Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Ürünü n11 den alan arkadaşlar var ise n11'e olumlu yada olumsuz yorum yaparsanız çok sevinirim.
    Burayada tabiki
    tşk şimdiden

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-64988-tl-P62493111

bende yarım saat önce n11 siparişi verdim şüreç bundan sonra nasıl işliyor acaba

Merhaba,
    Adres teyidi için birazdan arkadaşlar sizi arayacaklar. Öncelikle Tarafımızdan size ürün faturası ve şifre zarfı gönderilecek. Sonrasında adresinize en yakın Digiturk servisini yönlendireceğiz. Servis kurulumu gerçekleştirip. Size gönderilen şifre ile aktivasyon yapıcak ve izlemeye başlayacaksınız.
    Şimdiden keyifli seyirler ve teşekkürler

Arayan kimse olmadı hüseyin bey

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Ürünü n11 den alan arkadaşlar var ise n11'e olumlu yada olumsuz yorum yaparsanız çok sevinirim.
    Burayada tabiki
    tşk şimdiden

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-64988-tl-P62493111

bende yarım saat önce n11 siparişi verdim şüreç bundan sonra nasıl işliyor acaba

Merhaba,
    Adres teyidi için birazdan arkadaşlar sizi arayacaklar. Öncelikle Tarafımızdan size ürün faturası ve şifre zarfı gönderilecek. Sonrasında adresinize en yakın Digiturk servisini yönlendireceğiz. Servis kurulumu gerçekleştirip. Size gönderilen şifre ile aktivasyon yapıcak ve izlemeye başlayacaksınız.

Merhaba,
    Şuan bütün siparişler aranmış ve kargo edilmiştir.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: scopion079

quote:

quote:

Hüseyin Bey, bir indirim daha bekliyoruz. Yani şöyle 499-549 tl gibi fiyatlar forumu coştururdu.

Bunun için gerçekten çok yüklü bir satış söz konusu garanti olması gerekir. Varsayım yada düşünce üzerine böyle bir riske girilmesi imkansız:)
    tşk

Anlıyorum ama en azından Teknosadan daha cazip bir fiyat yapamaz mısınız? :) Teşekkürler.

Teknosada nasıl bir ürün varki bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Burayada tabiki
    tşk şimdiden

Merhaba,

Merhaba,
    Şuan bütün siparişler aranmış ve kargo edilmiştir.
    Teşekkürler

hüseyin bey beni aramadılar şubeyi aradım bugün sipariş verenler yarın aranıyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hüseyin Bey, bir indirim daha bekliyoruz. Yani şöyle 499-549 tl gibi fiyatlar forumu coştururdu.

Bunun için gerçekten çok yüklü bir satış söz konusu garanti olması gerekir. Varsayım yada düşünce üzerine böyle bir riske girilmesi imkansız:)
    tşk

Anlıyorum ama en azından Teknosadan daha cazip bir fiyat yapamaz mısınız? :) Teşekkürler.

Aynı paket 568 tl. Onu kastetmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Digiturlplay yıllık 239.-tl

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016

Hocam Digiturk play ile bu ürün aynı mı :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tşk

Aynı paket 568 tl. Onu kastetmiştim.

Merhaba,
    Bende şimdi gördüm. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
    Sözümüzde durup az sonra fiyatı 549 TL çekeceğim. En uygun olmaya devam ediyoruz.

• cardfinansa 55 tl puan hediyesiyle aylık 40 tl ye geliyor neredeyse.fiyat çok iyi gerçekten.

acaba yeni paket sisteminden etkilenirmi bu kampanya hocam.film paketi de eklenirmi daha sonra buna acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaplinn

cardfinansa 55 tl puan hediyesiyle aylık 40 tl ye geliyor neredeyse.fiyat çok iyi gerçekten.

acaba yeni paket sisteminden etkilenirmi bu kampanya hocam.film paketi de eklenirmi daha sonra buna acaba?

Merhaba,
    Elimizdeki ürüne herhangi bir kanal paket ekleyip çıkartamıyoruz. Ancak üyelik aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp istediğiniz paketleri ekletebilirsiniz.
  • Hocam mevcut üyeliği olanlar yararlanabiliyor mu? salı günü yıllık paketim doluyor. geçen sene 560 a almıştım tüksat şampiyonlar 1 yıllık. hd makina da var.

Yoksa iptal faxı atıp yeni hesap mı açtırayım veya kardeşimin adına vs olur mu yönlendirirseniz Hüseyin Bey. Birde Mail Order Bonus 9 taksit fiyatınız ne kadar güncel.

@hüseyinekdi

@hüseyinekdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnverYigit -- 29 Kasım 2015; 22:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverYigit

Hocam mevcut üyeliği olanlar yararlanabiliyor mu? salı günü yıllık paketim doluyor. geçen sene 560 a almıştım tüksat şampiyonlar 1 yıllık. hd makina da var.

Yoksa iptal faxı atıp yeni hesap mı açtırayım veya kardeşimin adına vs olur mu yönlendirirseniz Hüseyin Bey. Birde Mail Order Bonus 9 taksit fiyatınız ne kadar güncel.

@hüseyinekdi

@hüseyinekdi

Merhaba,
    Ürün yeni üyelikler için geçerlidir. İstediğiniz kişi adına üyelik yapabilirsiniz.
    Bu paket eutelsat üzerinden olduğu için aldığınız aman kuruluma gelen servis çanak anten kurulumu ve yeni eutelsat uydu alıcı verecektir.
  • ben cumartesi aldım hemen telefon ettiler pazar günüde cihazım bağlandı humax 9505 getirdiler burdan ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yaşamadım. Kurulum servis ile anlaştığımız tarihte yapıldı. Dün 2 maç izledim test ettim onayladım. Humax 9505 verdiler. "Dilediğin zaman" uygulaması çok iyi.
    Sorun yok :)
    Teşekkürler.
  • Keyifli seyirler,
    teşekkürler
  • 549 üzerine %15 n11 indirimimi kullandım 488TL'ye geldi.
    Cumartesi akşamı paketi aldım arkadaşlar sağolsun rica edince mail yolu ile şifreyi iletti ve pazar günü beşiktaş maçına kadar kurulumum tamamlandı. Humax 9505 cihaz da geldi.

Kusursuz hizmet, ilgi ve alaka için teşekkürler Hüseyin Bey.
  • Vay Arkadaş herkes 9505 almış bize humax 9503 yaslayip gittiler ara ara sorun da çıkarıyo.bu aleti ücretsiz 9505 yapma ihtimalim var mıdır Huseyin bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

Vay Arkadaş herkes 9505 almış bize humax 9503 yaslayip gittiler ara ara sorun da çıkarıyo.bu aleti ücretsiz 9505 yapma ihtimalim var mıdır Huseyin bey

Bu konuda kurulumu yapan Digiturk servisinden destek alabilirsiniz.
  • Bunu aldık diyelim, film ve dizi kanallarını kaça açarlar bir bilginiz var mı fiyatlardan ?
  • Satın aldım dönüş bekliyorum, saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.