En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2026 (954. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Normal de en az 2, yoğun kullanım da 3-4 olabiliyor.
iPhone Air
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 -
Benim s22 ultra Vodafone hattı kapatıp sadece Türk Telekom kullanırsam epey güzel dayanıyor ama Vodafone hat devreye girdiği anda resmen sömürüyor özellikle yoğun data kullanırsam günde 2 ya da 3 defa şarja takıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dün Vodafone red 40 gb sınırsız sosyal medya tarifesi 540 tl teklif gelmişti bugün görünmüyor, günlük mü değişiyor teklifler bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostocc -- 23 Temmuz 2026; 1:14:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar. Ay sonuna kadar karar verip geçiş yapmam gerekiyor. Vodafone kullanıyorum. Şuan için en uygun tarife hangi operatörde var?
Geçen yıl 12 aylık vodafone kampanyasına katılıp 20 GB +1000 dk yı 132 tl ye almıştım aylık yeni vodafone hattı( Faturada bana maliyeti yaklaşık 250 tl gib idi). Şimdi bitiyor bu taahhüt. Bana uygun fiyatlı bir tarife gerekli. 500 dk bile olabilir şuan için aylık. İnternet ise min 10 gb ki bence hatta mümkünse min 15 GB falan olsun. Buna yakın bir tarifeyi uygun fiyatla kim sunuyor şuan için. Tarife fiyatı da 250 TL ya da bilemedin max 300 tl olsun. Var mı böyle bir tarife. Şuan Vodafon un bana sunduğu yeni teklifteki tarifede hem daha az gb var hem de daha pahalı. Onlardan nasıl daha iyi teklif alabilirim? Ya da şuan yedekte bulunan ilk hattımı da başka operatöre taşıyablirim. O da olur. Bana dediğim gibi ya çok iyi bir vodafone teklifi gerekli ya da iyi teklif sunan başka bir operatör. Yardım ederseniz sevinirim...
merhabalar şu an türktelekomdayım 40 gb sınırsız sosyal medya youtube 360 tlden kullanıyordum ay sonunda tahhütüm bitcek önereceğiniz tarfiler olur mu? veya 1000 dk yanına sınırsız internet paketi alsam daha mı uyguna gelir.
_____________________________ -
Btkya yazın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
BTK, Şikayet Var

Kampana yapıyırlar fiyata bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Ben hattımı TT’den Vodafone faturasıza taşıdım herhangi bir ters durum olmadı tamam taşıyalım dediler direkt. Şu an açılmasını bekliyorum e-sim olayı da kolaymış karekod verdiler onu okutuyorsun sadece. Şimdi hattın açılmasını bekliyorum. Bayi 90 gün olayını bana da söyledi ama bilmiyorum ne derece doğru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sizlerden daha fazla prim alabilmek adına söylüyorlar bir doğruluğu yok yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
20 GB 315₺’e geçiş sağlandı Şikayet Var sitesi ile Vodafone hat.
Ağustos ayında bir kampanya gelir mi acaba , ne güzel geçen sene sürekli kampanya oluyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Benim de iki hattım var ikisinde de Happyde kampanyaları görünmemeye başladı. X üzerinden yazdım biri düzeldi diğeri düzelmedi. Geçtiğimiz gün tekrar aynısı oldu yine yazdım düzelttiler ama hattın birinde hala gözükmüyor çok saçma. Başka telefonda deneyin vs derlerse denedim dersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim hocam. Bugün açılacak hat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt