kalmıştı vodofoneden diğer hattımı ttekom taşıdım 93 tl 10gb 1000 dk 250 sms + telsşz kullanım ödüyorum diğer hattıma kasım ayında geçmiştim |
Bildirim
kalmıştı vodofoneden diğer hattımı ttekom taşıdım 93 tl 10gb 1000 dk 250 sms + telsşz kullanım ödüyorum diğer hattıma kasım ayında geçmiştim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 2 Şubat 2024; 23:14:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
vodofone sitesine bakıyorum tahaahüt ler yok 9 ay bu fiyat sonra bu fiyat vodofone sabit 12 bile veremiyor gibi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
çok pahalımış ttkom kalacağım gibi duruyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 2 Şubat 2024; 23:19:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 2 Şubat 2024; 23:58:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 3 Şubat 2024; 0:2:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 3 Şubat 2024; 0:4:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
22 ocakta kapandı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |