Şimdi Ara

En Ucuz Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
46
Favori
168.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 28 nisan 2018 de tecilim bitiyor, başıma bir çok iş gelmesi sebebi ile alesten sonra yüksek lisans tamamen aklımdan çıkmıştı. Şuan hala kayıt olabileceğim çok pahalı olmayan bi okul önerisi olan var ise çok sevinirim.
  • Okan üniversitesi. 7400 civarı hocam, kayıtlar bu hafta son diye biliyorum. Arkadaşlar benim tecil 17 haziranda bitiyor. son yoklama tarihim 31 temmuz. haziran ayında bir okula kaydolsam sıkıntı olur mu yoksa şuan kaydolmam gerekir mi? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhnkfl G kullanıcısına yanıt
    2 ağustos güz dönemi kayıtları için çok erken bir tarih değil mi? Bakalım bulabilirsek o zamana kadar bi program tekrar kaydolurum. Çok teşekkür ederim kardeşim. Yine de diğer bilen arkadaşlar da cevap atarlarsa çok memnun olurum :)
  • trgtbzg T kullanıcısına yanıt
    ben askerlik şubesini aradığımda sizin sorunuzu sordum aynı bu şekilde. ilk kayıt yaptırdığınız yerden mezun olmadığınız sürece sıkıntı olmaz dediler. kayıt sildirirseniz akabinde öğrenci işleri bizi tecili kaldırmamız için bilgilendirir dediler. ama mezun olamadığınız ve 1.5 yıl sonunda ilişiğiniz kesildiği takdirde yine aynı prosedür işler dediler. buradaki temel nokta mezun olamamak. eğer mezun olursanız tezsiz yüksek lisanstan bir tezsiz daha size tecil sağlamaz. tezliye kayıt olursanız tecil sağlar. benim edindiğim bilgi bu yönde.
  • Esenyurt 6 bin diyor bi arkadaş peşinde 5700 yapıyolar demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avmc

    Esenyurt 6 bin diyor bi arkadaş peşinde 5700 yapıyolar demişti.

    2. Tezsiz Yüksek Lisans Programları Öğrenim Ücreti:

    2017 – 2018 Eğitim - Öğretim yılı Güz yarıyılından başlamak üzere normal öğrenim süresince (3 yarıyıl) KDV dahil 11.000,00 TL' dir.



    Böyle yazıyor hocam emin misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenyurt Üniversitesi ile ilgili süreci merak edenlere;

    Öncellikle Banner'ın verdiği telefon numarasını google'da arattığımda karşıma böyle bir haber çıktı;
    http://sivas.sagliksen.org.tr/haber/4365/uyelerimize-tezsiz-yuksek-lisans-imkani

    Bugün ilgili numarayı aradım, bölüm hakkında (E-İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans) bilgi veriyorlar; fiyat olarak 6000 TL olduğunu söylediler,
    sonrasında gerekli evrak bilgillerini ve postalanması gereken adresi cep telefonunuza mesaj olarak yolluyorlar.

    PTT APS ile postalama işlemini tamamladım.
    Sonraki aşamada da email adresine (veya yine cep telefonuna) daha detaylı bilgiler (ödeme bilgileri vs..) gönderiliyor olacaktır diye tahmin ediyorum.

    Süreç tamamlandığında burayı güncelliyor olurum,
    bilginize.

    GÜNCELLEME: Esenyurt sürecini iptal edip Kent Üniversitesi ile devam ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumesh -- 8 Haziran 2018; 19:36:15 >




  • Arkadaşlar Merhaba bir sorum olacak.

    Henüz bir yüksek lisans bölümüne kayıt yaptıramadım. Sakarya üniversitenin de süresi geçmiş açıkta kaldım. Gelecek yıl'ın güz dönemi kayıtları hangi tarihte başlıyor. E-Devlet üzerinde 15 Ağustos'a kadar tecilli görünüyor ama son sevk tarihim nedir bilmiyorum. Bu tarih ortalama ne kadar uzayabiliyor. Ağustos ya da Eylül ayında yüksek lisansa başlasam sorun yaratırlar mı acaba?
  • gaggos0614 G kullanıcısına yanıt
    Özellikle altını çizmek istediğim konu şu, diğerine kaydolmadan illa ilkindeki kaydı sildirip tecili biz mi iptal ettirmeliyiz? Zaten süre dolduğu için oradaki kayıt kendiliğinden silinecek, ama diğer okula kaydolmadan sildirmek şart mı? Yeni okula kaydolduktan sonra eski okuldan tecili kaldırmasını istesek, sonrasında da yeni okul tecili yaptırsa bu şekilde ilerlenemez mi?
  • Arkadaslar selam,

    Cok acil tezsiz yuksek lisans programina ihtiyacim var. Basvuru asil yedek vs. bekleyebilecek durumum yok, basvurup kabul alip tecil ettirmem gerekiyor. Muhtemelen benim durumumda en iyi opsiyonlar vakif universiteleri olur. Paralelde ben de arastiriyorum ancak sizlerin de bilgileri vardir, su an basvuru yapilabilen universiteler olarak hangileri kalmistir ?

    Esentepe universitesini yukarida arkadaslar belirtmis, ne zamana kadar basvuru kabul ediyorlar ?
    diger universiteler hakkinda bilgi verebilecek olan var mi ?

    Cok tesekkur ederim simdiden;
  • austund A kullanıcısına yanıt
    tecil ne zaman bitiyor.ona göre yardımcı olalım
  • oBLoOd kullanıcısına yanıt
    hiç bir sorun olmaz ama üniversiteleri mutlaka takip et , ne zaman başlıyor onları önceden öğren. BAKAYA falan kalırsın hiç bir sorun olmaz dert etme
  • Anadolu üni kazanabilen varmı alım 50 başvuru 5000 her bölüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ser_jan S kullanıcısına yanıt
    seçtiğim bölümlerde, yedek 100-250 arası
  • trgtbzg T kullanıcısına yanıt
    okulun sizi atmasıyla sizin kaydınızı sildirmeniz arasında fark yok. diğer okula kaydolmadan sildirmek şart değil(mezun olamıyorsanız eğer). yani tezsiz yüksek lisansta bütün dersleri verip de mezun olursanız bir daha tezsiz yüksek lisans size tecil sağlamaz.

    sildirme olayı tezli için geçerlidir. çünkü mevzuata göre aynı anda 2 adet tezli yüksek lisansa kaydolamazsınız. ama tezsizde aynı anda birçok yüksek lisans kaydınız olabilir. mevzuat buna izin veriyor. dolayısıyla tezsiz için kaydı sildirmeye gerek yok.

    umarım sorunuza net bir cevap vermişimdir.

    benim bilgim bu yöndedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggos0614 -- 25 Ocak 2018; 11:59:0 >
  • gaggos0614 G kullanıcısına yanıt
    O zaman tezsiz yüksek lisans okurken henüz de bitirmemişken ve okul kaydımızı silmese de başka bir programa kaydolup tecil yapabilir miyiz yani? Misalen; 1,5 senelik tezsizin 2. döneminin sonunda üniverste kaydımı silmemişken ve derslerime devam ediyorken var olan tecilimi başka bir tezsiz programa başvurup kazanınca uzatıyorlar mı?
  • arkadaslar merhaba, en yakin zamanda yuksek lisansa basvurmam gerekiyor sosyal bilimler, mezuniyet cok cok dusuk 2.06 . suanda en uygun esenyurt ve gediz var sanirim, ortalama sikinti olur mu ? şimdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimi1907

    arkadaslar merhaba, en yakin zamanda yuksek lisansa basvurmam gerekiyor sosyal bilimler, mezuniyet cok cok dusuk 2.06 . suanda en uygun esenyurt ve gediz var sanirim, ortalama sikinti olur mu ? şimdiden tesekkurler.

    Özellerin çoğu ortalamaya bakmaz. Öğrenci işlerini arayıp sorun yinede sıkıntı olur mu diye.
  • Arkadaşlar bugün itibari ile cumhuriyet üniversitesini asil olarak kazanmışım . Sizlere çok teşekkür ederim buradaki bilgiler sayesinde kendime yön tayin ettim hepinizden Allah razı olsun inşallah diğer arkadaşlar da tez zamanda kayıt olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnkfl

    Zaten siz şubatın ilk haftası tecil yapınca eylül 2019 tarihli teciliniz 2018 Mayısa geri çekilecek. Yani siz zaten kayıt yapmışsınız bakaya durumunda olmazsınız Allah izin verirse. Ama merak ettiğim şu; Kayıdı silmek en fazla ne kadar zamanda oluyor dilekçe beyanatından sonra? Bir de kayıt silme dilekçesi verdikten sonra ayrıca öğrenci işlerine gidip benim tecilimi geri çekin askerliğe yazı gönderin mi demek mecburiyetindeyiz? Demezsek onlar kendileri sistemde kaydımız silindiği için otomatik olarak tecilimiz geri çekilmez mi?

    Karışık bir durum. işlerden şubeye soramadım.

    Merak ettiğim konu. Ben hiç tezli yüksek lisansın teciliyle oynamasam bunlar beni hazıranda şutlayacaklar zaten. Haziran ayından sonra haftalık olarak e-devleti takip edip. Tecilimin düştüğünü gördüğüm an. Ahmet Yeseviden alacağım öğrenci belgesiyle kendim direk Askerlik şubesinden tecil ettirebiliyor muyum?

    Yoksa yüksek lisansta sadece üniversitenin mi askerlik şubesine tecil yetkisi vardır?




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.