Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.004
Cevap
726
Favori
1.089.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sosyal medya sinirsizlar genellikle prime tarifelerde oluyor

ama ek paketlerde sosyal medya sinirsiz satin alimi yaptiriyorsa anca oyle desteklenebilir sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 21 Ağustos 2025; 0:23:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eylül 9 da taahhüt üm sona eriyor Vodafone ile farklı bir operatöre hattımı taşıma işlemi yapsam ceza çıkar mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Başka bir operatöre gitgel yapmak için ön ödemeli hatta geçmek mantıklı ama 3 ana operatörun bayileride bunu yapmayı hiç istemiyorlar, devamlı faturalıya geçirmek istiyorlar. Bimcell bu noktada mantıklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Geçerli İller

ADANA,ADIYAMAN,ANTALYA,AYDIN,BALIKESİR,BATMAN,BURSA,ÇANKIRI,ÇORUM,DENİZLİ,ESKİŞEHİR,İZMİR,KARABÜK,KAYSERİ,KONYA,MANİSA,SİVAS,TRABZON,VAN​

Bu geçerli illerden birine gitsek ikametgah farklı olsa bu tarifeye geçebiliyor muyuz

• Dictyo D kullanıcısına yanıt
    Kırmızı fırsat 20 GB 182 bitmiş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Bitti hocam maalesef. Bu gün geçecektim. Turkcell epey bir zam yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Keçiören Bağlum'da 3 operatörün ev içinde 3 farklı yerde yapılmış hız testi

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

Bu Vodafone

Bu Turkcell

Bu Türk Telekom

Son 6 ayda:
    Vodafone'da çekim gücü ve internet hızında acayip düşüş oldu, 6 ay önce rahat rahat telefonla görüşürken şu anda bir anda hat gidiyor, sadece acil durum aramaları oluyor
    Türk Telekom'da çekim gücü ve internet hızında bir nebze artış oldu, ama yoğunluk olunca telefonla konuşmak ve internete girmek imkansıza yakın
    Turkcell 1 sene önce Türk telekom gibiydi, şu anda sürekli kullanılabilir konumda kalmayı başarabiliyor, hızlar en fazla 6 7 mbps e kadar düşüyor. Kendisini baya geliştirdi

• Mustafa Eren Akbaş M kullanıcısına yanıt
    ben de sınırsız internete geçtikten sonra aynı şeyi yaşadım. sürekli internet yavaş!
    hız sınırının olmamasına rağmen bu sekidle

• 5 gün kaldı Türk Telekom taahhüt bitmesine, başka operatör e geçsem ekstra ödeme çıkar mı?

• 5 gün sonra taahhütüm bitiyor, bimcelle geçip Türk Telekom veya Türkcell’e geçiş yapmayı düşünüyordum. Sizce bu paket nasıl ?

• osmygt O kullanıcısına yanıt
    Git gel ile uğraşırım derseniz aynı tarife 420₺, uğraşamam derseniz buda mantıklı.

• 420 ye görememiştim onu değerlendireyim 😅 teşekkürler

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: osmygt

420 ye görememiştim onu değerlendireyim 😅 teşekkürler
    2 ay da yurtdışında olacağım için kullanmayacağım. Bimcell geçip 2 ay sonra Turkcell kampanyalarına bakmak en mantıklısı sanırım

Önceden bimcell den TT ye gecemiyordunuz, cunki aynı operator/alt yapı demişlerdi vodafone gecip 3 gun sonra tt ye gecmistim halen oyle olabilir bu durumda secenk tcell kalıyor.

• akakom A kullanıcısına yanıt

Vodafone'da 30 GB 285 TL paketi kullanıyordum 6 aya yakın kullandım.

Turkcell'den dönmüştüm çünkü 20 GB 280 TL idi Turkcell de, tarife yetersiz geliyordu uygun tarife de sunmadılar.

