Görüştüm size özel bir indirim gözükmüyor dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (55. sayfa)

-
-
Pahalı dahi olsa bir tarife teklifi bile yokmuymuş?
Çünkü 6-7 ay gayet uzun bir süre, şaşırttı Türk Telekom.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pahalı olanlar var hocam , uygulamadan girince de "Size Özel Avantajlı Faturalı Tarifeler" kısmında en uygun gördüğüm "Festival 30 165TL"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Festival 30 yerine bu tarife daha uygun kalıyor;
https://www.teknosacell.com/tekno-transfer/yeni-tekno-transfer-tarifeleri/
Vodafone'da veri tarifeleri yok galiba (ses yok, sadece interneti olan) ?
İnternet sitesinde yok, bayiler de olmadığını söylüyor ama ikna olmadım
-
-
-
3-4 gb 500dk falan icin guzel tarife var mi arkadaslar. Disarida twitter eksi dh den baska biseye girmiyorum genelde.
teknocell'e geçtim ben 40 tl 1 gb internet ama heryerde wifi bulunuyor zaten. Uzun yola çıkmadan film falan atarız telefona idare eder.
-
-
Rahatımı bozmam, uğraşmak istemem derseniz kabul edilebilir. Yoksa benzer tarifeler mevcut; Bimcell'de Genç var 25gb 123TL, Teknosa'da 30gb 140TL gibi...
Daha fark yaratacak bir şey çıkmadı biz de arıyoruz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknosacell online geçiş başvurusu Türk Telekom altyapısıyla hizmet veren operatörler harici için açık diye duydum. Malumatınız var mıdır hocam?
Açık hocam eğer kapanmadı ise tabii, ama tavsiyem Teknosa mağazaların dan geçiş yapmanız olur.
@Yokizm hocam merhaba. Taahhüt ekranı bu şekilde. 2.dönemi var mı acaba kullandığım bu tarifenin? Uygulamada devam et vs. gibi bir seçenek yok. 2.dönem taahhüdünü hangi kanaldan verebilirim? merhaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schauder -- 13 Nisan 2023; 11:9:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekno Saat 1 GB bu tarifeye mi geçtiniz acaba, geçiş işlemleri nasıl oluyor teknosa mağazasına mı gitmemiz lazım internetten oluyor mu
-
2.doneminiz var bişey yapmanıza gerek yok Max 10-20 TL artışla devam eder tarifeniz 2.donemde ne kadar olucagini müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkinci döneminiz var hocam, siz hiç bir şey yapmadan otomatik olarak ikinci döneme geçecek, içiniz rahat olsun.
-
Vodafone taahhüt doluyor, 15gb için 144 tl en ucuz teklif. Daha uygun operatör var mı , minimum 15 gb olacak şekilde?
Türk Telekom faturalı tarifelerine fiyat güncellemesi gelmiş, Pttcell çalışanlarına özel 2 yeni tarife sunmuş, gün içinde tarifeler için konu açabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X