Şimdi Ara

En Ucuz MousePad Çözümü Kaçırmayın!! (İnceleme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ben bulamadım hala???dart ın resmi sitesini bile bulamadım googleye yazıyorum çıkmıyor:)

hocam kusura bakma ben yanlış yazmışım sanırım darty olucaktı...

http://www.darty.com.tr/e_commerce/MOUSE-PAD/DIGITEX/DIGITEX-NATURE-MOUSE-PAD-p-16659-c-25.htm

ama burdaki pad değilmiş, aşağıdaki linkteki pad bunlar;

http://www.digitex-europe.com/product_group.php?id=293

ayrıca bugün Technics in bilgilerini verdiği firmayla msn de konuştum...fiyat 1,5ytl ama kargo parası çok tutacağı için almadım...4 adet pad 6ytl, izmirden adapazarına kargo ücreti ise 10ytl tutuyormuş...kargo çok pahalı geldi bana...4 adet pad ve kargo toplam 10ytl olsa alıcaktım...

eee napıcam şimdi ben

darty den alamıyoruz sanırım? yani kast ettiğin pad oradak yokmuş anladığım akdarıyla doğrumudur?

bizim istediğimiz pad den yok orada...üstü resimli birşey var...

hımmm kaldık yine padsiz...1-2 ytl ye kadıköyden dışarda satılan kumaş bir pad almıştım hala onu kullanıyorum inş. eritmez şu mousenin altındaki plastikleri...
    bu arada böyle uygun ucuz mouse pad bulursanbız banada söyleyebilrimisiniz...

• Söyleriz. Ben haftaya mousepad bakıcam, fiyatları yazarım sana istersen. Gerçi ben Ankara'dayım.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • bende bakıorum ama fiyatlar bu ara yükselmiş baya

BuralARDA Biri Var , Bizi CoşTURAN
  • bu mpad le 1 senem geçti elimde 2 tane kaldı dağıta dağıta, biri kirlendi diye ötekini açtım, o arada da dedim ilki yıkansın yıkandı geldi bi baktım ilk günkü gibi olmuş..
    haala söylüyorum çok başarılı bir mpaddir kendisi bana 50 tlye aldığım mpadleri bile sattırdı...1 tl

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Bu mousepad'den Ankara, Eryaman-MediaMarktta var, 2.90 ytl'ye satıyor. Üzerinde desen olarak yiyecek resimleri var sadece . 10 ytl civarına satılan başka pad lerde vardı ama boyut olarak aynıydı. Technics arkadaşımızın tavsiyesine güvenerek aldım 1 tane. Önceden masanın üstünde kullanıyordum ayrıca bir şirketin eşantiyon padi vardı. Bayağı farketti. Yolunuz düşerse mutlaka alın bir tane. Tavsiye için @technicse teşekkürler

Bir de 7 ytl ye satılana hama marka padler vardı. Lazer fareler için özelmiş. Acaba pad'ler lazer optik için farkediyor mu?

Bu arada 8800 GT gördüm mağazada, 399 ytl idi. dedim, padi alıp çıktım hemen

• khan gaming pad lere bakın. yeni keşfettim :) veya yeni ürünler. çok uygun ve mükemmel ürünler
  • Ben bu konuyu biraz geç farkettim kusura bakmayın. Ürün şu anda bazı Media MArkt mağazalarında var yakın bir tarihte ise Teknosa'larda satışına başlanacak. Aynı malzemeden üretilmiş silikon bilek destekli modeli de aynı şekilde.

Bilgilerinize sunarım.

Orjinalden alıntı: ETA

Ben bu konuyu biraz geç farkettim kusura bakmayın. Ürün şu anda bazı Media MArkt mağazalarında var yakın bir tarihte ise Teknosa'larda satışına başlanacak. Aynı malzemeden üretilmiş silikon bilek destekli modeli de aynı şekilde.

Bilgilerinize sunarım.

Orijinalden alıntı: RCox

Bu mousepad'den Ankara, Eryaman-MediaMarktta var, 2.90 ytl'ye satıyor. Üzerinde desen olarak yiyecek resimleri var sadece . 10 ytl civarına satılan başka pad lerde vardı ama boyut olarak aynıydı. Technics arkadaşımızın tavsiyesine güvenerek aldım 1 tane. Önceden masanın üstünde kullanıyordum ayrıca bir şirketin eşantiyon padi vardı. Bayağı farketti. Yolunuz düşerse mutlaka alın bir tane. Tavsiye için @technicse teşekkürler

Bir de 7 ytl ye satılana hama marka padler vardı. Lazer fareler için özelmiş. Acaba pad'ler lazer optik için farkediyor mu?

Bu arada 8800 GT gördüm mağazada, 399 ytl idi. dedim, padi alıp çıktım hemen

kesinlikle güzele benziyor bu üründe fiyatıda orta sınıfta...
    quote:

Orijinalden alıntı: kurtulusbayat

khan gaming pad lere bakın. yeni keşfettim :) veya yeni ürünler. çok uygun ve mükemmel ürünler

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• umarım gelmiştir teknosalara çünkü ben hala bu ürünleri kullanıyorum...tek sorunu çabuk kirleniyorlar, oda yıkanmaya elverişli olduklarından sıkıntı yaratmıyor..
    quote:

Orijinalden alıntı: ETA

Ben bu konuyu biraz geç farkettim kusura bakmayın. Ürün şu anda bazı Media MArkt mağazalarında var yakın bir tarihte ise Teknosa'larda satışına başlanacak. Aynı malzemeden üretilmiş silikon bilek destekli modeli de aynı şekilde.

Bilgilerinize sunarım.

nedemek keyifti benim için
    quote:

Orijinalden alıntı: TE5TERE

Mousepad almayı düşünüyordum iyiki görmüşüm bu konuyu. İnceleme için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.