Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cumhurfatih Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.030
Cevap
726
Favori
1.097.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk telekomu arayıp Faturasıza geçiş başvurusu yapın. Size teklifler sunacaklar. Naz yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt

Hocam acaba enerji tarifesine Teknosacell’den gecis yapilabilir mi? Ben PTTCell’den gecmistim teknosacell’e.

• Enerji tarifesine sadece vodafone veya turkcell den geçebilirsin

• Turkcell veya Vodafone’a geç, oradan tekrar Enerjisa tarifelerin den birine geç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba bölgemde Vodafone fena değilmiş 20-25 mbps download, 15-20 upload falan alınabiliyor. Bu değerler değişebiliyor arada ama genelde fena değil bölgemde. Turkcell'den daha iyi galiba. 2 dk arayla yaptığım hız testinde Vodafone daha iyiydi. Dün 20 GB 194 TL'lik kampanyanın süresi bitti çok arada kaldım geçeyim mi geçmeyeyim mi diye. Çok data kullanımı yapmıyorum wifi olduğu için. 10 ya da 15 GB'lığı olsaydı düşünebilirdim. Fiyatı da 110-120 civarı olsaydı çok iyi olurdu. Şuanda Vodafone'da öyle bir tarife yok galiba. Sizin bildiğiniz bir tarife var mı fiyat performans. Yoksa da mecburen TT 3 aylık faturasız paket alacağım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 20 Ocak 2024; 14:29:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

En uygun bu tarife gözüküyor Vodafone da, ama eğer kullanmak istiyorsanız Vodafone Faturasız’a geçin ve 30-31 gün yani tam 1 ay kullanın, daha iyi bir teklif geleceğini düşünüyorum faturalı hatta geçmeniz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur hocam bu tarifeyi ben de görmüştüm Vodafone'un web sitesinde. Fiyatı çok fazla verdiği GB'a göre üstelik 3 ay sonra da 175 TL oluyormuş. Çok abartılı bir fiyat, bu paketi seçecek bir müşterinin olduğunu düşünmüyorum. Vodafone 3 aylık paketler de pahalı TT'ye göre. Vodafone'da 3 aylık paketin fiyatı 380, TT'de 295'di sanırsam. Şuan 3 operatörün de faturasız paketleri abartılı şekilde pahalı. 10 GB'lık uygun fiyatlı faturalı bir tarife bulursam hiç durmadan taşırım hattı. Her neyse hocam bakayım belki Vodafone 10 GB 107 TL'lik paketi tekrar çıkarabilir birkaç ay önce vardı. Gerçi fiyatı 107 TL'de kalmaz orası ayrı. Her şey her geçen gün zamlanıyor çünkü. Ya TT ya da Vodafone faturasıza taşımayı düşünüyorum hattımı uygun bir tarife sunarlarsa faturalıya geçerim. Turkcell en abartılı fiyatları sunan operatör çünkü şuanda.

• odessa798 kullanıcısına yanıt

vodafone veya Turkcell e git gel yapıp geçebilirsiniz. 3-4 gün sürebilir. Süresi varsa bu şekilde geçilebilir.

• Gediz elektrik turk telekom enerji tarifesine geçmenin son günü 22 ocak. Enerjisa yı bilmiyorum

• Bu tarife nasıl acaba?

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)
  • ocuonline kullanıcısına yanıt

Pahalı 40 GB i 265 e aldım limitsiz sosyal medyali. Hoş ttkom da YouTube kotadan gidiyor ama neyse.

• ben oğlum icin yeni bir hat almayi planliyorum. en ucuz yollu yeni hatti nerden nasil alirim arkadaşlar? dkksi da interneti de pek onemli degil. arayinca ulaşabilelim yeter yani. konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

• yawan kullanıcısına yanıt

Bazı bayiler ay sonuna doğru kota doldurmak iin indirim yapıyor sıfır hat ücretlerinde onları takip edebilirsiniz. Onu bulamazsanız genelde bimcell yeni hat ucuz oluyor

• Pazartesi turk telekom da olan hattımla vodafone a numara taşıma başvurusu yaptım. Perşembe vodafone a geçtim. Aynı gün turk telekom gediz elektrik enerji tarifesine başvurdum. Bugün itibariyle enerji tarifesine geçtim. Yardımcı olup bilgi paylaşanlara çok teşekkürler...

• yavuzpoyraz Y kullanıcısına yanıt
    Hangi merkezden yaptınız hocam?

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

hocam merhaba benim taahhüdüm 26 ocakta bitiyor da 15 GB 99 lira hangi operatör ? türk telekomdayım bana özel tarifeler 8 GB 167 lira gösteriyor,şu anda da 8 gb kullanıyorum 55 liraya.

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

8 GB türk telekom 55 liraya kullanıyordum sürem doluyor arkadaşlar.aynı tarifeye 167 lira diyor telekom.bu görseldeki tarifeye geçebiir miyim yani?

önce vodafone ya da turkcell e geçip tekrar mı değiştireceğim telekoma veya??yardımcı olursanız Allah razı olsun.tarife değişikliğinde 3 ay orada kalma zorunluluğu yok muydu veya yıllar önce böyleydi de değiştiyse bilmiyorum tabii

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Netgsm tarifeleri

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Diğer operatöre geçip açıldığı saat tekrar ttkom enerji tarifesine geçiş yapabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.