse sabah geldi yolcu etmeye 50 lira cikardim. Al dedim. Verdim bindim gittim falan ama verdiğim para arkalı önlü fotokobiydi

• Sağlam şaka ve kazık olmuş Denemek lazım.
  • Sen tipim gayet güzel diyen ilkokullu bebe değilmisin.
  • Lan 18 mart 2012'de lise 2yim diyorsun.Şimdi Üni diyorsun ve tipin ilkokullu gibi.Burda yalan söylediysen o konuda yalan.En fazla 7.sınıfsın

Bu arada cool story bro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 8 Nisan 2012; 14:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

Lan 18 mart 2012'de lise 2yim diyorsun.Şimdi Üni diyorsun ve tipin ilkokullu gibi.Burda yalan söylediysen o konuda yalan.En fazla 7.sınıfsın

Bu arada cool story bro.

Konu fake arkadaşım
    http://forum.donanimhaber.com/m_59561864/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59562123
    ayrıca eski konuma dikkat edersen lise değilsin diyen birisi daha vardı ss ile işi çözmüştüm. şimdi kaybol. sanki sen liseli değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Lan 18 mart 2012'de lise 2yim diyorsun.Şimdi Üni diyorsun ve tipin ilkokullu gibi.Burda yalan söylediysen o konuda yalan.En fazla 7.sınıfsın

Bu arada cool story bro.

Konu fake arkadaşım
    ayrıca eski konuma dikkat edersen lise değilsin diyen birisi daha vardı ss ile işi çözmüştüm. şimdi kaybol. sanki sen liseli değilsin.

Cool story bro yazdım zaten.Fake olduğunuda biliyorum.Dexter konuyuda gösterdi.Ama abinin kravatı güzelmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada cool story bro.

Konu fake arkadaşım

Cool story bro yazdım zaten.Fake olduğunuda biliyorum.Dexter konuyuda gösterdi.Ama abinin kravatı güzelmiş.

kardeşim cezam yeni bitti. Küfür ettirtme bana yürü git işine allah aşkına. ilk okulda SINIFTA(derste) lise kravatımı takıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada cool story bro.

Konu fake arkadaşım

kardeşim cezam yeni bitti. Küfür ettirtme bana yürü git işine allah aşkına. ilk okulda SINIFTA(derste) lise kravatımı takıyorum.

höö

• Bebeler bastı forumu.
  • LAN YETER BAS GİT FORUMDAN 1 HAFTADIR SENİ TAKİP EDİYORUM YALANCININ TEKİSİN LAN KONU FAKE DEĞİL DİYORSUN ADAMIN AÇTIĞI KONUDAN 6 DAKİKA SONRA AÇMIŞSIN MAL MAL KONULAR AÇIP DURUYON
  • yerimizi alalım en az bir tane ban var
  • Abi yarildim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merlin's Pants

LAN YETER BAS GİT FORUMDAN 1 HAFTADIR SENİ TAKİP EDİYORUM YALANCININ TEKİSİN LAN KONU FAKE DEĞİL DİYORSUN ADAMIN AÇTIĞI KONUDAN 6 DAKİKA SONRA AÇMIŞSIN MAL MAL KONULAR AÇIP DURUYON

aynen harfi harfine katılıyorum.böyle çocuklr yüzünden forumun itibarı gidiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.