Şimdi Ara

EN UYGUN ! TÜM SİGORTA KASKO SAGLIK İŞ YERİ POLİÇELERİNİZDE %15 İNDİRİM 20 SİGORTA ŞİRKETİ İLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili forum donanım haber üyeleri ;

    Ankarada hizmet vermekte olduğumuz 20 yıllık şirketimizle sigorta , kasko, iş yeri ,saglık,dask,tarım,gıda poliçe alanlarında hizmetinizdeyiz. Siz değerli donanım haber üyelerine en uygun fiyat teklifleri ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacagımızı belirtmek isteriz .

    Trafik Sigortası Fiyat Teklifi İçin ;
    Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı , araç plakanızı ve ruhsatınızda bulunan belge seri numarasını(aracınızı yeni ve ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) ulaştırmanız yeterlidir.

    Kasko Fiyat Teklifi İçin ;
    Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı , araç plakanızı , ruhsatınızda bulunan belge seri numarasını(aracınızı ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) , lpg ve ek donanım olup olmadığına dair bilgiyi ulaştırmanız yeterlidir.Ayrıca meslek indirimleri yapılabildiği için mesleğinizle birlikte çalıştığınız kurumu(A.Ş. veya Limited şirketi çalışanlarının fazladan indirim hakkı vardır.) iletmeniz yeterlidir.

    Türkiyenin en büyük 12 sigorta şirketi ile çalışmaktayız. Sompo Japon-axa-güneş-ak sigorta-anadolu sigorta-liberty-groupama-doğa-allıanz.

    Bizler sizlere en iyi bir şekilde hizmet vermek adına 20 senelik sirketimiz ile hizmetinizdeyiz.Ofisimiz Ankaranın merkezi bölgesinde BESA KULE de bulunmaktadır. Ofis içi müsterilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.

    Poliçeleriniz için gerekli bilgileri mail yada whatsapp yolu ile gönderebilirsiniz. Donanım haber aracılığı ile iletişime geçtiğinizi belirttiğinizde söz konusu uygulanan indirim uygulanacaktır.

    VİENTO SİGORTA
    ÖZGÜR ÇITAK
    0(535)680-28-22
    Çankaya / ANKARA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vientosigorta -- 8 Kasım 2017; 20:49:16 >







  • PM attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.