Şimdi Ara

En Uygun Paket?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben de bu sene Digitürk'e geçmek istiyorum. Şuan en uygun 3 büyüklerin bulunduğu paket hangisi? Sadece Lig TV için alıcam.
  • hd istemem ligtv olsun diyorsan türksat en ucuzu
  • eğer bi (bende max 20) sn geriden gelmesine karşı değilsen spor toto süper lig + ingiltere premier lig + beko basketbol ligi + bütün lig tv 1-2-3 kanalları 7/24 açık + penthuse ayda 27 lira 10 taksit :)
    En uygunu budur bence.
    Ama decoder falan istiyorum dersen dediğin paket ucuz gibi
  • HD istiyorum ama. En uygunu hangisi HD'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

eğer bi (bende max 20) sn geriden gelmesine karşı değilsen spor toto süper lig + ingiltere premier lig + beko basketbol ligi + bütün lig tv 1-2-3 kanalları 7/24 açık + penthuse ayda 27 lira 10 taksit :)
    En uygunu budur bence.

Dediğiniz paket hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidolf Hatler

HD istiyorum ama. En uygunu hangisi HD'de?

digiturkplay tüm lig tv kanalları i fox , ntvspor , atv , trt 1 , penthouse falan hd şekilde izleniyor ekstra bi aylık 4 lira gibi ödeme komedisi yok
  • quote:

quote:

eğer bi (bende max 20) sn geriden gelmesine karşı değilsen spor toto süper lig + ingiltere premier lig + beko basketbol ligi + bütün lig tv 1-2-3 kanalları 7/24 açık + penthuse ayda 27 lira 10 taksit :)
    En uygunu budur bence.

Dediğiniz paket hangisi acaba?

Paket
    Tıklayarak ulaşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben TV'de izlemek istiyorum ama. Boşuna almadaım 52'' TV
  • quote:

Ben TV'de izlemek istiyorum ama. Boşuna almadaım 52'' TV

Pcyi bağlayıp izliyorumhdmı kablosu ile
  • quote:

quote:

Laptop'u 7/24 TV'ye bağlayamam ki. Başka kullananlarda var. Ama bir konuşayım evdekilerle.
    Görüntü olarak nasıl TV'den çok fark var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Laptop'u 7/24 TV'ye bağlayamam ki. Başka kullananlarda var. Ama bir konuşayım evdekilerle.
    Görüntü olarak nasıl TV'den çok fark var mı?

digitürkplay önermem derbilerde sorun oluyor al tvye rahat et perşembe günü digitürk türksat sipariş verdim sd felan ama idare ediyo sonuçta
  • Saturn,bimeks ya da mediamarkt kampanyalarından birine bak o zaman..ben saturnden aldım 499tl ye..bjk-gs maçını 3d izledim..süperdi..
  • arkadaşlar...eutelsat uydusunun üzerinden yayın yapan digitürk standart dijital yayın paketleri futbol paketi hariç şifreli yayın erotik paketi dahil paylaşım üzerinden izleniyor...bilgilerinize sunarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...eutelsat uydusunun üzerinden yayın yapan digitürk standart dijital yayın paketleri futbol paketi hariç şifreli yayın erotik paketi dahil paylaşım üzerinden izleniyor...bilgilerinize sunarım...

digi full paket istiyosan en ucuz yöntem türksattan sd ligtv almak diğerlerinide paylaşımla almak en ucuz yöndem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...eutelsat uydusunun üzerinden yayın yapan digitürk standart dijital yayın paketleri futbol paketi hariç şifreli yayın erotik paketi dahil paylaşım üzerinden izleniyor...bilgilerinize sunarım...

paylaşım denen kelime öldü arkadaşım..artık herkes TÜCCAR oldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.