< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (171. sayfa)

-
-
Turkcel faturasizdan buna benzer bir tarifeye gecme sansim varmidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Öyle bir şey söz konusu değil hocam, 8K video da izlerseniz sorun yok.
Geçilir bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Türk Telekom abonesiyim. Yurtdışı telefonum için e-sim araştırdığımda bayiler çok farklı ücret taleplerinde bulunmuştu. Türk Telekom ofisine (Bayi değil) giderek ilk defa alındığı için ücretsiz olarak e-sim aldım. Bazı yerlerde 15 TL alındığını duydum. Önerim bayi değil Türk Telekom ofisine sormanızdır.
-
Netgsm 4 gb 750 dk 100 sms 89 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
telekom uyanmış tarifeyi kapatmış geçemedik
-
Tabi ki çare => @Yokizm
Bu uzun süreli paketleri ya tümden kapatırlar, ya da taahhüt olayını kaldırırlar ya da enflasyon oranında zam ile taahhüt yaparlar artık.
-
Boyle yakin bir tarife imkanimiz varmidir, turkcel faturasizda bulunuyorum. Sosyal media, youtube, ve en az 15gb gibi 100 tl civarina harika olur. Yakinimda 100 tl.altina 22 gb ve youtube haric sinirsiz sosyal media alan arkadas var, burda da alan var anlasilan. Birde vodafone deneyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tahahhütlü kişileri aramaya başlamışlar tahahhütünüz bitiyor diye takip etmeyen tahahhüt süresini zamlı sözde indirimli diye geçiriyorlarmış çok kişiden birebir duydum tam çakallar
Adamın daha 1 yılı varmış 2 yıllık tahahhüt üstelemese takip etmese 2 katı fiyat odetecekle yakında tahahhüt kalmaz
-
Enerjisa'nın kendi şubesi mi yapıyor bu geçişi?
-
Evet kendi subeleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bence tarifenizin tahut bitimi fiyatini da bekleyin derim. Bazen yeni twrifeden ucuz oldugunu da duymustum
Ona bile zam gelmiş demek, bilmiyordum fiyatının arttığını.
Neyse, hayırlı olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zam geldi ama devam ediyor;
bireysel.turktelekom.com.tr
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/uzun-12-ay-100gb-yaz-kampanyasi-paketi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X