Şimdi Ara

En yakın arkadaşım sevgilimi seviyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce bi kızla cıkmaya başladım gayet güzel ilerliyor ilişki fakat bugün bi olayla karşılaştım ve yıkıldım adeta. Ne yapmalıyım bilmiyorum

En yakın arkadaşım dediğim insanın telefonuyla takılırken rehberde sevgilimin numarasını gördüm. Adıyla kaydetmişti. Neyse pek takmadım aklıma hic kötü bişey gelmedi. Ama moralım bozuldu arkadaşım moralimin bozulduğunu anlayınca telefonunu aldı benden ve rehberdeki numarayı sildi. Sonradan telefonunu tekrar aldım ve numaranın silinmiş olduğunu görünce baya bi şüphelendim. Konuyu kafamda büyütmeden direk konuştum arkadaşımla. Dedim kardeşim noluyor,numarasını ben bile dün aldım sende nasıl olabiliyor diye.

Arkadaşım saçmalama falan demeye başladı ama belli yıllardır tanırım onu panik yapmıştı. Mimiklerden anladım hemen. Sonra itiraf etti merak etme kardeşim dedi bi sıkıntı olmıcak falan dedi sabahtan beri onu düşünüyorum ama ben bu kız için arkadaşımı kırmam bile. Ne yapmalıyım beyler şimdi kafam cok karışık

Not: Kızdan ayrılırsam ve arkadaşım bu kızla cıkarsa adım gavata cıkar garanti. Arkadaşımın üzülmesini istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşını döv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşının sevdiğini önceden öğrenmiş olsan neyse derdim de şimdi kızdan arkadaşın için ayrılmak zaten kıza ayrı bir küfür olur. Kimse kusura bakmasın. Arkadaşın olsa bile bu derece bir arkadaşlık her zaman zararınıza.

• gerçekten ince düşünmüşsün tebrik mi etsem bilemedim ama sonuçta kız senle çıktığına göre seni seviyor galiba. sen de seviyorsan zaten sıkıntı yok arkadaşına unutmaya çalışmak kalır.Ama ben sevmiyorum diyorsan aradan çekilebilirsin yani.
  • Kız güzel bir karı mı ?

• up

• O nasil bir arkadaslik iliskisi öyle? Seven insan sevdigini verir mi elin adamına? Kim olursa olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırak bu işleri, Allah'a kul olmaya bak.
  • Bizene 1adeL

• Garip bi durum. Bence hiç huzurunu bozmadan kızla çıkmaya devam et çocuklada hiç bişey olmamış gibi devam et. Yani çocuktan uzaklaşma kızı da bırakma.
  • Arkadaşına çıkarıp vurmanin zamanı gelmiş.

• ne desem bilemedim
  • Kızdan ayrılmada dikkatli ol derim bundan sonra.

• Arkadaşınla ve sevgilinle aranı bozma.Bence önceden kaydetmiş işte.Eğer mesaj felan görseydin o zaman sinirlenebilirdin.
  •  En yakın arkadaşım sevgilimi seviyor
  • tavuklupasta54 T kullanıcısına yanıt
    ikisiylede adam gibi bi konuş eğer gerçekten değer veriyosan kıza bırakma ama değer vermiyosan aradan çekilebilirsin.
  • Birader yakın arkadaşın değil mi bu adam. Çocuk seviyorsa senin nasıl haberin yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.