Şimdi Ara

En Utandığınız Anlar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.845
Cevap
374
Favori
185.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucubé

Orta okuldayken iki kızın arasında oturuodum, pantolonum küçük gelmeye başlamıştı ve paçaları yukarı doğru sıyrılıyordu paçalarına doğru hamle yapıp aşağı çekmeye çalıştım bi süre uğraştıktan sonra bi işe yaramadığını farkettim nedenini öğrenmek için baktığımda yanımdaki kızın eteğeni çektiğimi farkettim ve o an kızla gözgöze geldik hiçbişey diyemedim neyseki o da bişey demedi

• Bomba yaaa
  • Uzun eşek oynarken pantolunum yırtılmıştı. Bende erkekler soyunma odasına kaçmıştım kimse görmesin diye. Meğersem kızla erkek soyunma odalarının yerleri değişmişti.Soyunan kızların yanına girmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 6 Eylül 2010; 21:59:20 >
  • 6.sınıfta bi kıza sevgililer günü hediyesi olarak çikolata aldım ve dayanamayıp kendim yedim ama kız bunu unutmamış 9.sınıfta millete anlattı rezil olmuştum bide 9.sınıfta bi arkadaşa kıza bak dedim sonra yaza doğru bu bütün millete anlatmış sxxxx e karşı fantazin varmış diye geliyodu bütün millet
  • up up up süper konuya bende anlatıyım
    7-8 yaionda falanım (şuan yaşım 16)çok çişim geldi trafonun oraya yapıodum tam arkadan trafonun arkasında 2 kişi birden kafasını çevirip bana baktı öyle utanmamıştım yaa hemen kaçtım sonra çişimde yarıda kaldı
  • Ben de bir tane yazıyım.

5 yaşlarındaydım sanırım tam hatırlamıyorum. Okula gitmiyordum ama küçüğüm işte baya. Her akşam apartmandaki çocuklarla bisiklete biniyorduk apartmanın önünde. Bir gün ben o herkesin bulunduğu bölgeden (bahçe gibi bir yer vardı orada biniyorduk araba falan geçmiyordu oradan) ayrılıp sokağa çıkmıştım. İşte bisikletle sokakta ilerliyorum. Derken arkadan bisikletle gelen iki abla belirmişti. Ben de hava atacağım ya önlerinden hızlı hızlı gidiyorum. Arkamı falan kesiyorum böyle arada. Ben böyle arkama bakarken bakarken bir tane arabaya girdim en sonunda. İşte bisiklet bir tarafa ben bir tarafa fırladık tabi. Kızlar geldi işte kaldırdılar, üstümü başımı temizlediler. Bir yerimin acıyıp acımadığını sordular canım da acımıştı baya ama karizmayı bozmamak için yok demiştim. Evine nasıl gideceğini biliyor musun falan diye sormuşlardı işte sinirliyim tabi terslemiştim sanırım onlar da gitmişlerdi. Ben de öylece kalakalmıştım sokağın ortasında. Sonra bisikleti alıp eve döndüm annem üstüme başıma ne olduğunu sormuştu. Bisikletten düştüm demiştim. Yalan da söylememişim.

Şimdi bunu anlatırken o günlere gittim de her şey çok güzeldi. Keşke eskisi gibi olsa yine her şey.

• 10 sınıftayken ailem dersaneye yazdırmıştı bizim kattada 11 sınıfların ek dersleri oluyordu herneyse bizde bizim sınıfta eli yüzü düzgün kız olmadığından bütün erkekler 11lerdeki kızların bizim kata gelmesini bekliyorduk.kimin kimi keseceği tartışma yarattığından bizde kararlaştırmak için kura yapmıstık bana çıkanda tam gönlümde olandı herneyse biz bunlar geldi biz yavaş yavaş asılmaya başlamıştık bana çıkanı tam ayarlıcaktım belkide o sırada hademe kata geldi ağzıylama burnuylamı neresiyle yapıyorsa artık iğrenç sesler çıkartıyordu bende biraz hassasım o konuda hemen midem filan bulanmaya başlar hemen tuvalete kostum geçmesini bekledim arkadşlar ne oldu diye sordu midem bulanır gibi oldu dedim her neyse tuvaletten çıktığımda arkadaş kıza 5dk filan baktı midesi bulandı demiş herkese inanın o anda bir o kıza baktım sonra kendimi nasıl sınıfa attım bilemedim
  • lise1deyken olayı anlatıyım

arkadasla canımız sıkıldı konusmalara alakasız cevaplar veriyoruz iste mesela

x : meraba nasılsın
    y : surdan düzgit sola dön hemen karsında

yani boyle alakasız seyler

o sırada bitane kızın annesi gelmis sınıfa ben görmedim arkadas napıyon len dedi bende espriyi devam ettircem yha ooo allah analı babalı büyütsün dedim
    yüksek sesle demisim
    öndeki sevdiğim kız ve yanındaki arkadası döndü 1-2 dk biseyler konustular tabi benim dilim tutuldu ( o znin annesi duyarsa yanarsın ıvırda zıvırdı iste kızların hava taslaması)

hala unutumam ne rezil durum

• quote:

Orijinalden alıntı: fataL_berq

quote:

Orijinalden alıntı: berataydogdu

quote:

