Şimdi Ara

En uygun fiyata 32' internet tv-smart tv?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet tv ,smart tv farkı şeyler mi tam olarak bilmiyorum ama en uygun fiyata böyle bir 32" LCD-LED arıyorum

• İkisi aynı şeyler, sanırım Sony Internet TV diyor LG ve Samsung da Smart TV olarak geçiyor. Uygun fiyat derken ne kadar? Ne amaçla kullanacaksın?
  • Biraz araştırdım 1000 TL den aşağı yok gibi hatta daha fazla
    2.tv olarak internetten video tv film izleme amaçlı yani uydu alıcı bağlamayacağım kablo tv kullanıcam
  • 1000TL ye TV var mı ki artık? Smart TV özellikli bulamazsın o fiyata, internetten direk video film izleyebilmek için de yeni serilerden TV bakman gerekir.
  • Evet şuanda yok ama bi ara kampanya zamanında gözüme ilişmişti yaklaşık 1000-1100 civarı falandı şimdide model bulamıyorum
  • Arkadaşlar öneriniz var mı hala bulamadım
  • 1000 liraya smart tv bulman zor gibi. Bütçeyi biraz arttırmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

1000 liraya smart tv bulman zor gibi. Bütçeyi biraz arttırmalısın

Evet yok maalesef bütçeyide arttırdık o yüzden
    Acaba en uygun fiyata hangi model var bazı modeller buluyorum bilgilerinde smart tv var yazıyor bazı yerlerde yok yazıyor
  • Anladım, ama 1000 liraya da çok iyi bir marka-ürün bulamazsın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Anladım, ama 1000 liraya da çok iyi bir marka-ürün bulamazsın yani.

LG 32LV5500 şuanda teknosa da 1100 TL 100 TL de hediye çeki varmış yani 1000 TL
    Smart TV özelliği var görünüyor 100hz falan acaba aradığım televizyon mu?
    Ayrıca Teknosa hakkında olumsuz yorumlarda mevcut kampanya ürünleri genelde sorunlu oluyormuş cesaret edemiyorum
    Kusura bakmayın çok mu konuştum
    Teşekkürler
  • Estafurullah. Eğer alabiliyorsanız alın derim. Çünkü marka garantili satıyor Teknosa. Ayrıca LG de panel konusunda kendini kanıtlamış bir marka.
  • Yalnız flash player 9 güncellemesi TV'lere ne zaman gelir bilinmez. Smart TV'de her sitede, her istediğin diziyi, filmi izleyemezsin hocam. Haberin olsun, buna göre seçim yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.