Önceden Vodafone kullanmıştım, bölgemde 2-3 diş çekiyordu (4 diş full çekiyor demek oluyor Samsung kullanıyorum) telefonla konuşmada hiçbir sorun yoktu mobil internet hızı olarak 10-15 mbps çok rahat veriyordu o yüzden Vodafone'a geçerken tereddüt etmedim.

6 ay içinde ne olduysa 2-3 dişten aşağı düşmeyen çekim gücü son 2-3 aydır 0-1 dişe düştü, haftada en az 2-3 kere sadece acil durum aramalarına düşmeye başladı telefonla da şans eseri konuşmaya başladık, internet hızı da 1 mbps'i görmez oldu, kaç defa aradım sorun var diye "bölgesel yoğunluk var ilgileneceğiz" diye geçiştirdiler.

Paket de son 2 aydır yetersiz geliyordu aslında sorunu çözselerdi RED 50 GB 489 TL ve Sınırsız 1190TL önermişlerdi onlardan birine geçecektim, çözmemeyi tercih ettiler ben de Turkcell'deki 60 GB 420 TL ye kendimi attım.

Turkcell'de de evin çok içinde oturursam 2 diş cama yaklaştıkça 3 diş hatta 4 dişi de çok rahat görüyor internet hızı da gün içinde 30 40 mbps ortalama, tenha vakitlerde hızlar 120 130 mbps leri görüyor. Zaten konuşmada sorun yok yazmama gerek de yok zaten çekim gücü yüksek.

Bu arada dipnot olarak çekim güçlerini bir uygulama ile ölçüyorum en yüksek ve ortalama değerler

Vodafone en yüksek 95 dbm, ortalama 110 dbm

Türk Telekom en yüksek 89 dbm, ortalama 105 dbm

Turkcell en yüksek 70 dbm, ortalama 90 dbm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Eren Akbaş -- 21 Ağustos 2025; 13:33:37 >

• çok haklısınız, ben de cimere şikayet edeceğim bu durumu, ardından hakem heyetine.. tonla para ödüyoruz ama resmen paramızla rezil oluyoruz

• akakom A kullanıcısına yanıt

Size bu arada Vodafone ve TT'ye anlamak istemedikleri, sorunun ana kaynağını resimle açıklayayım.

Burada yeşil ve siyah noktalarla belirttiğim bölgemdeki baz istasyonları, mavi ile çerçeveli alan arka, ön ve sağından rakım olarak 5 M yüksekte bulunuyor, kırmızıyla çerçeveli alan ise benim evimin bulunduğu bölge.

Buranın önünde o mavi alan benim evimin bölgesinden 5 M yüksekte o sağ alttaki bazın sinyalini engelliyor, o bize 1.5 km mesafede,

Sağ üstteki baz istasyonu yeterince tepede olmadığı için ve yine o mavi alanın engeli sebebiyle engelleniyor o da bize 1.3 KM mesafede

Son olarak yeşil ile işaretli baz istasyonu kalıyor o baya tepede evden net bir şekilde görünüyor ve 800 M mesafede gayet sinyal verebilecek kapasitede

Peki sorun ne: YEŞİL NOKTALI BAZ İSTASYONUNDA SADECE TURKCELL'İN BAZ İSTASYONU VAR, VODAFONE VE TT'NİN BAZ İSTASYONU YOK... Bu yüzden bu ikisi çekmiyor, diyorum buraya baz istasyonu koyun çözülsün, koymuyorlar bunun yerine oradan 800 Bandı ile sinyal gücü arttırarak buraya sinyal yetiştirmeye çalışıyor e o da nereye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Eren Akbaş -- 21 Ağustos 2025; 14:14:21 >

• Mustafa Eren Akbaş M kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntının bir benzeri bende de var. İllallah ettirdiler. Türkcell nispeten iyi vodafone az var, tt hiç yok.

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)
    Öğretmenlere özel tarifeler çıkmış. Öğretmen ve idari personel olanlar faydalanabilirler. 1 kişiye referans hakkı varmış. Sınırsız WhatsApp ve asimsiz olma avantajı var. Bana pahalı gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.