Orijinalden alıntı: Lopy
    Arkadaşlar 1 yıldır basur hastasıyım bi gün evde basur patladı ve kanamaya başladı. Doktora gideceğim için kanı durdurmam gerekiyordu. Önce peçete denedim baktım olmuyor ıslandıkça kayıyor kanı tutamıyor. Sonra çorap denedm buda yarayı acıtıyor. En son çare aklıma kadın pedi geldi. Neyse gözü kararrttım artık şakaya gelmez hastalık bu. Gayet ciddi şekilde koydum ve hastaneye doğru yol çıktım. Dolmuş geldiğinde sakin bi şekilde bindim ve yerime oturdum. Yolculuk sırasında bi sorun yoktu. İneceğim durağa 30 sn lik bi mesafe kala geniş boxerımın arasından süzülen kanatlı ince ped pat diye dolmuşun ortasına düştü. O anda dolmuşun 4 te 1 i gülmekten ağlayacaklı oldular. Kimisi de cık cık sesleriyle ayıpladı. O an ne yaşadım bir ben bilirim. En son tam inecekken ulan rezil olduk bi kere dedim ve sesli bir borozan misali 3 posta arka arkaya ossurdum. Millet buna gülmeye kalmadan otobüsten attım kendimi aşağıya.

Bende Basür varken Ped Kullanmıştım

oooff kardesim geçmiş olsun ama cok komik yaaa

Hacı geçmiş olsun ama

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iidir -- 16 Şubat 2021; 0:52:22 >
  • misafirin evine gittik çocuk ebn yaşlarda, sonra açtık pc i diğer herkes bıdı bıdı yapıyo, neyse bi ekşın açalım dedik, sonra neyse açtık bakıyoz, sonra çocuğun babası geldi, tabi ses falan var pc de, çocuk ekrana saldırdı kapattı hemen, arkadan ah uh sesler geliyo ama ne fayda, gömülmüştük :D

bide şey oldu annemlerle eve gidiyoruz 5-6 yaşında falanım akşam

geliyolar yoldan ben biraz ileri gidip çaprazdan onlara sarılıcam gözlerim kapalı, koştum koştum sarıldım, uzunca bi süre sarılı durdum, sonra açtım gözlerimi anaa annemin montu değil :S :D bi baktım yukar, genç bi hanıma denk gelmişim, hemen koşa koşa kaçtım annemin arkasına :D
  • dün geçmişti başımdan .. arkadaşla en kısa yoldan gitmeye çalısıyoruz dağ bayır gittik ben 'surası daha az eğimli burdan gidelim orda düseriz' falan dedim... neyse o ordan gitti ayağını biseye çarpmıs ben 'lan ben sana demedim mi burdan.....' dedim yerdeki salakça bi şekilde eğilmiş ve salakça bi direğe kaynklanmış inşaat demirine takılıp küt yüz üstü düştüm elim hala acıyo 2 mizde kopmustuk ama

• Orijinalden alıntı: crematoria

Orjinalden alıntı: tunama

aklıma geldide küçükken babalara annelere sorulurya cinsellikle ilgili sorular benim mesela hiç aklımdan çıkmıyor " anne çıplak ( televizyonda bikinili ) kızlar görünce neden pipim büyüyor " demiştim hatırladığım kadarıyla cevap alamamıştım. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

6.sınıfta bi kıza sevgililer günü hediyesi olarak çikolata aldım ve dayanamayıp kendim yedim ama kız bunu unutmamış 9.sınıfta millete anlattı rezil olmuştum bide 9.sınıfta bi arkadaşa kıza bak dedim sonra yaza doğru bu bütün millete anlatmış sxxxx e karşı fantazin varmış diye geliyodu bütün millet

• quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Utanmak değil ama ilkokula dayken okula giderken çantamı evde unutmuştum

Dershaneye gıderken unutmustum derste anladım d.
  • Gecenlerde bir kafenin tuvaletinde hacetimi yaparken, "dur lan çıkmadan bi salayım!" dedim ve carttt Neyse kapıyı bi açtım hemen önde lavaboda irkilmiş bi şekilde bi kız bana doğru bakıyor...
  • küçük bi hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: animas

liseden sınıfın güzel kızlarında birinden defterinindeki notları fotokobi çektirmek için emanet almıştım, öbür gün aykkabımı baglarken apartmanda kimsenin olmadıgını düşünerek bi ossurdum aprtmanda yankı yaptı arkamı döndüm ki ne göreyim kız defterini almaya gelmiş bana bakıyo, o nasıl kokudur ne kız yorum yaptı ne de ben ama ikimizde rezilliğin farkındayız

Yarıldım

• bi tane daha anlatayım bu bizim sınıftan bi kızın başına geldi şimdi bu kız ve iki arkadaşı azmış erkeklere prezervatif ne diye soruyo bizim bi arkadaşta bunlara gıcık buna sordular bu bağırmaya başladı yanındada çakal tipler var ''erkekliğime laf ettin'' hoca duydu bunu geldi tabii hemen bizimkide güya çok disiplinli bi okul neyse kız ağlamaya başladı acayip gülmüştük kız orada acayip rezil olmuştu
  • Harika bir konu gülmekten öldüm........
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.