Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lig tv hd 180p mi yayın yapiyor 1080i mi*

bu kampnaya ile gelen receiever den en yuksek cozunurulk 1080i, 1080p olması gerekmıyir mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Fatura çıkmaz Arkadaşlar ay sonunda indirime düşer. Olduda hata kaza çıkarsa iptal ettiririz. Biz karşılarız. Paket sadece bizde olduğu için ne bayiler nede müşteri hizmetleri net bilgi veremiyorlar sanırım. İçiniz rahat olsun.

müşteric temsilcileri ücretsiz deneme paketi gibi göründüğünü söylüyorlar. mesela bana bidahaki ay 12 tl fatura çıkacağını söylüyorlar.

bu düzeltilmeden spor extrayı indirimli vermiyorlar hatta.

enterasan spor extrayı 153 ev verdiler 0.01 kuruşluk belgesel paketi gözüküyodu düzeltiyom onu dedi on tl lik indirim uyguladım ona dedi nasıl iş anlamadım

valla anlamadım kardeş iyice sinirlenmeye başladım bu duruma yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: sirinmustafa

Bende Ankarada oturuyorum az önce paketi satın aldım kurulum için ne zaman gelirler.

Adresinize en yakın servis sizi kurulum için arayacaktır.
  • Selamlar
    Digiturk Süper lig paketini almak istiyorum, digiturkun sitesinde kredi kartına yuzde 25 indirimli kampanya var sd olan 675 lira. daha uygun nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Ben bunu alır almaz açtırmak zorunda mıyım ? Şimdi alıp atıyorum ocakta açtırsam olur mu ?

şifre zarfı son aktivasyon yapabilme tarihi 31 aralık 2015 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal852

Selamlar
    Digiturk Süper lig paketini almak istiyorum, digiturkun sitesinde kredi kartına yuzde 25 indirimli kampanya var sd olan 675 lira. daha uygun nerden alabilirim?

bahsettiğiniz paket Türksat ve HD yok aman dikkat forumun ilk sayfasına bakınız
  • Ankara'dan Dün öğle saatlerinde satın aldım paketi. Kurulum için halen ne mesaj geldi ne arayan soran var. Ben arıyorum kurulum yapacak bayi bile belli değil.
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Turksat olabilir, hd ye gerek yok. Kayinpeder icin alicam onemli olan butun lig maclarini seyredebilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün sabah aldım bugün kurulum yapıldı. herşey tıkır tıkır işledi. kuruluma gelen görevli fiyata inanamadı.:)
    konuyu açana. Hüseyin beye ve şirketindeki tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum.
  • Arkadaslar simdi paketi alsam sportekstra paketi icin ne kadar odemeliyim?Son durum nedir?Kaziklanmayalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: battal852

Selamlar

bahsettiğiniz paket Türksat ve HD yok aman dikkat forumun ilk sayfasına bakınız

Ever hocam bu paketi en uygun nasil alabiliriz?

•  ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

Belgesel ve çocuk paketlerine 4'er tl yazmış umarım fatura çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 21 Ağustos 2015; 16:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

bence işinizi umarım boyutundan çıkarın

1 hafta önce şikayet oluşturdum en sonunda az evvel aradılar

fatura çıkardı dedi mh kısaca..iyi ki şikayet oluşturmuşum

2 gün içinde çözüp geri dönüş yapacağız dediler

• çanan anteni onlar getirip kuruyo demi? Birde cıhazın ve çanağın mülkiyeti bize geçiyo mu
  • syttnc S kullanıcısına yanıt
    Çanak sizin oluyor cihazı ve kartı iptal ettirdiğinizde teslim ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k62545

Ankara'dan Dün öğle saatlerinde satın aldım paketi. Kurulum için halen ne mesaj geldi ne arayan soran var. Ben arıyorum kurulum yapacak bayi bile belli değil.

Adınızı ve soy isminizi özelden yazarsanız bakıp bilgi verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

Bunlara nereden bakiyorsunuz? Yeni uye oldum ben. Internetten uye olup mu bakiyoruz?

• bir ay boyunca film paketini hediye ettiler laa :) özen de al diyorlar :)

Online işlemlere cebinize gelen abone no ile giriş yapabilirsiniz gelmedi ise müşteri hizmetlerini arayıp öğrenin
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k62545

Ankara'dan Dün öğle saatlerinde satın aldım paketi. Kurulum için halen ne mesaj geldi ne arayan soran var. Ben arıyorum kurulum yapacak bayi bile belli değil.

Adınızı ve soy isminizi özelden yazarsanız bakıp bilgi verebilirim.

Biraz geç oldu..İki gündür kendi uğraşımla servisi ayarlayıp kurulumu yaptırdık sonunda az önce..İzmir den alınan paket için Ankara bayi ilgilenmek istemedi sanırım..Digitürk ün kendi bayi ağı arasında sıkıntılar var..Neyse ki an itibarı ile kurulum yapıldı yayınlar açıldı..
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Evet internetten online işlemler menüsünden ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.