205 TL olan tarifenin içeriği 40 gb + sınırsız sosyal medya mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
205 TL olan tarifenin içeriği 40 gb + sınırsız sosyal medya mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Demin turktelekom bayisinden 205 TL olan pakete geçiş yaptım, oradaki çalışan tarifelerin bugün son olmadığını söyledi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
evet 40 gb+sınırsız sosyal medya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 4 günlüğüne yapılan bir kampanya Tt ofis veya bayilerden yapabiliyorsun.bugün kampanya son günü. tt ofisler kapalı. bayilerden geçiş yapabilirsiniz.diğer operatörlerden geçişte geçerlidir.mevcut müşteri vr bimcell, vestelcell gibi tt altyapısı olan hatlar içinde geçerli değildir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tt ana bayiler işlemini kampanyalı fiyat üzerinden yapar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maksimum 4 gün içerisinde açılır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen ay telekom'dan turkcell'e geçmiştim 90'gun şartı varmış tekrar telekom'a geçemiyorum hata veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçersin hocam.ne hatası veriyor. bi kaç yerde deneyin.sadece cezası var. 30 tl idi ceza şimdi kaç tl bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |