Bildirim
En ucuz sıfır 8 çekirdekli 5 inç hd ekranlı Android telefon

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Thl t6 pro var 1 sayfa geride sıfır 420 tl yanlıșınız var bașlığı düzelten lütfen...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SIFIR mı o cihaz da?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Güzel kardeşim boş yorum yazmışsın o cihazı işlemcisi 1.4 ghz düşük olan benim cihaz 1.7 ghz hızlı versiyonu
-
cihaz 0 mı? ayrıca resim atabilir misin -
SIFIR hocam WhatsAppten atabilirim pmden numara yollayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: mühendisomer
Güzel kardeşim boş yorum yazmışsın o cihazı işlemcisi 1.4 ghz düşük olan benim cihaz 1.7 ghz hızlı versiyonu
iyide güzel kardeșim o da 8 çekirdekli yazdığın bașlığı okumadın galiba asıl sen boș yorum yazıyorsun sorun sende...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackperson44
quote:
iyide güzel kardeșim o da 8 çekirdekli yazdığın bașlığı okumadın galiba asıl sen boș yorum yazıyorsun sorun sende...
Aynı işlemci değil kardeşim neyini anlamıyorsun? Her 8 çekirdekli işlemci aynı değil
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: blackperson44
quote:
Aynı işlemci değil kardeşim neyini anlamıyorsun? Her 8 çekirdekli işlemci aynı değil
Ya sen anlamıyorsun galiba sonuçta o da 8 çekirdekli, ikisinden biri 6592m diye geçiyor seninkiyse mesela en ucuz 6592m li cihaz yazarsın, fakat en ucuz 8 çekirdekli yazınca kullanıcıları yanlıș yönlendirme oluyor bilmem daha nasıl anlatayım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya benim cihaz 6592m değil neyini anlamadın 6592 1.7 ghz versiyonu şimdi anladın mı?
-
thl nin bataryası 1900 ma iken bunun ki 2200 ma
thl nin ekran çipi mali 400 iken bunun ki mali 450
denildiği gibi işlemcisi de daha güçlü bunun
thl de bluetooth 4 fakat bunda 2
.
ama kalite tabi sadece özelliklere-donanıma göre belirlenmez mlz kalitesi, ekran kalitesi , stabil çalışma bunlarda önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 1 Mayıs 2015; 13:26:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tamergungor2006
thl de btooth 4 fakat bunda 2
.
ama kalite tabi sadece özelliklere-donanıma göre belirlenmez mlz kalitesi, ekran kalitesi , stabil çalışma bunlarda önemli.
Ben de bunu anlatmaya çalıştım ama Anlatamadım galiba
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tamergungor2006
thl de btooth 4 fakat bunda 2
.
Ben de bunu anlatmaya çalıştım ama Anlatamadım galiba
Hocam arkadaș bi iddaada bulunmuș fakat iddaası yalan geçen bunu pmden de kendisine belirttim fakat kendisi anlamamakta ısrar ediyor hangisi iyi önemli değil daha ucuza 8 çekirdekli bi çok sıfır cihaz var bașlığa bir șey yazıyorsa doğru olmalı bu șekil insanları kandırıyor gibi bi durum oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X