Şimdi Ara

En Ucuzundan Kumandalı ve 'Sağlam' Bir Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kumandalı bir araba almayı düşünüyorum. Ama çok ucuz olmasını istiyorum. Çünkü arabayı 2,5 yaşında olan yeğenim için alacağım. Yaşı küçük olduğu için ucuzundan istiyorum. Daha sonra daha iyisini alırım :)

Aşağıdaki arabaları buldum hepsi kumandalı ve hepsi 15-20 ytl arası. Sizce hangisini alayım ? Uzakdan kumandalı arabalarla ilgili hiçbir bilgim yok. Başka bir tavsiyeniz olursa onu da değerlendireceğim.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2851
    Lady Bug Super Mini RC Car Toy $11.35

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3243
    Mini 4WD Remote Controlled Car $18.28

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8266
    Mini Palm-Sized R/C Rally Car $17.79

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8166
    Mini Palm-Sized R/C Rally Car $17.74

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1467
    R/F Remote Controlled Stunt Car $15.08

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2007
    R/C Rolling Car Model $15.43

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7008
    Tyrant Mini R/C Rally Car $16.93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 28 Ocak 2008; 14:59:16 >

• kep'i yukarda olanların motor'u daha acıktadır onun icin oldukca yere yakın olsun 1 deki gibin
  • Sağolasın.

Kep nedir bilmiyorum. Sanırım tepedeki küçük tekerler veya tekerleğe benzer şeyi kastettin. O ne işe yarıyor acaba ? Araba ters döndüğü zaman kaldırmaya falan mı yarıyor ?:)

Doğru anladıysam senin dediğine göre 1-5-6 bu üçünden birisini almalıyım ? Sebebi daha sağlam olmaları mı yoksa başka birşey mi ?
  • Bence yurtdışından almana hiç gerek yok ucuz bişey arıyosan toysrus, toyzz shop gibi yerlerden alabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanizm

Sağolasın.

Kep nedir bilmiyorum. Sanırım tepedeki küçük tekerler veya tekerleğe benzer şeyi kastettin. O ne işe yarıyor acaba ? Araba ters döndüğü zaman kaldırmaya falan mı yarıyor ?:)

Kep aracın gövdesi oluyo, kaporta desem daha iyi anlaşılır sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Bence yurtdışından almana hiç gerek yok ucuz bişey arıyosan toysrus, toyzz shop gibi yerlerden alabilirsin..

Ben gittigidiyor.com dakilere baktım. 60-80-100-.... diye gidiyor. Ama yurt dışında 20 ytl yani gittigidiyor.com da 3 katı olmuş oluyor. Ama senin dediğin yerlerin sitesine girip bakıyım fiyatlarına.

Benim verdiğim örnekler içinde en mantıklısının hangisi olduğu sanırım pek anlaşılmıyor.
  • Diğer arkadaş kep i yere yakın olanını al demiş. Ama ben de büyük tekerlekli gövdesi yere uzak olanları seviyorum. Gövdesi yere yakınlar sanki halıda falan gidemez gibi geliyor :D Tabi o gidemeyenler benim çocukluğumdaydı :)

quote:

Orjinalden alıntı: UML

quote:

Sağolasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Diğer arkadaş kep i yere yakın olanını al demiş. Ama ben de büyük tekerlekli gövdesi yere uzak olanları seviyorum. Gövdesi yere yakınlar sanki halıda falan gidemez gibi geliyor :D Tabi o gidemeyenler benim çocukluğumdaydı :)

quote:

Orjinalden alıntı: UML

quote:

Sağolasın.

senin bu gösterdiğin araçlar çok çok minik.bende de bi tane böyle vardı halıda gitmesi mümkün değil. foto çekeyim

Bu aletler o kadar kaliteli değil. en büyük sorunu yerdeki saç ve tozlar. Lastiğine bi saç ya da toz dolandımı içini açıp yarım saat uğraşmak zorundasın. Ayrıca aldığın ilk yada 2. gün mutlaka içi dağılıyo. yine içini açıp dişlilerini filan tutturup bantlamak zorundasın.
    Şarj olayı şöyle; içinde ufak bi pil var, arabayı kumandada şarj edici yere takıp 45 saniyede şarj ediyosun ve oynuyosun. bendeki şarj çubuklarından biri kırılmıştı araba doğru dürüst şarj olmuyodu. ve aynı picoo z'lerdeki gibi arabanın içindeki pilin ömrü bi süre sonra bitiyo ve araba süs eşyası olarak kalıyor. benim arabamda olduğu gibi

halı üzerinde gezmek demişsin. ev içindeki büyük engelleri bile aşamaz bu araç. bu fotoda kapılarda bulunan şeyle yanyana fotosunu çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 28 Ocak 2008; 21:03:26 >

• Dediğin gibi benim resimdeki arabaların boyutları seninkiyle aynı ise pek bi şeye benzemiyor :) Sağolasın resimler ve bilgiler için.

Vazgeçtim artık almaktan. Bizim yeğen büyüsünden büyük araba alayım bari :)

Aslına bakarsan ben kendim için tarlada falan gidebilen büyük bir araba alacaktım. Sonra helikopterleri görünce kendime araba yerine bir Esky v4 almaya karar verdim :) Yanına da yeğene araba alacaktım ama ona sonra alırım artık. Herşeyin iyisi makbül. Kötüsünü alıp çöpe atmaktansa hiç almamak daha iyi.
  • Sevgili ManitoN bu araçtan yıllar önce benimde vardı ancak arkadaşımın kardeşi kırmıştı :)
    şimdi ne kadar oyuncakçı varsa sordum ancak bulamadım.
    satan veya satan bir dükkan bilen varsa lüften benimle paylaşsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

Sevgili ManitoN bu araçtan yıllar önce benimde vardı ancak arkadaşımın kardeşi kırmıştı :)
    şimdi ne kadar oyuncakçı varsa sordum ancak bulamadım.
    satan veya satan bir dükkan bilen varsa lüften benimle paylaşsın.

ben zamanında bunun 15 ytl'ye toys r us'tan almıştım. sonra eve dönerken pazarın içinden geçmiştim pazarda 10 ytl'ydi
    bidaha da hiçbiyerde göremedim bu araçları. oynaması gerçekten çok zevkli. düzeltmesi insanı deli ediyo ama . bence dealextremeden sipariş verebilirsin ?
  • ah bir bulabilsem
  • Allahım bu oyuncak arabalarla oynamak çok hoşuma gidiyor ya.hele modifiye diyom camları siyah film yanlara çizgi filan deli oluyor.bitane gri focusum vardı.dolaptan alırken şarampole yuvarlandı arabayı hurdaya verdik çok severdim güzelde modifiye etmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

Allahım bu oyuncak arabalarla oynamak çok hoşuma gidiyor ya.hele modifiye diyom camları siyah film yanlara çizgi filan deli oluyor.bitane gri focusum vardı.dolaptan alırken şarampole yuvarlandı arabayı hurdaya verdik çok severdim güzelde modifiye etmiştim

ben boydan boya siyah elektrik bandıyla viper şeritleri yapmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.