babam adına arayıp bu 350 tl nasıl geldi onu ogreneceğim |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (571. sayfa)

-
-
Muhtemelen 10 ayın telsiz kullanım ücretini yansıtıp göndermişlerdir. Çünkü öyle oluyor süreç faturasiza geçerseniz. 1 yıl telsiz odemezsjniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mobilde ayrinti yazmamislardir , ikisi ayni paket
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TTelekom'da 195 TL'ye Emniyet 30 GB hattını kullanıyorum. 1000 dk, 30 gb, 250 sms. 40 gb için 303 TL dediler, 30 gb için 273 TL dediler. Ne düşünüyorsunuz? Vodafone veya Trcell'de daha hesaplı yada acantajlı bi şey çıkar mı?
40 gb ''beni sec'' diye sizi bekliyor :)
(bunlar yeni emniyet tarifesi zannedersem ..annemde 30 gb olani kullaniyor ; onu da 40 gb 'liga gecirmek durumunda kalicaz )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Mart 2025; 9:49:58 > -
merhabalar. türk telekom sene sonu kampanya yaptığında 15 gb yeter diye düşünüp bu 15 gb 1000 dk ve 250 sms olan tarifeye geçmiştim. benim engelli indirimim de var. ancak gel gör ki internet yetmiyor. türk telekomu arıyorum beni bir üst tarifieye geçirin kabul etmiyorlar. benim ne yapmam gerekiyor. Bana fikir verir misiniz. Tşk ederim.
-
Haftalık sil süpür ile aşmaya çalışsanız da mı yetmiyor? Fazla ödememek adına başka çare yok gibi.
Sil süpür hiç internet vermiyor ki. Hep dk veriyor bana.. Ben de şaşırdım buna..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 6 Mart 2025; 12:35:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vodafone mart fırsatları adı altında 60 gb 588 tl lık bir tarife var. Daha uygun denk gelen var mı? Numara tasıma icin.
-
Süper fiyat ama çekmiyor Vodafone.
Ankara merkez, yan binadaki arkadaşa ulaşamıyorum. Alt kat falan da değil.
Turkcell o yüzden tercih ediliyor.
Vodafone'da 3 gb +500 dk + 500 sms 60 tl
vodafone
V-Yaşam Dünyası | Akıllı Çocuk Saatleri ve Tarifelerihttps://www.vodafone.com.tr/v-yasam-akilli-cocuk-saati-tarifeleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat şuan vodafone da, sadece numara tasımaya oluyor tt da aynı tarife var ama numara tasıma yapamadı bilgiler güncel değilmiş tt müdürlüğe gitmen lazım dedi daha gidemedim öyle kaldı
Turkcell esnaf tarifelerine geçiş için nasıl bir şart istiyor biliyor musunuz
-
Herhangi bir şart yok.
-
Herkese ne kadar uygun tarifeler öneriyorlar. Bana neden kazık gibi fiyat çıkarıyorlar anlamıyorum. 650 TL paket çıkartıyorlar. Kabul etmedim şimdi de 600'e düşürmüşler yine çok. Turkcell 100 GB 670 TL öderim daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 8 Mart 2025; 9:29:51 >
Yıl olmuş 2025 bizim operatörlerde hala sınırsız tarife yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X