Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

huseyin hocam, subat ayında başlatmak istiyorum çünkü mevcut taahhütlerim şubatta bitiyor, ama şimdiden satın alabilir miyim? belirli bir tarihe kadar açtırma zorunluluğu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onore -- 14 Aralık 2015; 15:54:21 >
  • Keske cumartesi ben de baglatsaydim. Su an verilen sifrelerde problem varmis. Kanallari tanimlayamadilar. Umarim derbiyi izleyebiliriz.

@hüseyinekdi
    Sorun ortadan kalkinca buradan bilgilendirme yapabilir misiniz?
  • N11 üzerinden ben de almak istedim ama kapanmış ürün. telefonumu bıraktım satış yaparsak arayacaklarını söylediler. haber bekliyorum.
  • Merhaba,
    Şuan aktivasyonlarla ilgili problem yaşanmaktadır. Sorunu kısa sürede akşam derbiden önce aşmaya çalışıyoruz.
    Ürün n11den satıştan kaldırılmıştır.

Satın almak isteyenler 02324464648 merkezimizi arayıp kayıt bırakırlarsa tekrar dönüş mutlaka yapılacaktır.
    Teşekkürler

Detaylı bilgi için 02324464648arayabilirisiniz.
  • dün müşteri hizmetleri ücretli görünen 2 keyif paketi için aradıı.1 hafta ya da 10 gün bekleyelim tekrar görüşelim ,normalde fatura çıkmaması gerek,çıkarsa iade ederiz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermn2381

dün müşteri hizmetleri ücretli görünen 2 keyif paketi için aradıı.1 hafta ya da 10 gün bekleyelim tekrar görüşelim ,normalde fatura çıkmaması gerek,çıkarsa iade ederiz dedi.

Çıkmaz çıkarsa biz öderiz o kadar eminiz :)
    keyifli seyirler
  • Merhaba,
    Ürün n11 de satıştan kaldırılmıştır. Ancak Alamk isteyenler direkt bizimle irtibata geçebilirler.
    Eutelsat üzerinden giriş + 2keyif+HD+Şampiyonlar paketi 549 TL olarak satın alabilirsiniz

Maximum,world ve bonus özellikli kartlara 9 taksit seçenekleri mevcuttur.
    Diğer kartlar tek çekim veya havale ile alnınabilir.
    Teşekkürler
  • aktivasyonla ilgili problem çözüldü mü?
  • Merhaba,
    Aktivasyonla ilgili problem çözüldü sistemsel bir sorun yaşadık ama düzeltildi.
  • almak için tereddüt edenler :) var ise hiç durmasın alsın.549 TL iken de iyi fiyat.benim şansım n11 günlük kampanyası oldu,o olmasa bile yine de alacaktım.
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...
  • keyif paketlerinde bende aynı sorunu yaşadım belgesel ve cocuk paketlerı 4er tl görünüyo müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturduk bakalım geri dönüş yapacaklar.

Almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler fiyatı gayet iyi ayrıca satıcı arkadaşlarda gayet ilgililer..
  • ben keyif paketlerinden belgesel ve sporsever aldim. ve sampiyonlar paketi. cocuk ve spor extra kanallari da sonradan acildi. izleyebiliyorum. 1 ay hediye mi bu kanallar. bilgilendirme yapabilir misiniz?

bir de su 89. kanaldan cikan idman tv hangi pakette. Paketiniz kapsamıyor dio. Bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 15 Aralık 2015; 23:22:21 >
  • Arkadaşlar,
    Ürünü tek başına 958 TL'den altı fiyata n11'e koyamıyorum. İllaki LCD,vs. ürünle beraber koymamız isteniyor. Ancak 02324464648 numaralı telefonumuzu arayıp eski fiyattan 549 TL'ye satın alabilirsiniz. Yada istepe özel şöyle yapabiliriz. Firmamız Sony, Beko ve Turkcell bayisidir. Bu markaların sattığı herhangi bir ürün ile birlikte isteğe özel satışa koyabilirim. Bu durumda Seçeceğiniz ürün ve lig dahada ekonomik hale gelebilir. Ama dediğim gibi isteğe özel olur detaylı bilgi için ararsanız daha detaylı görüşülebilir.İsteğe özel satışa koyabilirim.
    Teşekkürler
  • ankara'da oturuyorum. cuma akşam 5'te n11'den satın alma işlemini gerçekleştirdim. cumartesi akşam 5'te evimde hd digiturk izliyordum. çok ilgili ve dürüst bir bayi. burdan tekrar teşekkür ediyorum. ankara'daki servisin de katkısıyla satın aldıktan 24 saat sonra kurulum tamamlandı. alacak arkadaşlar kesinlikle tereddütte kalmasın. rahatlıkla alabilirler. zaten forumu okursanız çoğu sorunuza da cevap bulursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

ankara'da oturuyorum. cuma akşam 5'te n11'den satın alma işlemini gerçekleştirdim. cumartesi akşam 5'te evimde hd digiturk izliyordum. çok ilgili ve dürüst bir bayi. burdan tekrar teşekkür ediyorum. ankara'daki servisin de katkısıyla satın aldıktan 24 saat sonra kurulum tamamlandı. alacak arkadaşlar kesinlikle tereddütte kalmasın. rahatlıkla alabilirler. zaten forumu okursanız çoğu sorunuza da cevap bulursunuz.

Teşekkürler, keyifli seyirler
    Ürünü 02324464648 numaralı telefonumuzu arayarak 549 TL satın alabilirler. N11 de fiyat arttırmak zorunda kaldık
  • salı günü telefonla arkadaşlardan alım işlemini yaptım. Dün akşam itibariyle sorunsuz bir şekilde izlemeye başladım. hiçbir problem yaşanmadı. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petshopboys

salı günü telefonla arkadaşlardan alım işlemini yaptım. Dün akşam itibariyle sorunsuz bir şekilde izlemeye başladım. hiçbir problem yaşanmadı. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Keyifli seyirler,
    teşekkürler
  • @Hüseyin Bey

Online islemlere simdi girdim. Ben sporsever ve belgesel secmistim. Fazladan cocuk paketi de gorunuyor. Digerleri de resimdeki gibi gorunuyor. Ne yapmam lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Teşekkürler, keyifli seyirler
    Ürünü 02324464648 numaralı telefonumuzu arayarak 549 TL satın alabilirler. N11 de fiyat arttırmak zorunda kaldık

Huseyin bey ozel mesaj attim kontrol edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.