< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (445. sayfa)

-
-
iyimiş bakalım bizi arayacaklarmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dostlaarr bugün sabahtan Türk Telekom müşteri temsilcisini aradım. 20 GB 132 TL lik kamu tarifesine 12 ay olarak geçtim. Ayrıca 7 gün de 30 gb ekstra verdiler.
Kamu personelimisiniz ?
-
Tüm kamu personeli geçebiliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu personeli geçiyor evet fakat hepsi değil. Ayrıntıları yazıyordu sitede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arap faik -- 10 Temmuz 2024; 10:40:2 >
Tarife adı ne geçiyor ?kuruma özel kamu tarifesi mi ?
ne dediniz de geçtiniz ?
eski tarifeniz nedir
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kuruma-ozel-kamu-20
Arkadaşlar bugüne kadar hem kendim hem eşim için şirket hattı 30 gb Turkcell Platinum kullanıyorduk. Yakında iş değiştireceğim için tarife/operatör değişikliği yapmam gerekecek. Aynı numaraları kullanacağız. 30 gb internetli bir pakete geçiş için mantıklı operatör/paket/yöntem tavsiye edebilir misiniz?
-
İyi de bu teklif müşteri alımına kapatılmıştır yazıyor. Ayrıca ysk, adalet bakanlığı filan yazıyor bize vermezler. Ben meb personeliyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
redli özel 18gb 286 tl yazanın içeriği limitsiz sosyal medya mı hocam?
-
Hocam Türk Telekom faturasıza taşıdım hattı da hat açılınca uygun bi paket yapabilir miyim
İnternet sayfasında ki Paketler var bazı kişilere 1 hafta içinde uygun paket öneriyorlar
30 gün sonra faturalı uygun tarifelere geçebilirsiniz
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten 1 ay sonra faturalıya geçicem
Turkcell mokunu çıkardığı için ya vodafone yada telekom'a geçeceğim. 2 ay kaldı sanırım. Teklif ettiklerinden başka şansımız da yok anladığım kadarıyla. Sözleşmenin bitmesine kaç gün kala operatör değiştireyim ?
-
Sana kalmış ne kadar çok cezai bedel ödemek istiyorsan ona göre ayarla kendini
Yok hocam, sadece WhatsApp ve Facebook Messenger da sınırsız internet var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X